Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldin tatlımmmm bebişin yapıyodur sancıları bendede çok oluyor

İnşaallah bebişim yapıyordur ama ben bu ağrıyı bliiyorum benim 4 cm lik kistim duruyordu hala ve o böyle ağrı yapıyordu hamilelikten öncede hafta sonu eşimle çok yürüdüm alışveriş falan çok yürüdüğümde kistim ağrı yapardısabah eşime söyledim ağrım var diye oda dedi yürimek sana yaramıyor diye inşaallah geçer yoksa yarın giderim doktoraben haftasonunu bekliyorumda muayenehane için .

tatlım aynı durum bak bendede kist filan yok dün alışveriş merkezine gidelim diye tutturdum akşam eve feci sancılarla döndüm halada devam ediyor geçen gün yine olmuştu doktoru aradım minoset iç geçmezse gel dedi içtim geçti ama için rahat edecekse yarın git doktoruna benimde yarın sabah muayenem var minik kuzumu görcez

ewet eflalcim raporluydum
iyice dinlendim şimdi iyiyim çok şükür
sende bi görün doktora canım istersen

Oh ne güzel kuzunu göreceksin demek ay insan nası lheyecanlı oluyor bende haftasonunu iple çekiyorum inşaallah görücem.Ay kist sorun çıkarmasında bende yapıştı bırakmıyor beni çok sevdi:) dktorenson gitiitğmde ağrı kesici yazdıda başın dişin ağrırsa iç dedi ama ytaınca sıkıntım olmuyor içmem heralde

kızlar gül artık girmiyormu ya o önceden ne güzel bize rüyada yoruyordu ben şimdi kime anlatacagım rüya mı

evdesin nasılsa yat tatlım benim öyle bir şansım olmuyor maalesefff
çok heyecanlıyım bide yarın 5 aylık hamile arkadaşla birlikte gidicez onunkinide görücemm ikili test içinde tarşh verecek bakalım hayırlısıyla şu 2li testide atlatsaydık

ewet eflalcim raporluydum
iyice dinlendim şimdi iyiyim çok şükür
sende bi görün doktora canım istersen

İyi canım ne güzel arada tatil olmuş sana,bebişinle ilk tatilin:) Bende geçmezse inşaallah geçerde giderim.

eflalcim bende haftasonu gidecem doktora
didem senin bebiş şimdi kocaman olmuştur dimi
ay ne güzel yaa

kocaman olmuşmudur ki ay valla heyecan bastı iyice her hafta girsek ya ultrasona sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ebrar doktor ultroson çekerse resim olarak onu koysana bebiş azcık sevelim ha olmamıııı kııııı

herkese merhaba bayanlar hayırlı sabhlar kızlra çok heyecanlıyım yarın adet günüm dua edin sizlere iyi haberler vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…