Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlarr nasılsınız size bişi sorucam bilginiz varmı ben tansiyon aleti aldım dijital tansiyonum onda hep düşük çıkıyo hemşireler sınırda diyo benim ölçümlerimde 11 9 falan çıkıyo onların kinde 13 9 falan acaba doğru mu dijital kullnan var mı

kızlarr şimdi çıkıorum bi bilginiz varsa özelden yazın lütfen merak ettim

s.a canım ben fatma nasılsın? umarım iysinidr . canım gebelikte tansiyon çok önemli canım. korkutmak telaşlandırmaktan ziyade seni bilgilendirmek isterim. ablamında gebeliğinde tansiyon problemi vardı canım. sana tavsiyem kesinlikle ihmal etme. dr una bu durumu bahset. ve en yakın zamnda kan testi kanda üre kreatinin ve idarrda protein bakıt canım.her kişi de farklı olablir bu durum ama sen bilinçli olursan çok daha iyi olur ve kesinlikle tuzlu yeme yağlı hamur işini çok kçaırma canım. biz ablamda yaşadık zor bi durum rabbim san a yaşatmaz inş. dualarım senle canım

kızlar inanamıyorum ben HAMİLEYİİİİİİİİM)) ama neden kimse yok 1 saat önce aldım kan testimi allahım isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah detaylı konuşuruz öpüyorum hepinizi

reyyanda slamımı almadan gitmiş hemen ben alıyim geri madem ve aleykümselam.
hiiiiiiih cancazım o kadar bekledim kimseler gelmedi siteye ben çıkarken gelmişin demekki sen görmedim tatlıııııım kusura bakma almam mı hiç ve aleyküm selaaam verahmetullahhh
kızlar inanamıyorum ben HAMİLEYİİİİİİİİM)) ama neden kimse yok 1 saat önce aldım kan testimi allahım isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah detaylı konuşuruz öpüyorum hepinizi

:teytey: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: heyyyoooooo GÖNÜLDEN TEBRİK EDERİMC ANIM ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU...AMİN AMİN...ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN...RABBİM TAMAMINA ERDİRİR İNŞAALLAH
ADETİN GEÇMİŞMİYDİ canım

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve hamile kalmak isteyenlerle birşey paylaşmak isterim. fakat sadece araştırırken buldum ve tv de duymştum.ilk önce 15 gün boyunca günde 1 kez soğanı sumakla birlikte yiyorsunuz.( bu kist varsa eğer atılmasına yardımcı oluyormuş) 15 gün sonunda kuru incir alıp 2 ye bölüp kaynayan suyun içine 15-16 tane atarak 20 dk ka kaynatıyorsunuz. bunu 3'e bölerek sabah öğlen ve akşam olmak üzere günde 3 kez yemeklerden önce içiyorsunuz. bununda 21 gün içip 1 hafta ara veriyorsunuz ve tekrar 21 gün içip bitiriyrsunuz.toplam 42 gün sürüyor.bende çocuk sahibi olmak istiyorum ve yarın başlıycam bu küre.umarım rabbim herkesin yüzünü güldürür kucaklarını bir sürü sağlıklı bebişlerle doldurur.

çok teşekkür ederim kızlar halaa şoktayım ya nası sürpriz oldu anlatamam allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bi gün buraya bende hamileyim die yazıcağımı hiç düşünemiyodum artık hiç belirtim falanda yoktu zaten baya yorucu bi 10 gün geçirmiştim aklımda bile yoktu nerdeyse

slmlarrrr su tebrik ederimm caanımm allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla

su tatlım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
slm kızlar napıyonuz

iim ds sen napıosun 2 sorum var benim bu kahverengi lekeler hiç gitmicek mi ya bi başlıo bi gidio sürekli yaatıom yine oldu ya bide grip aaşısı zararlı mı ben sık grip oluom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…