• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Gül canım benim reglden tık yok malesef ne gelen ne gidennnnnnn
bir kaç gün civan perçem çayı içecem inşallah söktürür ya her seferinde ilaç kullanmak istemiyorum adetim gelsin diye alışmasın bünyem ne yapcamı şaşırdım vallaha
ama bugün sabaha karşı çok kötü bi sancı girdi sol kasığıma sanki her iki taraftan biri tutupta yırtmaya uğraşıyormuş gibi hala öyle acıyor eşim istersen doktora gidelim zor oturup kalkıyorsun dedi ama ben gitmedim ilk defa böyle bi sancım oldu

anam benim adım yok hamile kalmak isteyenler listesinde küsücem heeeeeee:kızgın:delikafadulden
canım küsme gördüğün gibi beklenen adet tarihini yazıyoruz sende ver yazayım hiç sorun değil şekerim
Mehtaaap bende varım adetim normalde belli olmuyo ama doktorun beklediği tarih 19 Ekim Hamile kalmayı bekliyorum bende yarın yumoş takip günüm benide eklermisin listeyevereliniortak

tamam canım seninkinide yazacağım inşallah güzel haberlerini alırız

Vakit kaybetmeye gelmez öyle işler arada bi sapıklık şart:) sempatiksalakcinni
az önce lavaboya gittim ama öle dediğin gibi akıntım yok... sanırım 2 önce öleydi şimdi aklıma geldi kaçırdık desene :1ninca:

Son düzenleme:
mehtapcım hadi inşallah gelir regli bu ağrıyla ama eğer regli olmakda zorluk varsa ilaç redavisi olman şart cnm kendiliğinden olsun ilaca alışmim olmaz. kistleşir ameliyata kadar gider ucu. tedavi olman şart cnm. bence vakit kaybetme artık baya geçti vücuduna yazık strese giriyon şişiyon.
soğan küründe fayda gören çok. ama içebilmek mesele. bunlar ek takviye öncelikle dr. giten lazım.

canım küsme gördüğün gibi beklenen adet tarihini yazıyoruz sende ver yazayım hiç sorun değil şekerim

tamam canım seninkinide yazacağım inşallah güzel haberlerini alırız

İyi dileklerin için sağol inşallah hepimiz 2010 bitmeden hamiş oluruz:)

Efeeeet ben burdayıııım:) sempatiksalakcinni kocaları şaşırtmak lazım bazen kızıııımakannehir:teytey::tomato:

sağ gösterip sol vurucaz puhahaha kaydirigubbakcemile5alsanaalsanasmile

az önce lavaboya gittim ama öle dediğin gibi akıntım yok... sanırım 2 önce öleydi şimdi aklıma geldi kaçırdık desene :1ninca:

Bir dahaki ay takip edersin sende ama inşallah o zaman kalmayacak bu geceki çalışma sana fayda edecek inşallah,:):utangac:

Bir dahaki ay takip edersin sende ama inşallah o zaman kalmayacak bu geceki çalışma sana fayda edecek inşallah,:):utangac:

bu gece barışma merasimimiz yatakta olucak deseneeee hhahabayanssulusmilezemuszemusboshayallersmile

Efeeeet ben burdayıııım:) sempatiksalakcinni kocaları şaşırtmak lazım bazen kızıııımakannehir:teytey::tomato:

haklisin ama. bazen ben biraz yanina sokulunca nasil hosuna gidiyor. hic yokta demiyo valla. bazen öyle yapmak gerekiyor. ama sonrada sapiksin kizim sen yaaa diyo..

cnm böle hesaplama yapmayınn. geçen ay tutmayınca karar aldım eşime dedimki adet bitsin gün aşırı diğer adete kadar yapalım dedim. zaten gün aşırı evde adam hiç takmıyoz bugün bebek için yapalım demiyoz. gün aşırı adet gelesiye çalışıyoz. hesaplama yapımı olmuyo strese giriyon. eşime söylemedim yumurtlama günlerimi zaten gün aşırı yapıyoz yumurtlama günleri kaçmaz. sstres baş düşman kısırlığa sebep.

haklisin ama. bazen ben biraz yanina sokulunca nasil hosuna gidiyor. hic yokta demiyo valla. bazen öyle yapmak gerekiyor. ama sonrada sapiksin kizim sen yaaa diyo..

