- 24 Temmuz 2009
- 1.174
- 15
- 158
huu huu..
ben tahlılden geldim..sonrada yemek yedim ancak gelebıldım..
napıosunuz ..orguye girişmişsiniz..
Hoşgeldin cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huu huu..
ben tahlılden geldim..sonrada yemek yedim ancak gelebıldım..
napıosunuz ..orguye girişmişsiniz..
zkol doğru diyosunhayatım ama 10 aydır her testim negatif çıktığı için artık tedirginim anlıcağın inşallah hayırlısı olur canm benim gibi bütün isteyenler içinde![]()
Merhaba, ben yeni üyeyim. öğlen kan örneği verdim. Akşam 4 de sonucu almaya gidicem. dualarınızı esirgemeyin lütfen
evet canım gecikti yani dün olmam gerekiyodu normalde adet olcağı gün ateş düşüyomuydu yükseliyomuydu onu merak ettim canım yaa
bugün ip alıym başlıym buna tırtılın sitede bi tane kelebekli var ama o kız işi eğer kız olursa onuda yapmam lazım çok hoşuma gitti merserize iple yaz aylarında filan örtmek için güzel olur o sende başlasana kız buna hazır kış geldi geceler uzuyo yaparız karşılıklı :hulya:
saolunn kızlar hosbulduukk..ayy devlet hastaneleri perişan yaa .Allah yardım etsin.kalabalıııık uzun kuyruklaar..neyse cok sukur hallettım sonuclar pazartesiye..
suuu kuzucum bencede biraz bekle strese sokma sımdıden kendini.ama beklerkende moralını bozma.insallaah bebişin geliir.
mislinaa hayırlı haberlerle gel insallaaah..
ds kız sen ne biliosun örgü örmeyi..ben ancak atkı örebiliyorum..annem saolsun o yacak bebişimize örgülerii :))
Canım benim elimde var örgü hırka örüyorum bitsinde bende istiyorum yeni ipler yeni modeller:hulya:bu süveterin hırkasını örüyorum Eki Görüntüle 56115
Bu da battaniyem görmüştün zatenEki Görüntüle 56116
Örgülerimide kendim tasarlıyorum yaniaklinialirimsmile
bostancıdayım. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye hasretini göstermesin. Dualarınız için çok teşekkür ederim. sabah idrar testi yaptım koca bir negatif çıktı ama ümit işte. burdan okumuştum kan testi için adet gününü beklemeye gerek yok diye. adetime daha iki gün var. ben saatleri bekleyemezken 2 gün nasıl geçer
tmm canm çok saolun beklmekten başka bişey gelmiyo zaten şu an elimden bol bol dua ediyorum bide allahtan hayırlısı artık
sumrucuğum örgü biraz biliyorum bende uydururum yani elim kolay alışır
eflalim hoşgeldin tatlım
reyann da burda ama sesi çıkmıyo gel kız kavga edelim
fatma tatlım inşallah en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına ben çalışıyorum tatlım iş yerindeyim şu an
zkol hadi gevezelik yapalım biraz ben daha kolay bağlanıyorum ama hala iyi değil
tatlım ne güzel ya bende bale pabucu giyecek bi kızım olsun istiyorum ama allahım hayırlısı hı versin tabiki çok ta alma kız sonra gelmez mevsimi tutmaz giyemez içinde kalır allahım hayaşlini gerçekleştiri inşallah tez zamanda
Tamam DS ben hazırım:)delikafadulden
zkol doğru diyosunhayatım ama 10 aydır her testim negatif çıktığı için artık tedirginim anlıcağın inşallah hayırlısı olur canm benim gibi bütün isteyenler içinde![]()
çok güzeller annesi güle güle giysin bebişin ben 1 tane battaniye yaptım ama o puset için resmini çeker getiririm
bu arada kotuklarına pikemi örttün iyi oluyormu tatlım kaymıyor değilmi benim koltuklar beyaz bende üzxerine pike kestiriym diyorum
Merhaba, ben yeni üyeyim. öğlen kan örneği verdim. Akşam 4 de sonucu almaya gidicem. dualarınızı esirgemeyin lütfen