• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

şişman reyyan nerdeydiin..

:1shok: ne şişmanı kız,zayıflıyom ben bi kereee,aa şuna bak benle didişecekde yer arar...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şimdi yemek yapmaya çalışacam ,yine sizinleyin yani gitmiyorum biyere...
sildim hadi... :)

Son düzenleme:
hay anasını sayın seyirciler
yine bağlantım gitti kaçırdım sohbeti ya offffffffffffffffff kırıcam bunu kırıcam üzerine çıkıp halay sekecem ne biçim bilgisayar bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende gelemmi halaya severim halay çekmeyi:)

Aha gene bana sardı dideeeeeeeeeeeeeeeem koooooş:) bakarız canım değerlendiririz sonrada topic kertmesi yaparık onlarıÇ:)

Korktunmu ciciiiiiiiimmmm lülülülülülü:lepi:delikafadulden

:1shok: ne şişmanı kız,zayıflıyom ben bi kereee,aa şuna bak benle didişecekde yer arar...
ayyy sormayın şekerim,kimi hamişler cinsellikten soğurlar işte kimiside böyle ben gibi kaçamaklar yapar :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi: :kedi:

abuuu yuuh..anam napıon dediysek bu kadar da demedik.. kaydirigubbakcemile3

Kızlar tam turşu manyağı oldum ya oda şişiriyor bu sıpa yüzünden yapmam dediğim şeyleri yapıyorum ben eşime yedirtmeden öyle sarımasaklı şeyler yemem hiç ama şimdi dayanamadm turşu yedim adamcağız turşu sevmez ben yedim kokmuyum sende ye diye ağzına zorla veririm hep:)

ayyy sormayın şekerim,kimi hamişler cinsellikten soğurlar işte kimiside böyle ben gibi kaçamaklar yapar :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hıııım yaramazlık yapılmışşşş seni gidi seniiii:)

2 günü bulaşığı da durur öyle..ayy geçen akşam eşimle bi giriştik bulaşıklara oyy sağolsun vallaa...bide hepsini bn yaparım diyordu.baya yorulduk,şimdi yine var bir sürü kendim yapmaya çalışayım bu sefer

Kız reyyan ne kaçamağı anam anladığım şey mi nasıl güldüm varyakaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin bacım:1: sein hormonlar ters tepmiş valla puhahah lülülülülülü

Kızlar hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları benim mesai bitti pazartesi görüşmek dileği ile hoşça kalın pazartesi bir sürü annemiz olur inş. HAFTA SONU SİZDEN UZAK KALACAGIM AMA PAZARTESİ TÜM GEÇMİŞİ OKURUM İNŞ. İŞİM OLMAZDA HEPİNİZE KUCAK DOLUSU opuyorumnanaktan

Back
X