Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hosgeldin melisa.
ya didiem nereye kayboldu. reyyan belki sende biliyorsundur. okumustum zaten öyle olur diye ama yinede sorayim. benim iki gündür bacaklarim bi agriyorki sorma. böyle sanki et kirilmis gibi. sendede oluyo mu?

tatlım bağlantı kopuyo arada kusura bakma normal bacaklarını ağrıması bendede oluyor
reyanım ağlama tamam bişey yapmıycaz

onunki erken menapozmus iste. bilmiyorum onun bircok tedavisi vardi. yemedigi bitki, icmedigi bitki caylari kalmadi. bi ara tüp bebekte deneyeceklerdi ama ozamanda kocasi gitmedi onunla doktora. doktor bi test aleti vermisti kendisi ölcebiliyordu hormonlai mi ne eksikmis öyle birseyler diyordu. o hormaonlar cogalinca gelindemis doktor. iste tam cok yüksekti,eh esindende sperm lazimya beyefendi gitmedi. pislik iste.
canim sen hemen korkma. onuni farkliydi canim. onu adeti ta basindan beri olmuyordu oluncada 1-2gün azicik. ha demislerdiki ona ilk tedaviye basladiginda senin yumurtaliklarin gelismemis, daha 10 yasindaki cocuk gibi demis doktor

tatlım bağlantı kopuyo arada kusura bakma normal bacaklarını ağrıması bendede oluyor
reyanım ağlama tamam bişey yapmıycaz

eskiden kosa kosa ciktigim merdivenler beni öldürüyo bitiriyo ya. hem nefes nefese kaliyom hemde bacaklarim nasil agriyo. ay valla yasli neneler gibi hissettim bir an kendimi

Valla şok oldum Allah yardımcısı olsun Öyle adamlara rabbim evlat vermesin inşallahalsanaalsanasmile

rabbime karşı özü dogru olanı allah eninde sonunda mükafatlandırıyor işte. yıllar sonra sevdigine kavuşma umudu var. belki birde evlat sahibi olacak kendi çocugu gibi olmaz elbetteki ama oyalar onu. hakkında hayırlısı neyse o olsun. ya şu akrabanın akrabaya yaptıgını akrep yapmaz. allah güldürür yüzünü garibimin. çocuk neden boşanmış karısından belki kadın boşanmak istemiştir eger kadın kendi boşadıysa her halde çalmaz zırt pırt kapılarını. allah büyük elbette büyük olmaz mı? herşeyin hayırlısı olsun.

eskiden kosa kosa ciktigim merdivenler beni öldürüyo bitiriyo ya. hem nefes nefese kaliyom hemde bacaklarim nasil agriyo. ay valla yasli neneler gibi hissettim bir an kendimi

normaldir tatlım gün geçtikçe ağırlaşıyoruz

halamin kizi zaten istemiyordu ki. yani zaten gönülsüz evlendi. onunkisi zaten hic sevgi degildi sadece aliskanlik. eskiden ayni evde kaliyorlardi e evlendikten sonrada sadece bi odasi degismis oldu yine ayni evde ayni insanlar hersey ayni iste. iyi oldu aman. simdi en azindan kafasi rahat

çok enterasan bir durummuş allah sonunu hayırlı etsin. almanyada yaşamak güzelmi? kaç senedir orda yaşıyorsun. benim bir arkadaşım bir almanla tanıştı 5 sene önce şimdi de evlendi gitti almanyaya zar zor ailesini ikna etti filan derken ama orda çok mutsuz kocası işten gelene kadar aglıyormuş sıkıntıdan.

Kızlar bakın Pkolu bi kadın ve doktorun konuşması var ümitlendim valla inşallah bende en yakın zamanda gebe kalırım:) Tabi isteyen herkesle beraber:)

ben burda dogdum büyüdüm. iyi yani güzel buralar. ben ne kadar burda yetismis olsamda inan burda bazen iki arada kaliyor. ne alman gibisin aslinda nede türk gibi. ne bayram belli ne seyran burda. kendi bayraminda bayramlasmaya insan bulamiyorsun millet hep calisiyor. burda robot gibisin aslinda. is, ev arasi geciyor ömrün.

korkma diyorsun ama ben geç adet oldum 17 yaşındaydım ilk 3 ay normaldi sonra düzensizdi bazen ayda 2-3 kere geliyordu bazen 3 ay hiç gelmiyordu ozaman almanyada doktorlar bana doğum kontrol hapı verdi çünkü erkeklik hormonum fazla çalışıyormuş yüzüm tüylenmişti saçlarım sürekli yağlanıyordu hiç ara vermeden yıllarca kullandım şimdi çok pişmanım çünkü burada doktorlar hormon tedavisi için doğum kontrol hapını 3 ay kullanıp bıraktırıyorlar
belkide hayırlısı öyledir canım bakarsın halanın kızına istediği sevdiği biri çıkar mutlu olur herşey yoluna girer ne biçim eşi varmış allahtan benimki öyle değil bana kızıyor fazla kafaya takıyorsun herşey çocuk değil olmasada olur diyor

aman canım bende inan ki seninle aynı durumdayım benim akrabalarım çok hepside yakın ama canım kocam sagolsun bayramın birinci günü götürür annemlere misafir gibi 2 saat oturur kalkar evimize gideriz. dayılarımı filan tesadüf annemlere gelmişlerse görürüm yoksam kapılarını açamıyorum. hayat burda da aynı ev iş ev iş. saat 7 de çık evden 8 30 da gir inan bir banyo yapıyorsam yapıyorum. kocam diyor sen evlenmeden önce benimle buluşmaya gelmeden önce çok süslenirdin bende diyorum o zamanlar gözünü boyuyordum ondan. sanki vakit var gibi koştur dur eve git yemek yap bulaşık yıka yatana kadar ayaktasın. yat kalk iş. benim kocamda ıraklı canım kendi akrabaları uzak diye beni de uzaklaştırıyor herkesten. ne evime gelen var nede bizim gittigimiz birileri.

