• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları benim mesai bitti pazartesi görüşmek dileği ile hoşça kalın pazartesi bir sürü annemiz olur inş. HAFTA SONU SİZDEN UZAK KALACAGIM AMA PAZARTESİ TÜM GEÇMİŞİ OKURUM İNŞ. İŞİM OLMAZDA HEPİNİZE KUCAK DOLUSU opuyorumnanaktan

Güle güleeee tatlolumunekankayizsmileım kendine iyi bakkk

valla ayıp mı dersiniz ne deriniz bilmem de işte bned egarip haller var işte
kaydirigubbakcemile3

Kızlar hangi birinize özelden atıyım belki beğenmezsiniz ama ben çok seviyorum ismimi,atıcam amma kulanmak yok sayfalarda falan sakın ha birdeben tanıyan çıkarsa ben tanımıyorum o kişiyi ona göre:) amma gizemli oldu yav.birde gönderdiğim mesaj 30 sn içinde kendini yok etsin lütfen:)

Ayyyyy ya gidemedim de bi türlü sizi bırakamadım ha kız adamda bagımlılık yapıyorsunuz valla kocamla bu kadar muhabbet etmiyoz valla ikimizde yorgun birimiz bi kanepede birimiz birinde ikimizinde agızını açmaya hali olmuyo

kaplumbağadamn bile yavaşım yazık değilmi bana yaaaaaaaaaaaaa kaçırıyom sohbeti

Az önce birisi korkudan seni çağırıyodu:1: bi ses ver o arkadaşa yazık bi köşede sıkıştı kaldı korkudan puhahaha kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Kızlar hangi birinize özelden atıyım belki beğenmezsiniz ama ben çok seviyorum ismimi,atıcam amma kulanmak yok sayfalarda falan sakın ha birdeben tanıyan çıkarsa ben tanımıyorum o kişiyi ona göre:) amma gizemli oldu yav.birde gönderdiğim mesaj 30 sn içinde kendini yok etsin lütfen:)

tmmm sözzz buyrunnnnnnnnn

Tamam adını anında unutacagım sözzzzz he beyenirsemde kızıma koyacagım hep kız istiyorum ama ortada da daha birşey yok sanırım bebişim daha beni istemiyo

Canım isim degişikmiş valla ilk defa duuydum ve hemen sildim unuttum bile nerak etme ama güzel miş

reyyan yaaa banada bunun formulu varsa versene biz acınacak haldeyiz..libidom yerlerde :((
bacı kardeş takılıoz evde...kocam bacım dıo bana kaydirigubbakcemile3

Sen beni sevmiyomusun bana neden atmadın mesaj :gitme:

Back
X