• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay didem bende beğenmiştim onu ben bitane ördümde beyaz istiyorum birde üstüne renk renk çiçek işliycem

sumrucuğum örgü biraz biliyorum bende uydururum yani elim kolay alışır
eflalim hoşgeldin tatlım
reyann da burda ama sesi çıkmıyo gel kız kavga edelim
fatma tatlım inşallah en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına ben çalışıyorum tatlım iş yerindeyim şu an
zkol hadi gevezelik yapalım biraz ben daha kolay bağlanıyorum ama hala iyi değil

Ay didem bende beğenmiştim onu ben bitane ördümde beyaz istiyorum birde üstüne renk renk çiçek işliycem

güzel değilmi bende kız olursa renk renk çiçekler erkek olursa balık filan yaparım diyorum iyi olur değilmi başlıymmı buna napıym
tırtıklı kurabiyenin sitesine bakamadım malum net yavaş

harikasın tatlım valla daha ben bi çöp almadım çocuğuma sen şimdiden düzmüşsün ceyizi inşallah gelirde giyer onları
benim beğendiğim battaniye bu kızlar sizce nasıl Eki Görüntüle 56105

Aaaayyyyyy çoook güzel bayıldım annesi bebişin içinde çok güzel görünecek hayal edebiliyorum. Ben örgü bilmiyorum :( Şiş tutmayı bile beceremedim :( ama hamiş kalayım öğrenecem bende örecem bebişime güzel şeyler:)
Sorma teyzesi bebişime tulumlar aldım önlükler aldım şapka aldım bale papucu bile aldım eşim diyo ki kendindende çok eminsin kesin kız olacak gibi düzüyorsun ceyizi diye:) Ama NAZ kızım olacak diye hayal ediyorum ben:):emir_bebek:

bana cevap vermicekmişsiniz ama yaaa:((

Ben senin yerinde olsam test yapardım:) Belli mi olur belkide vardır bişiler ama yoksa da olsun bir sonraki ay olur olmadı daha sonra inşallah Rabbim çok bekletmez seni bu gecikme bebişinin gelişidir:)

güzel değilmi bende kız olursa renk renk çiçekler erkek olursa balık filan yaparım diyorum iyi olur değilmi başlıymmı buna napıym
tırtıklı kurabiyenin sitesine bakamadım malum net yavaş

Canım bence başla hem kolay hem çok şeker :hulya:

Aaaayyyyyy çoook güzel bayıldım annesi bebişin içinde çok güzel görünecek hayal edebiliyorum. Ben örgü bilmiyorum :( Şiş tutmayı bile beceremedim :( ama hamiş kalayım öğrenecem bende örecem bebişime güzel şeyler:)
Sorma teyzesi bebişime tulumlar aldım önlükler aldım şapka aldım bale papucu bile aldım eşim diyo ki kendindende çok eminsin kesin kız olacak gibi düzüyorsun ceyizi diye:) Ama NAZ kızım olacak diye hayal ediyorum ben:):emir_bebek:

tatlım ne güzel ya bende bale pabucu giyecek bi kızım olsun istiyorum ama allahım hayırlısı hı versin tabiki çok ta alma kız sonra gelmez mevsimi tutmaz giyemez içinde kalır allahım hayaşlini gerçekleştiri inşallah tez zamanda

selam arkadaşlar nasılsınız benim dün adet günümdü olmadım bugünde bu saate kadar bişey yok dünden beri ateşimi ölçüyorum 36,4 falan sadece belimde adet olucakmışım gibi ağrı var 2 gündür bide dün adet olucakmış gibi kasıklarımda ağrı vardı bugün sadece bel ağrım var yaa siz ce ne yapmalıyım bi türlü cesaret edemiyorum test yapmaya yine hüsrana uğramamak için yardım edin banaaa lütfeeen

Canım ne duruyorsun yapsana bir test ben çatlardım yanisempatiksalakcinni

zkol doğru diyosunhayatım ama 10 aydır her testim negatif çıktığı için artık tedirginim anlıcağın inşallah hayırlısı olur canm benim gibi bütün isteyenler içinde;)

Canım bence başla hem kolay hem çok şeker :hulya:

bugün ip alıym başlıym buna tırtılın sitede bi tane kelebekli var ama o kız işi eğer kız olursa onuda yapmam lazım çok hoşuma gitti merserize iple yaz aylarında filan örtmek için güzel olur o sende başlasana kız buna hazır kış geldi geceler uzuyo yaparız karşılıklı :hulya:

kızlar önceden adetimden 4 gün önce bile gidip kan testi yapıodm ama artık negatif sonuç almak beni çok fazla yıktığı için bekliyorum bu ay gelirse kendiliğinden gelsin gelmezsede anlarım zaten diyorum napıyım yaa;))

Merhaba, ben yeni üyeyim. öğlen kan örneği verdim. Akşam 4 de sonucu almaya gidicem. dualarınızı esirgemeyin lütfen

hoşgeldin tatlım dualarımız seninle allahım hakkına hayırlısı ne ise onu versin sana inşallah minişin seninledir

Back
X