Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hamdolsun melisacım kendime ip aldım şal örücem model bakıyorum kolay bişey bakıyorumda hem oklay hem güzel bulamıyorum sen nasılsın? İsmi yarın girince özelden atarım sorma olay oldu şimdi eşim gelir çıkarım.

heee tmm cnm ama sakın atmayı unutma bak çok merak ettim çünkü,bende iyiyim cnm karşıda misafirlikteyim gece dönerim heralde bir dua buldum bebek için onu denicem bol bol okucam sonrada hayırlısı inş....olumunekankayizsmile

Melisa gönderdim canım

kadın doktoru acıbadem maslakta.arastırdım nette iyi gibi düşündüm ama belki sahsen tanıyanınız vardır diye bir soriyim dedim:)

Et canım dua her kapıyı açar ne olduğunu yazda okumak isteyen olur belki

kadın doktoru acıbadem maslakta.arastırdım nette iyi gibi düşündüm ama belki sahsen tanıyanınız vardır diye bir soriyim dedim:)

Selam aramıza hoşgeldin dediğin doktora bu siteden bakabilirisin tavsiye edilen doktorlar bölümü var orda yazar belki.

eflalimm cnm çok deişik ve kulağa hoş gelen bir isim anlamı ney acaba,güle güle kullan cnm isminle yaşa inş.kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

Kızlar ben çıkıyorum eşim geliyor hopeone yarın inşaallah ben linkine bakıyım şu an çıkmam lazım bizim sitede ansayfadan bak bulursun bulamazsan yarın yardım ederim inşaallah hoşçakalın.

kızlar inanamıyorum ben HAMİLEYİİİİİİİİM)) ama neden kimse yok 1 saat önce aldım kan testimi allahım isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah detaylı konuşuruz öpüyorum hepinizi

Suuuu çooook sevindim ne mutlu sana :) Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah:)

Melisa şu duayı yazsana bizde okuyalım madem :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…