ohh iyi işde unutmazsınız beni sende al kopyala sakla benden hatıratakılıyom kızz hoşuma gitti..bide bu çiş muhabbeti tutarsa ohhh tam hatira kalır haa
gül abla baktım albümüne,evet bence sen hamilesin,ya kızlar kusura bakmayın hiç modumda deilim sizler benim yerimede eğlenin.
Hayırlısı be güzelim heran regl olucak gibiyim ağrılardan nasip kısmet son bir gün belkiyecez artık ne yapalım
ohh iyi işde unutmazsınız beni sende al kopyala sakla benden hatıra
geçmiş olsun iyimisin biraz daha. inşallah cnm dediğin gibidir. sen 2 çocuk annesi olarak anlarsın bu testlerden dimi
nerdesin sen bakimmmm hmmmmmmmmmmmmm çıkıcam birazdan çabuk ol cnmmslm kıslarrrrrrrrr nasılsınız gülüm hemen bakıyorum albüme canım benimmm
ablacım vallahi böyle bir testle hiç karşılaşmadım ama bu zamana kadar yaptığım testlerinde hiç yanıltıcı payı olmadı,ben sen hamilesin diyorummmmm.
kızlar bugünlerde belim daha kötü oldu yaa.sizinde oluyomu hamişler.
eskiden ara ara tutulurdu hemen kalkamazdım ayağa.
şimdi çk çok daha kötü oldu,ani hareket yapmasam bile aniden bir tutuluyor ki ,ağlıyom resmen.hiç hareket edemiyom.kitlenip kalıyom.niyedir ki yaa
melisacım geçmiş olsun tatlımmm
oyyyyyyyyyyy inşallahhamilelik olmayan bir vücutta kesinlikle testte 2 tane çizgi çıkmaz 2 tane çıktıysa kesinlikle hamilelik var demektir.
diyor melisaaaaa.
kessinlikle katılıyorum melise
ay ya yine tepem kalabalıklaştı kaçırdım şamatayı üfffffffffffffffffffffffff
hayatım baktımmmm sen kesin hamilesin canımmmmm benimmmm ayyy kuşummm testi tekrarla bu günnnn
hatıra bıraktım sana o resmi sakla emi beni hatırla bak bak da.
hayatım baktımmmm sen kesin hamilesin canımmmmm benimmmm ayyy kuşummm testi tekrarla bu günnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?