Sen benim oğlum gibisini bulursan öpte başına koy hıh ohaoldumsmilealsanaalsanasmile
Aha gene bana sardı dideeeeeeeeeeeeeeeem koooooş:) bakarız canım değerlendiririz sonrada topic kertmesi yaparık onlarıÇ:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen benim oğlum gibisini bulursan öpte başına koy hıh ohaoldumsmilealsanaalsanasmile
Kadınlar hamamına çevirdik burayı kimse çalışmıyo bugün hahah:)
şişman reyyan nerdeydiin..
maalesef canm söyleyemem yasak eşim yasak koydu haklıda hemen tanınırım:)
afrcim yoktun bugun ..cok calıstın dimii.
hay anasını sayın seyirciler
yine bağlantım gitti kaçırdım sohbeti ya offffffffffffffffff kırıcam bunu kırıcam üzerine çıkıp halay sekecem ne biçim bilgisayar bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kadınlar hamamına çevirdik burayı kimse çalışmıyo bugün hahah:)
Aha gene bana sardı dideeeeeeeeeeeeeeeem koooooş:) bakarız canım değerlendiririz sonrada topic kertmesi yaparık onlarıÇ:)
:1shok: ne şişmanı kız,zayıflıyom ben bi kereee,aa şuna bak benle didişecekde yer arar...
ayyy sormayın şekerim,kimi hamişler cinsellikten soğurlar işte kimiside böyle ben gibi kaçamaklar yapar :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şimdi yemek yapmaya çalışacam ,yine sizinleyin yani gitmiyorum biyere...
koşamıyom anacım ya bu .... ...... interneti yüzünden deveyle gelsem daha hızlı gelirim ya
:1shok: ne şişmanı kız,zayıflıyom ben bi kereee,aa şuna bak benle didişecekde yer arar...
ayyy sormayın şekerim,kimi hamişler cinsellikten soğurlar işte kimiside böyle ben gibi kaçamaklar yapar :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:kedi: :kedi: :kedi:
abuuu yuuh..anam napıon dediysek bu kadar da demedik.. kaydirigubbakcemile3
konuşmadığınız şeymi kaldı anam neyse hadi onu sileyim bari çok ayıp etmişiz herhalde