canim ama burdakiler ta kac yasinda basliyo hapa. ben hatirliyorum biz okulda 14 yasimizdayken kizlar hap kullaniyordu. birde araliksiz. yani adetleri olmasin diye. burdaki doktorlar birsey olmaz diyo hep ama türkiyedekiler tavsiye etmiyor. bende aliyordum 1yil falan kullandim ama esim evlendikten 2ay sonra kullanmami istemedi zararli diye. baska yöntemlerle korunuyorduk. biraktim bende sac dökülmesi falan basladi. doktor hormonlar düzene girene kadar böyle olur dedi. yani 2 yil olacak nerdeyse hala dökülüyor sacim. neyse iste burdakiler msallah araliksiz kullaniyo. ben hep 3 hafta kullaniyorum 1hafta kullanmiyordum adetim oluyordu tam gününde falan. ama hic agrisizdi cok güzeldi ya. biraktim yine adetimin ilk gününde yataklik oldum. benim cok asiri agrim oluyordu. ablaminda düzensizdi adeti. oda korkt cocugum olmaz falan diye hic korunmadi 1yil sonra cocugu oldu. herkeste degisik oluyor ya

biliyormusun benim esimde öyle. biz hatta bayramin ikinci günü gideriz annemlere. ilk gün bütün gün beyefendinin akrabalari aranir. benimkide diyo eskidende sen böylemiydin diye ama degildim. ben sabaha kadar uyumasam uykum var demezdim. saclarimla ugrasirdim. eserse bazen makyaj yapardim. tirnaklarim hep bakimliydi. giydiklerimi hep birbirine yakistiriyordum. ozamanda calisiyordum ama ozaman ev isi yoktu ki. ozamanlar annemle evi süpürmücem bulasik yikamicam kavgalari vardi :) neydi o günler be. özlüyo insan valla. bence kadin evlenince calismicak yoksa cok zor. calisan hepimize yazik valla

Aman Türk olsa ne farkediyor evlilik evlendikten sonra farkediliyorki kadının iş yapması erkeğe hizmet etmesi için kurulmuş bir kurum. Bütün vaktini temizliğe ev işlerine harca yoruldun demezler ama birkaç kez yapma evi leş götürüyo derler bugünlerde eşler ve evlilikler hususunda çok sinirliyim kendime kızıyorum:)
Ben 1 evin 1 şimarık kızı işten gezmelere gezmelerden eve evden akrabalara falan gezen bir tiptim iş güç yaptırmazdı zavallı anam şimdi bütün işler bana bakıyor ve yattığı yerden isteklerini yağdırıyor kocam kızıyorum kendime bok vardı evlendin diye evlilik bulunduğun şartlardan daha iyisi olacaksa yapılmalı bence yoksa sevgililik daha iyi en azından kızken kadınsal probleminde olmuyo kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey:sm_cool::dance:

yerden göge kadr haklısın canım evli kadının çalışması çok zor oluyor helede bir yardımcın yoksa. sagolsun benimki beceriklidir elinden yemek filan gelir süpürgeyi sen aç derim açar masayı kurmaya toplamaya yardım eder ama gel bugünde bulaşıkları sen yıka dedimmiydi anam kıyamet kopar sanki eline yapışacak birde benim kocam 7 sene bekar hayatı yaşamış halden anlaması lazım ama anlamıyor işte ahh bu erkek milleti.birde eve eşinle birlikte girip çıkıyorsan ya düşün biz sabah 1,5 saat akşam 1,5 saat otobüse biniyoruz ve hiç oturma imkanın yok. bırak oturmayı ayagının tekini kaldırsan bir daha indiremiyorsun tanımadıgın bilmedigin adamlarla sürtüne sürtüne igrenç bir durum allahtan kocam yanımda ama yinede çok zor. halbuki çalışmasak sabah kalkıp kocalarımıza işe ugurlasak sonra evimizle ugraşsak yemegimizi yapsak kocişler gelmeden makyajımı yapsak süslensek aaaaaahh ahh en büyük hayalim.

:sm_cool: :sm_cool: aynen al bendende o kadar sıkıntı sıkıntı üstüne bazen ben dert yanınca hem ev işinden hem iş de yorulmaktan canım kocam diyor ki çık işten evde otur. ah bu söylediginde ciddi olsa dururmuyum. kendi paranı kazanmak güzel ama ömrümüz çürüyor 5 10 sene sonra ne olacak halimiz hem koca derdiyle ugraş hem patron kendi sıkıntılarında cabası. ya kaynanamın bir lafı var herzaman söyler bizde allah bir koca iki dir kocanın lafından çıkılmaz kocanın her dedigi yapılır kocan ne derse susulur . nedir bu yani bende insanın kadınım diye köle yaratılmadım. içimden diyorum tabi sen el işinde çalışmak zorunda kalmamışsın kocanla çocuklarınla evinle ugraşmışsın bir el işinde çalış da gör bakalım. insanın felegi şaşıyor. hey canım kaynanm güzel kaynanam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…