Selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sağ tarafımda ağrı var dünden beri ara ara giriyor midemde bulanıyor çok oturamam pc başında.
hoşgeldin tatlımmmm bebişin yapıyodur sancıları bendede çok oluyor
inş. canıım ya bu 2 ay hiç takmıyacagım kafama aman ALLAH tan hayırlısı diyelim napalım elbet birgün olur allahın izniyle
tşk ederim tatlımmmm seinki naısl büyüdümü
kızlar 10 dk gittim maşallah sayfalara uçmuş yine
hoşgeldin kepeklim hoşgeldin eflalcim
İnşaallah bebişim yapıyordur ama ben bu ağrıyı bliiyorum benim 4 cm lik kistim duruyordu hala ve o böyle ağrı yapıyordu hamilelikten öncede hafta sonu eşimle çok yürüdüm alışveriş falan çok yürüdüğümde kistim ağrı yapardısabah eşime söyledim ağrım var diye oda dedi yürimek sana yaramıyor diye inşaallah geçer yoksa yarın giderim doktoraben haftasonunu bekliyorumda muayenehane için .
şimdilik bende bişey yok ds cim yaa sureklı cıkardıgımdan yediğim bi işe yaramıor zaten.ama benim normaldede karnım dumduz degıldı bı gobişim oldugundan içinde saklanıyor muhtemelen.
tatlım aynı durum bak bendede kist filan yok dün alışveriş merkezine gidelim diye tutturdum akşam eve feci sancılarla döndüm halada devam ediyor geçen gün yine olmuştu doktoru aradım minoset iç geçmezse gel dedi içtim geçti ama için rahat edecekse yarın git doktoruna benimde yarın sabah muayenem var minik kuzumu görcez
Oh ne güzel kuzunu göreceksin demek ay insan nası lheyecanlı oluyor bende haftasonunu iple çekiyorum inşaallah görücem.Ay kist sorun çıkarmasında bende yapıştı bırakmıyor beni çok sevdi:) dktorenson gitiitğmde ağrı kesici yazdıda başın dişin ağrırsa iç dedi ama ytaınca sıkıntım olmuyor içmem heralde
ewet eflalcim raporluydum
iyice dinlendim şimdi iyiyim çok şükür
sende bi görün doktora canım istersen
kızlar gül artık girmiyormu ya o önceden ne güzel bize rüyada yoruyordu ben şimdi kime anlatacagım rüya mı
eflalcim bende haftasonu gidecem doktora
didem senin bebiş şimdi kocaman olmuştur dimi
ay ne güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?