cnmm msnden gönderdiydim bu resmi test resmini onu diyom istiyonmu sende ascanmı duvarahangi resim bende istiyommmm resimmmm
cerceveletip asacam duvara vergi levhasının üstüne iyi olurmu
cnmm msnden gönderdiydim bu resmi test resmini onu diyom istiyonmu sende ascanmı duvara
tam yeri cnmm evindede yatak odana yatağın karşısına as yatınca görceğin yere.
ayy canım benimmm ağzınız bal tutsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigüllllllllll inşallah hamilesindir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yetişmen çok zor canım 6 da nöbetçiye geçiyor çok zor valla canım benimmmm
bende halk eğitime falan gittim kurslarım başlıyor kısmet olursa 3 ünde arkadaşın yıllık planına yardım ettim o yüzden gündüz pek giremedim nete sonrada yemek falan yaptım yedik ancakk işte
aman yok Allaha şükür ama bişeyler var belimde ve bugünlerde iyice arttı.gece yatağa uzandığımda mesela kitleniyorum kalıyorum öyle.çok sızlıyorcnm bel fıtığı varmıydı bende var bu ara kopuyo resmen ağrıdan oturup kalkamıyom bende. dikkat et hareketlerine
oyyyyyyyyyyy inşallah
bu konuyamı katılıyon cnmmmm
ebrarda sormuş ebelere onlarda siz gibi sölemiş ya
ayy canım benimmm ağzınız bal tutsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ohh maşallah çalışmısın bütün gün yarın boşmusun peki randevu alabilirmiyiz senden.
evtya bugün yattı eczane işi ofyaaaaaaaa sinir oldum iyce bak şimdi.
aman yok Allaha şükür ama bişeyler var belimde ve bugünlerde iyice arttı.gece yatağa uzandığımda mesela kitleniyorum kalıyorum öyle.çok sızlıyor
evet bu konuda tabi.resme yorum olarak da yazdım zaten.oo sen böyle bekledin beklettin ama 2 aylık gebe çıkarsan şaşma öğrendiğinde
yakışır behhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaltın varaklı bi çerçeve yaptırıym diyom
gönderinn asarımm şekerimmmmm
ama şimdi kendi pc de değilim eşimin pc deyim siler falan eşim belli olmaz
yakışır behhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya kapamam lazım öptüm patron arkadaşı geldi çıkmam lazım kusura bakmayın görmesin beni burda byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
melisim sen nasıl oldun kızın nasıl
zeynom sen napıyon görüşemedik bugün
lucky kız nerdesin sen günlerdir
sorma kuum yaa işte ayrı bi yoğunum evde ayrı bi yoğunsen naıslsın görüşmeyeli
bazen ayağa kalkarken tutuluyor.asayarak falan yürüyom.çok kötü yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?