Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka doktora kim götürecek beni anlayışlı koca nerde
Bende kist vardı basit kist ama geçmiyordu doğum kontrol hapı kullandım ara ara birde rahmim tersmiş Rabbim isteyince oluyor.
Hoşbuldum didemcim nasılsın canım
Bekleme kocanı sende çık git doktora :) Bişi derse merak ettim gittim dersineyvahedigeldismile
tamam anlastik. bizimkiler bir olunca kepeklimin bebegide viz gelir. oda basladi baksana kötükedihüso
Ya tabi canım ben tek başıma çıkıcam doktora gidicem neriye hangi parayla izinsizneyse bebeğim sağsalim ya sağol canım destek olduğun için öyle yalnızım ki sizlerden başka kimseye anlatamıyorum.
hahhaha deliler deliler:)lülülülülülü
Ya tabi canım ben tek başıma çıkıcam doktora gidicem neriye hangi parayla izinsizneyse bebeğim sağsalim ya sağol canım destek olduğun için öyle yalnızım ki sizlerden başka kimseye anlatamıyorum.
canımmmm bozma moralini :teselli: :teselli: :teselli:
bebişin seninle ya ne güzel işte uyuz doktor ne olacak aptal şey ay sen iyi dayanmışsın ben olsam o hastanenin altını üstüne getirirdim
sen yeni katıldın galiba ilk defa denk geldim sana seninde adetlerin düzensiz sanırım geçmişte okudum aynı dert bendede var canım yumurtlama sorunu yaşıyorum seninki niye düzensiz?Hıııım bide o var sormak istediğim tabi bazılarında bebek bazılarında kelebek bazılarında da kadın erkek var sanırım kelebek ve kadın erkek evlilikle ilgili değil mi? Bide onlar çok güzel nasıl yaptınız onları bende evliliğim için yapmak istiyorum:)
kmehtapcım cnm nasılsın göremiyorum seni ne zamandır nette.
Bir dahaki kontrolün ne zaman canım? Sen bence şimdi canını sıkma bebişin yakında varlığını hissettirecek sana zaten ben senin yerinde olsam güzel bir defter edinirim canım sıkıldıkca bebeğimi hissetmek istedikce deftere yazarım doğuma kadar:) Büyüyünce de ona çok güzel bir okuma hediyesi olur:)
Adamları da fazla kafaya takmaya gerek yok:) Onlar orman cinsindenler kadın ruhundan anlayanları karaborsaya girmiş:) O yüzden takma kocanı hepsi öyle bence:)
sen yeni katıldın galiba ilk defa denk geldim sana seninde adetlerin düzensiz sanırım geçmişte okudum aynı dert bendede var canım yumurtlama sorunu yaşıyorum seninki niye düzensiz?
sorma ya hiç denk gelemiyorum sana bi türlü
Mehtapcım evet aranızda yeniyim. Pkoluyum ben adet düzensizliğim hormon dengesizliğinden prl yükseliyo benim şimdi yumoşladım 27mm cumartesi dr. bakacak artık araştırmalar bitecek sanırım bir dahaki ay daha dikkatli tedavi yapacağız şimdi vücudunun tepkilerini tanıdık dedi. Pzt anlatacam size durumları bakalım.
Sen ne alemdesin neden düzensiz doktora gidiyormusun? tedavi falan varmı?:uhm: