• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

vay vay vayyyy... öyle demek. ay canim bende cok kizarim esim baskasinin dedigine benim dedigimden cok inaninca. mesela bana soruyorki su nasil yapiliyor. anlatiyorum ertesi gün gidip baskasina soruyor arastiriyor iste. ama o bana inanmadigindan degil arastirmaci cok seviyor garanti isi. biseyden emin olmasin hic baslamaz o ise. biri gelecek gösterecek öyle yapacak. eskiden benimde cok zoruma giderdi bana inanmiyorsun derdim ama artik takmyiorum. yani anlyiorum artik. kiz sen ilgisiz sanma kocani. onlarin babalik hissi daha bebek dogduktan sonra ortaya cikyiormus

Ay zaten doğumdan sonrada böyle odunluk yaparsa ben ona neler yapıcam haberi yok aklı varsa beni üzmez,bu zamana kadar çok sustum içime attım artık hiç umrumda değil ne olacaksa olsun diyorum hep.

hamile kalmayı bekleyenler:Saruboceq:

_zeyn_-------------------------1 ağustos hihoyyyt
isyankar angel--------------4 ağustoshihoyyyt
eymenisa-----------------------5 ağustoshihoyyyt
defesen------------------------5 ağustoshihoyyyt
ipek999------------------------6 ağustoshihoyyyt
mutluyuum--------------------6 ağustoshihoyyyt
candas--------------------------08 ağustoshihoyyyt
ozlem64------------------------09 ağustoshihoyyyt
su_41----------------------------10 ağustoshihoyyyt
kbr_siyim----------------------11 ağustoshihoyyyt
ozpolat--------------------------13 ağustoshihoyyyt
gnl06---------------------------14 ağustoshihoyyyt
ebisen--------------------------16 ağustoshihoyyyt
gulgamze---------------------19 ağıstoshihoyyyt
cicibici24-------------------- 24ağustoshihoyyyt
ikratu--------------------------26 ağustoshihoyyyt
minimim-----------------------26 ağustoshihoyyyt
dozturk--------------------------29 ağustoshihoyyyt
cilekw-----------------------------29 ağustoshihoyyyt
yulyanna-------------------------30 ağustoshihoyyyt
taf----------------------------------02 eylülhihoyyyt
elf_86-----------------------------03 eylühihoyyyt
mannak-------------------------03 eylülhihoyyyt
rasiha-------------------------- 05 eylülhihoyyyt
filizim-----------------------------07 eylülhihoyyyt
duba-----------------------------10 eylülhihoyyyt
lucky88-------------------------12 eylülhihoyyyt
afr-------------------------------21 eylülhihoyyyt
miniciik----------------------21 eylülhihoyyyt
akideciknane---------------21 eylülhihoyyyt
GÜL78-------------------------22 eylülhihoyyyt
fundaaksu---------------------25 eylülhihoyyyt
gmbayrak----------------------30 eylülhihoyyyt
bebeg------------------------- 03 ekimhihoyyyt
keremre-------------------------09 ekimhihoyyyt
melisax------------------------04 ekimhihoyyyt
senanur-------------------------19 ekimhihoyyyt
esraersoy---------------------02 kasımhihoyyyt

adeti düzensiz olup birdahaki adetini bilmeyenler:1shok:

kmehtap-----------------------??????????(SAT 25 mayıs-20 ağustos)
mayaaaa----------------------?????????? (07 ağustos)
sbr ----------------------------- ??????????

hamile kalmayı tekrar denemek için bekleyenlerzemuszemus

tosti----------------------ağustos
jbys---------------------- en kısa zamanda
masallal---------------- ağustos
ceylin33-----------------------en kısa zamanda
hatice28-----------------en kısa zamanda
oglak75------------------ekim
sakine82-----------------en kısa zamanda
yoncamlaben-----------------en kısa zamanda

:nazar::CüvCüv::CüvCüv:ben artık hamileyim diyenler:CüvCüv::CüvCüv::nazar:

1.Manik ------------------------- 7 MAYIS TEBRİKLER
2.ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS TEBRİKLER
3.azrayağmur--------------------18 HAZİRAN TEBRİKLER
4.bitanem16---------------------18 HAZİRAN TEBRİKLER
5.şüpheci--------------------------20 HAZİRAN TEBRİKLER
6.as108760 ----------------- ----22 HAZİRAN TEBRİKLER
7.tusem----------------------------23 HAZİRAN TEBRİKLER
8.yakutummm-------------------24 HAZİRAN TEBRİKLER
9.yavrumu------------------------24 HAZİRAN TEBRİKLER
10.eceirem nur-------------------26 HAZİRAN TEBRİKLER
11.missteacher-------------------29 HAZİRAN TEBRİKLER
12.aysena2004--------------- ---30 HAZİRAN TEBRİKLER topiğimizin ikiz annesi
13.bethesna-----------------------28 HAZİRAN TEBRİKLER
14. Asu 20---------------------28 haziran TEBRİKLER
15.burcuwaa-------------------30 haziran TEBRİKLER
16. Eylem sevcan-------------10 haziran TEBRİKLER
17. Ebruaks-------------------- 05 temmuz TEBRİKLER
18. 06bvn06------------------- 09 temmuz TEBRİKLER
19. huysuzoglum-------------13 temmuz TEBRİKLER
20. sweet_drop ------------------- 16 temmuz TEBRİKLER
21. masum_pisi06---------------17 temmuzTEBRİKLER
22. leyuze ------------------------18 temmuzTEBRİKLER
23. efnanim ---------------- 21 temmuz TEBRİKLER
24. life_city------------------22 temmuz TEBRİKLER
25. goncamm---------------23 temmuz TEBRİKLER
26. Yarn----------------------24 temmuz TEBRİKLER
27. haticeuyan--------------26 temmuz TEBRİKLER
28. bsbirkin------------------------31 temmuz TEBRİKLER
29. funmak-------------------------31 temmuz ayın son süpriz
30. humeyraa--------------------6 ağustos Ayın ilk süprizi
31. usak---------------------------09 ağustos
32. fovfov----------------------------14 ağustos
33. isra-----------------------------14 ağustos RAMAZANIN İLK SÜPRİZİ
34. eflalim--------------------------16 ağustos SENİ CANDAN TEBRİK EDİYORUZ CANIM ARKADAŞIM
35. tiancu---------------------------16 ağustos (4haftalık) TEBRİKLER
36. dlg--------------------------------16 ağustos TEBRİKLER
37. evhan -------------------------17 ağustos TEBRİKLER
38. kepekliekmek---------------18 ağustos TEBRİKLER
39. dscopur------------------------19 ağustos TEBRİKLER
40. ymr el--------------------------27 ağustosTEBRİKLER
41. reyyann-----------------------27 ağustosTEBRİKLER Ramazanın bereketiyle 41. hamilemiz canım arkadaşım sana 41 kere maşallah
42. _DeReN_----------------------02 eylül TEBRİKLER
43. sumru---------------------------03 eylül TEBRİKLER
44. zonox----------------------------04 eylül TEBRİKLER
45. fovfov-----------------------------06 eylül TEBRİKLER
46. rodinia-----------------------------10 eylül TEBRİKLER
47. ebrar63------------------------15 eylülTEBRİKLER topiğimiz en çok hamile annesi (değeri yüksek çıktıda)
48. tooxic---------------------------27 eylül TEBRİKLER

cnm benim bir sonraki adet tarihim muhtemelen 21 ekim ama bellide olmaz daha erkende olururm daha geçte :3:

ayy cnmm hemşerim vermezmiyim ayol sayfa çok çabuk ierliyo görmedim naber nasılsın. çalışmalar varmı cnm.
patron gelicek die çabuk çabuk yazıyom ondan herkese konuşamıyom kusura bakmayın kızlar

dün hastalandım baya bi arabeks takıldım üzüntüden bugun daha iyiyim çalışmalar boşa gidiyor valla anlamıyorum ne den olmuyor hayırlısı tabiki

Mehtap gül sizlede sohbet edemiyoruz artık nasılsınız canlarım eskiden ne güzeldi uzak kaldınız ya:(

Canım inşaallah çatlamıştır yumoşun bak lütfen çok düşünme bu konuyu hep diyorum bebek işi beyinde bitiyor özellikle bayanların çok takmaması lazım kendini oyalacak bişey bul ve ona gerçekten odaklan bak gör o zaman nasıl hamiş kalıyorsun.

aynen bencede öyle. insan kafasina takinca olmadik belirtiyi bile bulabiliyor kendinde. biz 6 ay korunmadik ama günlerini hic hesaplamamistim, yinede adetim odlguunda esimde yine olmadi deyince insan üzülüyordu. yani benden cok sanki esim üzülüyordu yazik. ben biliyordum aslinda olmicani cünki olacagi günleri iliskiye girmek istemiyordum erken daha diye. iste asil ilk denemede anlattim esimede nasil hesaplaniyor hangi gün olabilir falan diye. benden hevesli hevesli günleri sayiyordu. ve hemen ilkinde oldu.

dün hastalandım baya bi arabeks takıldım üzüntüden bugun daha iyiyim çalışmalar boşa gidiyor valla anlamıyorum ne den olmuyor hayırlısı tabiki
hayırlısı olsun cnmm vardır vakti zamanı. allahdan herşey. üzülme takma kafana.

Mehtap gül sizlede sohbet edemiyoruz artık nasılsınız canlarım eskiden ne güzeldi uzak kaldınız ya:(

sorma cnm ya negüseldii sohbetlerimiz. sezon bitti patron biyere gitmiyo artık hep burda olunca giremiyorum siteye.
ben çalışmaca yorulmaca başka bişiyok sen nasılsın bebişin büyüyo artık ne güsel. eşini takıpta kafaya bebişinide üzme bırak ne hali varsa görsün stres yapma.

Kızlar neden olmuyor biliyormusunuz çünkü çok takıyorsunuz ay dilimde tüğ bitti bir düşünmeseniz o ay hamile kalırsınız,ya ben diyorum hamile kaldığım ay diyetle cebelleşiyordum bebeği düşünemedim zaten kist vardı dedim hasta oluyumda gidip şu kistin içini boşalttırıyım aylardır geçmedi kurtuluyum dedim ondan sonra doktora söyliyim bana tedaviye başlasın ana bir baktım hamile kalmışım inanamamıştm.

hoşbuldum cnmm. boşverrr odunluklarıyla kalsınlar. ama sen iyibile sabretmişsin benim eşim 2 hafta işsiz kaldı burnundan getirdim iş bulaıya hem işsiz hem masraf derdinde bide seninki valla hayatı zindan ederdimona. ben çalışcam o evde olcak ben katlanamam.

mehtapcım didemcimm nabersiniz mehtap gelmedimi senin regli hala.

Şeker karıştırdın çalışmayan benim eşim değil. Benimki işlere yardım etmeyen:)Çok üzgünüm çoook

Aman sorma bu erkekleri teknolojiyle evlendirmek lazımmış benimkine de kalsa evin her yerine tv koydurur evlendiğimizden beri yatak odasında doğru dürüst yatmadık bende öyle planlardım bekleki adam gelsin sonra bi uyanırdım ki sabah olmuş işe gitmek gerekiyo:( Aman boşver alacaksa alsın yeterki çeneleri sussun derim ben hep:) Sen bu akşamı kaçırma bari bu arada akıntın var mı? varsa nasıl bir kıvamı var uhu gibiyse yuımoş akıntısıdır. KAçırma o akıntıyı:)

evet aynen katılıyorum bende kocama birşey almak istediginde karışmam pek bana ne kendi düşünsün benimkide spora meraklı evlendigimiz seneçok borçlarımız vardı haldır haldır aldıgımız maaşlarla borç ödedik. tam toparlandık derken tuttuturdu spor malzemesi alıp spor yapıcam diye gitti aldı getirdi bir iki ay yaptı sonra bıraktı sonra tekrar başladı evde spor yapamıyorum spora yazılıcam dedim iyi yazıl yazıld ı 6 7 ay gitti sonra bu sene ramazan gelince dedim bari ramazan da yapma ben perişan oluyorum kendi oruç tutmadı kocamla benim işim aynı yerde annemlere de yakın ben işten çıkıyordum annemlere gidiyordum kocamda spora 9 da çıkıyordu koşa koşa evimize geliyorduk eve geldigimizde saat 10 oluyordu ben annemlerde yemiş oldugum için sadece ona salata yapıyordum hiç oturmadan direk yatıyordum. dedim ramazanda yapma bıraktı sonrada anası gelince dedi annem gidince başlıcam şu sıralar gitmiyor biir ay sonra kaynanm hacca gidecek o spora başlıcak benim koşturmaca da başlıcak. bu evlilik olayı beni perişan etti. aldıgı spor malzemeleri köşede yatıyor bana bir kondisyon bisikleti al diyorum yok efendim gereksiz miş ben yapmazmışım sen yapıcaktın sporu neden aldırdın o malzemelri şimdi neden yapmıyorsun.

hayırlısı olsun cnmm vardır vakti zamanı. allahdan herşey. üzülme takma kafana.

sorma cnm ya negüseldii sohbetlerimiz. sezon bitti patron biyere gitmiyo artık hep burda olunca giremiyorum siteye.
ben çalışmaca yorulmaca başka bişiyok sen nasılsın bebişin büyüyo artık ne güsel. eşini takıpta kafaya bebişinide üzme bırak ne hali varsa görsün stres yapma.

Kolay gelsin canım sana, ay nasıl takmıyım burda tek yandaşım o kimsen olmayınca mecbur gözünün üstünde kaşın var diyorsun:)

Kızlar neden olmuyor biliyormusunuz çünkü çok takıyorsunuz ay dilimde tüğ bitti bir düşünmeseniz o ay hamile kalırsınız,ya ben diyorum hamile kaldığım ay diyetle cebelleşiyordum bebeği düşünemedim zaten kist vardı dedim hasta oluyumda gidip şu kistin içini boşalttırıyım aylardır geçmedi kurtuluyum dedim ondan sonra doktora söyliyim bana tedaviye başlasın ana bir baktım hamile kalmışım inanamamıştm.

evet biraz akisina birakmak gerek. yani er yada gec olacak elbette. gec olsun biraz. Allah o bebegin nasibi ne zamansa yazmistir. üzülmekle faan birseye ulasamayizki. bende hep kendi kendime böyle diyordum. hamile kaldigim ayda hesapladim ama olmazsada olmaz dedim. nasip iste

Canım inşaallah çatlamıştır yumoşun bak lütfen çok düşünme bu konuyu hep diyorum bebek işi beyinde bitiyor özellikle bayanların çok takmaması lazım kendini oyalacak bişey bul ve ona gerçekten odaklan bak gör o zaman nasıl hamiş kalıyorsun.

