Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bana hiç hoş gelmiyo artık ya

korktugundan oluyordur. ne kadar desende yok diye sen kasiyorsundur kendini. hem internettede okudum. hamilelik döneminde kadinlar daha cabuk orgazm olurmus kan dolasimin hislaniyorya ondanmis yani. bende tam tutuyor yani yazanlar. biraz birak kendini canim sende..Şeniz

hiç rahat bırakamam valla rahatsız oluyorum çünkü eşimde istemiyor rahatım ben böyle boşver

kızlar size birşey danışmak istiyorum bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim benim eşim 2 defa fıtık amaliyatı olmuş sizce o yüzden bi sorun olabilir mi yani benim hamiş kalamam da eşim de bi sorun olabilir mi çünkü eşim öyle düşünüyo 2 aya kadar hamiş kalmaz isem birlikte doktora gitmeyi düşünüyoruz artık onun işleri yüzünden şimdiye kadra gidemedik ama artık gidecegiz yazın onun izin alması sorun oluyo

inş. canıım ya bu 2 ay hiç takmıyacagım kafama aman ALLAH tan hayırlısı diyelim napalım elbet birgün olur allahın izniyle

yok gormedım dsciim nerde koydun gecmıs sayfalarda mıı...
zeynoo hadi hayırlısı canıım..mutlu haberlerle geel..

İnşallah canım yaa yumoş kendiliğinden çatlamış iğne yapar die bekliyodum maşallah bebişimin yumoşu anneyi zorlamadan çatlamış bebişimde içine girmiştir inşallah Rabbim gönlümüze göre versin

Selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim sağ tarafımda ağrı var dünden beri ara ara giriyor midemde bulanıyor çok oturamam pc başında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…