Yok canım belli etmeden yapmalı istemiyormuş gibi:) Sağ gösterip sol vurmalı yani:) opuyorumnanaktan

cnm böle hesaplama yapmayınn. geçen ay tutmayınca karar aldım eşime dedimki adet bitsin gün aşırı diğer adete kadar yapalım dedim. zaten gün aşırı evde adam hiç takmıyoz bugün bebek için yapalım demiyoz. gün aşırı adet gelesiye çalışıyoz. hesaplama yapımı olmuyo strese giriyon. eşime söylemedim yumurtlama günlerimi zaten gün aşırı yapıyoz yumurtlama günleri kaçmaz. sstres baş düşman kısırlığa sebep.

Haklısın oluruna bırakmak lazım ama insanın içi el vermiyo ben bakmayım diyom ama olmuyo:(

evet abla haklisin. en iyisini yapiyon. aklinda bebek olunca insan sanki görev gibi görüyo beraber olmayi

sumru didemm sizden naberrr selam vermek yokmu kısssssssssssssssss

iyim ablam ya. nolsun yuvarlanip gidiyoruz. didemde sinri oluyo baglanamiyo diye. biliyormusu abla artik benimde göbüsüm biraz cikmaya basladi belli yani. kardesim dün diyoki abla sen cok zayiftin nasil cikmis karnin öyle diyo. kiloma bakmadim ama belli yani.

ay alem bu erkekler ya. benimkide kendi istedigi seyi kafasina takar alana kadarda vazgecmez. gereksizde olsa yani sonra kullanmicanida bilse alir. hevesi gitsin diye. mesela tasiniyoruzya simdi evin duvarlarina biryerde kagit begendi. dedimki canim bak simdi alma. ölcmedik kactane alacaz bilmiyoruz hesapliyalim ne kadar lazimsa okadar alalim dedim. yok alcam dedi. dedim ama ne kadar alcan bilmiyorsunki. yok begendiya alacak. dedim daha ilk baktigimiz yer baska yerlerde daha güzelleri var hem daha uygun. yok dinlemedi gitti aldi. ertesi gün dolastik ölcüyüde aldik begndik baska biryerde. cok daha güzel ve hesapli. dedim bak iste bunu diyodum sana dedim. diyoki olsun geri veririz. iste bu kadar o yapinca birsey olmaz ama ben aldirsaydim iste ben sana dedimde sen dinlemedinde dik kafalisinda oooo daha neler neler. 10tane spor ayakkabisi lir birerkere giyer ben mutfaga su lazim derim ne gerek var der. böyle bunlar[/QUO

evlendigimizden beri en çok istedigim şey bulaşık makinası o zamanlar sıkışıktık dedim ya alamadım şimdi almak istiyorum çok gereksizmiş lazım degilmiş 2 kişiymişiz bir sürü bahane ya sen kredi kartını ver ben kendim ödicem. şimdi lazım degil belki ama yarın çoluk çocuk olur ben çalışamam tek sen çalışırsın o zman istesekte almayız. şimdi alalım diyorum yine yok diyor. her gün ben yıkıyorum bulaşıklaru tabi umrunda degil çalışan bir kadına bulaşık makinası lazım ama alıcam eninde sonun da alıcam olmadı senet yapıcam oda görecek gününü. kendi isteklerine biz itiraz etmiyoruz ama. tek derdim bana bulaşmasın ne isterse yapsın umurumda degil.

Back
X