bayramdan sonra mı kontrole gitcen canım cinsiyetini öğrenmedin galiba henüz?
canım bişey olmaz inşallah korkma bundan sonra yiyebilirsin bende 13 haftaya kadar çubuk kraker yiyodum nerdeyse hiç süt içmedim yoğurt yemedim bulantılarım vardı canım istemiyodu, ama sonra yemeye bşlıyosun , bebiş besleniyodur Allahın izniyle merak etme sen.
ayy canım inşallah bebişin duruşuna bağlı işte noormal de 13. haftada öğrenebilirsin ,öyle görünüyor canımcım.düşünsene doğrudürüst göremedim bile sadecce kalp atışında belibelirsiz bişey görmüştüm en son..aslında bayramda memleketteki dr çok iyiymiş. tatilde olmasa ona da görüncem ama.tatil uzun olmaz herhalde.ne dersin sence geç d eolsa bu gidişimde öğrenirmyim cinsiyeti.
üzülme olacak o kadarya evet he rne kadar bulantı kusma olsada,eskisi gibi değil çok şükür yiyebiliyorum ama hazırlaması bana dert :97:
:)
neye üzülüyom biliyonmu,kilo vermem durdu.hatta 500 gr ın üstünde almışım bile
ayy canım inşallah bebişin duruşuna bağlı işte noormal de 13. haftada öğrenebilirsin ,
benimkine kaç kez gittik göstermiyo bebiş her seferinde bacaklarını kapatıyo edepli çocuğumm19.haftamız ama hala öğrenemedikk
üzülme olacak o kadarkilo alma başlayacak artık bebişimiz için değer
inşallah canım bende bi ara üst üste 4 hafta boyunca her hafta doktora gittim göstermiyooo en son geçen hafta pazartesi gitmiştim cuma tekrar gittim doktor kızdı bakmadıı :2: :2: bu kadar çok ultrasona girmek iyi değil dedi ama bende çok merak ediyorum herkes bu haftaya kadar çoktaaann öğrenmiş oluyoo yaa bende öğrenmek istiyorum artık:89: oyyy kuzum benimm..edebli yavrucak hehheee..
aferin ona teyzesinden:))
ya sorma bi arkadaşım 7 aylık hamile.geçende öğrendim hala öğrenememişler cinsiyeti yaa.ufff inşaalah bizimkiler okadar inatçı olmazlar :))
dr a gittiğim de16 haftalık falan olcak inş.herhalde öğrenrz o zaman
ayy canım çok sevindimm, şer bildiğimiz de de hayır var işte bu bahaneyle bolbol süt içersin artıkbebişimiz bi de görseydim teyzesi daha çok sevecem onu ama..nasip artık..
sütümü içtim baya rahatlattı yaa sağol vallaa
hoşgeldin ebrucumm geçmişi okudum biraz bebişin cinsiyeti kesinleşmiş hadi gözünaydınn bizimkilerin ablası olcak inşallahhhayırlı akşamlar kızlarrrr
ya evet canım onu okudum ve çok şaşırdımm hakikaten mii yaaa çok komiikkkneşeeee bebiş kesin kız doktor şeyinin resmini çekti verdiben bile anladım
hoşgeldin ebrucumm geçmişi okudum biraz bebişin cinsiyeti kesinleşmiş hadi gözünaydınn bizimkilerin ablası olcak inşallahh)
reyyan canım yanma hamilelikten kaynaklanıyo bende de olmuştu..yağlı baharatlı yeme canım bide yemekten sonra yatma dik otur ..çok zor bişi insanın canı yemek yemek istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?