Teşekkür ederim tatlım. Ben bekarken diyordum ki olmazsa çok üzülmem takmam die ama evlenince öyle olmuyo aklın fikrin onda oluyo ya olmazsa ne zaman olacak neden benim başıma geldi falan. Rabbim fazla aratmadan versin cümlemize:Saruboceq:

senin bu takdiği bu ay kullanıyorum cnmmm hiçççççççççççççççç takmıyorum zaten eve gidince kalem üretimi yapıyoz deriden. gece 12 ye kadar kafalar işde oluyo. zaten bir gece evde bir gece işde adam ee evde olunca üretim yapıyoz sonra diğer üretime geçiyoz. ama kafada bebek olsun düşüncesi yok ikimizdede. öylesine yapıyoz. nasip belki tuttar.sempatiksalakcinni

evet aynen katılıyorum bende kocama birşey almak istediginde karışmam pek bana ne kendi düşünsün benimkide spora meraklı evlendigimiz seneçok borçlarımız vardı haldır haldır aldıgımız maaşlarla borç ödedik. tam toparlandık derken tuttuturdu spor malzemesi alıp spor yapıcam diye gitti aldı getirdi bir iki ay yaptı sonra bıraktı sonra tekrar başladı evde spor yapamıyorum spora yazılıcam dedim iyi yazıl yazıld ı 6 7 ay gitti sonra bu sene ramazan gelince dedim bari ramazan da yapma ben perişan oluyorum kendi oruç tutmadı kocamla benim işim aynı yerde annemlere de yakın ben işten çıkıyordum annemlere gidiyordum kocamda spora 9 da çıkıyordu koşa koşa evimize geliyorduk eve geldigimizde saat 10 oluyordu ben annemlerde yemiş oldugum için sadece ona salata yapıyordum hiç oturmadan direk yatıyordum. dedim ramazanda yapma bıraktı sonrada anası gelince dedi annem gidince başlıcam şu sıralar gitmiyor biir ay sonra kaynanm hacca gidecek o spora başlıcak benim koşturmaca da başlıcak. bu evlilik olayı beni perişan etti. aldıgı spor malzemeleri köşede yatıyor bana bir kondisyon bisikleti al diyorum yok efendim gereksiz miş ben yapmazmışım sen yapıcaktın sporu neden aldırdın o malzemelri şimdi neden yapmıyorsun.

ay alem bu erkekler ya. benimkide kendi istedigi seyi kafasina takar alana kadarda vazgecmez. gereksizde olsa yani sonra kullanmicanida bilse alir. hevesi gitsin diye. mesela tasiniyoruzya simdi evin duvarlarina biryerde kagit begendi. dedimki canim bak simdi alma. ölcmedik kactane alacaz bilmiyoruz hesapliyalim ne kadar lazimsa okadar alalim dedim. yok alcam dedi. dedim ama ne kadar alcan bilmiyorsunki. yok begendiya alacak. dedim daha ilk baktigimiz yer baska yerlerde daha güzelleri var hem daha uygun. yok dinlemedi gitti aldi. ertesi gün dolastik ölcüyüde aldik begndik baska biryerde. cok daha güzel ve hesapli. dedim bak iste bunu diyodum sana dedim. diyoki olsun geri veririz. iste bu kadar o yapinca birsey olmaz ama ben aldirsaydim iste ben sana dedimde sen dinlemedinde dik kafalisinda oooo daha neler neler. 10tane spor ayakkabisi lir birerkere giyer ben mutfaga su lazim derim ne gerek var der. böyle bunlar

Kızlar ben çıkıyorum azcık örgü falan örüyüm bu net benim zamanımı çok alıyor yahu.

senin bu takdiği bu ay kullanıyorum cnmmm hiçççççççççççççççç takmıyorum zaten eve gidince kalem üretimi yapıyoz deriden. gece 12 ye kadar kafalar işde oluyo. zaten bir gece evde bir gece işde adam ee evde olunca üretim yapıyoz sonra diğer üretime geçiyoz. ama kafada bebek olsun düşüncesi yok ikimizdede. öylesine yapıyoz. nasip belki tuttar.sempatiksalakcinni

Süper canım işte bu inşaallah olur tez vakitte hadi hoşçakal.

Back
X