Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bayramdan sonra mı kontrole gitcen canım cinsiyetini öğrenmedin galiba henüz?

öyle görünüyor canımcım.düşünsene doğrudürüst göremedim bile sadecce kalp atışında belibelirsiz bişey görmüştüm en son..aslında bayramda memleketteki dr çok iyiymiş. tatilde olmasa ona da görüncem ama.tatil uzun olmaz herhalde.ne dersin sence geç d eolsa bu gidişimde öğrenirmyim cinsiyeti.

ya evet he rne kadar bulantı kusma olsada,eskisi gibi değil çok şükür yiyebiliyorum ama hazırlaması bana dert :97:
:)
neye üzülüyom biliyonmu,kilo vermem durdu.hatta 500 gr ın üstünde almışım bile

ayy canım inşallah bebişin duruşuna bağlı işte noormal de 13. haftada öğrenebilirsin ,
benimkine kaç kez gittik göstermiyo bebiş her seferinde bacaklarını kapatıyo edepli çocuğumm 19.haftamız ama hala öğrenemedikk

ya evet he rne kadar bulantı kusma olsada,eskisi gibi değil çok şükür yiyebiliyorum ama hazırlaması bana dert :97:
:)
neye üzülüyom biliyonmu,kilo vermem durdu.hatta 500 gr ın üstünde almışım bile
üzülme olacak o kadar kilo alma başlayacak artık bebişimiz için değer

:89: oyyy kuzum benimm..edebli yavrucak hehheee..
aferin ona teyzesinden:))
ya sorma bi arkadaşım 7 aylık hamile.geçende öğrendim hala öğrenememişler cinsiyeti yaa.ufff inşaalah bizimkiler okadar inatçı olmazlar :))
dr a gittiğim de16 haftalık falan olcak inş.herhalde öğrenrz o zaman

üzülme olacak o kadar kilo alma başlayacak artık bebişimiz için değer

:)bebekler 3 aya kadar anneden yemesede beslenirmiş.3 aydan sonra ihtiyaçlar artarmış e artık kilosu da artacak artık yavrucağın.ondan da alıyor olabiliriz çok yemesek bile.
mesela çok sık acıkmaya başladım ben eskiden acıkmak kelimesini bile unutmuştum gerçekten:))
ah acıktımmı adam gibi yesem.acıkıyosun ama yemek yemek istemiyorsun trajikomik durumlardayım anlayacağın :)))

bebişimiz bi de görseydim teyzesi daha çok sevecem onu ama..nasip artık..
sütümü içtim baya rahatlattı yaa sağol vallaa

inşallah canım bende bi ara üst üste 4 hafta boyunca her hafta doktora gittim göstermiyooo en son geçen hafta pazartesi gitmiştim cuma tekrar gittim doktor kızdı bakmadıı :2: :2: bu kadar çok ultrasona girmek iyi değil dedi ama bende çok merak ediyorum herkes bu haftaya kadar çoktaaann öğrenmiş oluyoo yaa bende öğrenmek istiyorum artık

reyyan canım yanma hamilelikten kaynaklanıyo bende de olmuştu..yağlı baharatlı yeme canım bide yemekten sonra yatma dik otur ..çok zor bişi insanın canı yemek yemek istemiyor

reyyan canım yanma hamilelikten kaynaklanıyo bende de olmuştu..yağlı baharatlı yeme canım bide yemekten sonra yatma dik otur ..çok zor bişi insanın canı yemek yemek istemiyor

galiba hamişlikten haklısın.
ay doğrudürüst ne yiyom da zaten canım yaa...
acıkıyosun ve canın yemek istemiyor çok garip ve zor.ama şükür bunada yaa.bebişimiz olsa da bulantılara razıyız derdik..şükür rabbime kolaylaştırır inşaallah.ya hayır bişey değilde iki üç gündür hiç kuran okuyamadım rahatsızlıktan dolayı hep yatıyom falan canım bişey istemiyor.ona üzülüyorum.geride kalıyor cüzlerim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…