Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar ya dünden beri giremiyorum da varmı bi gelişme hamiş olan yada kırmızıları gören varmı of çok yoruldum iki gündür çok yogun çalışıyoruz bu aralar

Başka doktora kim götürecek beni anlayışlı koca nerde

Bende kist vardı basit kist ama geçmiyordu doğum kontrol hapı kullandım ara ara birde rahmim tersmiş Rabbim isteyince oluyor.

Bekleme kocanı sende çık git doktora :) Bişi derse merak ettim gittim dersineyvahedigeldismile

Hoşgeldiniz esra, afr

Hoşbuldum didemcim nasılsın canım

amannn tatlım bugün sinir küpüyüm sana anlattım mı bağlantım dasorun var çok yavaş sinir oldummm :hulya: :hulya: :hulya:
bide bu delilerle uğraşıyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bekleme kocanı sende çık git doktora :) Bişi derse merak ettim gittim dersineyvahedigeldismile

Ya tabi canım ben tek başıma çıkıcam doktora gidicem neriye hangi parayla izinsiz neyse bebeğim sağsalim ya sağol canım destek olduğun için öyle yalnızım ki sizlerden başka kimseye anlatamıyorum.

Ya tabi canım ben tek başıma çıkıcam doktora gidicem neriye hangi parayla izinsiz neyse bebeğim sağsalim ya sağol canım destek olduğun için öyle yalnızım ki sizlerden başka kimseye anlatamıyorum.

canımmmm bozma moralini :teselli: :teselli: :teselli:
bebişin seninle ya ne güzel işte uyuz doktor ne olacak aptal şey ay sen iyi dayanmışsın ben olsam o hastanenin altını üstüne getirirdim

Bir dahaki kontrolün ne zaman canım? Sen bence şimdi canını sıkma bebişin yakında varlığını hissettirecek sana zaten ben senin yerinde olsam güzel bir defter edinirim canım sıkıldıkca bebeğimi hissetmek istedikce deftere yazarım doğuma kadar:) Büyüyünce de ona çok güzel bir okuma hediyesi olur:)

Adamları da fazla kafaya takmaya gerek yok:) Onlar orman cinsindenler kadın ruhundan anlayanları karaborsaya girmiş:) O yüzden takma kocanı hepsi öyle bence:)

canımmmm bozma moralini :teselli: :teselli: :teselli:
bebişin seninle ya ne güzel işte uyuz doktor ne olacak aptal şey ay sen iyi dayanmışsın ben olsam o hastanenin altını üstüne getirirdim

Sağol canım,tek olsaydm bende yapacağımı biliyordum o doktora neyse Allah sorsun ne diyeyeyim.

sen yeni katıldın galiba ilk defa denk geldim sana seninde adetlerin düzensiz sanırım geçmişte okudum aynı dert bendede var canım yumurtlama sorunu yaşıyorum seninki niye düzensiz?
kmehtapcım cnm nasılsın göremiyorum seni ne zamandır nette.

sorma ya hiç denk gelemiyorum sana bi türlü

Doktorum labaratuara yönlendirdiği için bir daha ki kontrolü söylemedi tahlil sonucunu gösterince söyleyecekti muhtemelen ben zaten bu ayın ortasında giderim inşaallah yoksa ben bu eşime biliyorum yapacağımıklava:

Ya ben zaten hamile olduğuma bir türlü alışamamıştım bebeğimin hareket ettiğini görünce daha güzel olur herşey diye hayal ediyordum düşünsenize eli kolu kafası kıpır kıpırmış gıcık okcam gördü çok hakediyormuş gibi ben göremedim bir ay boyunca ben bunu bekledim haksızlık değil mi sanki benim adam çok umursuyormuş gibi geçti karşısına izledi bir güzel.Ben göremedim bari resmini verseydi deyincede ne bencilsin diyor bana.

Mehtapcım evet aranızda yeniyim. Pkoluyum ben adet düzensizliğim hormon dengesizliğinden prl yükseliyo benim şimdi yumoşladım 27mm cumartesi dr. bakacak artık araştırmalar bitecek sanırım bir dahaki ay daha dikkatli tedavi yapacağız şimdi vücudunun tepkilerini tanıdık dedi. Pzt anlatacam size durumları bakalım.

Sen ne alemdesin neden düzensiz doktora gidiyormusun? tedavi falan varmı?:uhm:

Ben çıkıyorum kızlar tv izliyim biraz kafam dağılsın hoşçakalın.

ben yaklaşık 4 yıllık evliyim canım sürekli d.k. hapı ile korundum mayısın sonunda adet olmuştum sonrada bi daha başlamadım hapa öyle bıraktım fakat peşinden ancak 90 gün sonra adet olabildim farlutal söktürmemişti sonra dupahston ile geldi doktora zaten sürekli gidiyorum klomen verdi fakat işe yaramadı 7mm oldu yumurta oda çoook küçük malesef hormonlar normal kist yok sadece yumurtlamıyormuşum işte şimdi 50 gün falan oldu hala adet olamadım sürekli ilaçla olmayada alıştırmak istemiyorum civan perçemi çayı içip deneyeceğim tekrar klomen verecek doktor yine işe yaramazsa rahim filmi eğer tüpler tıkalı değilse iğne dedi oda olmazsa aşılama ama ben bi kaç ay kendi haline bırakayım diyorum bitkilerle destekliyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…