ben iyiiyimm kimsede yok bugün, sen napıyosunnn nasıl gidiyor?kıslar nbrsinizzz
ben iyiiyimm kimsede yok bugün, sen napıyosunnn nasıl gidiyor?
benim de her zaman variim nasıl olsun uykum varrrrrrrrrrrrrrr
benim de her zaman varbulantılarla aran nasıl,
iki hafta falan dha sürer hralde ama sonra geçecek inşallhh bak ben hatırlamıyorm bilebugün idare ettik işte hafiflicek sanıom ama bazen çok fena oluoo
iki hafta falan dha sürer hralde ama sonra geçecek inşallhh bak ben hatırlamıyorm bilebi ara sürekli çubuk kraker yiyodum yaaa şükür geçtiii
çok da zorlama kendini canım sonra insan o dönemde zorla yiyip çıkardıklarını bi daha yiyyyemiyo :sss sende mi öğretmensin ??ayy ben zorla yiyom o geri çıkıo hayda sonra yine aç oluom olsun bebişim sağlıklı olsun daa
çok da zorlama kendini canım sonra insan o dönemde zorla yiyip çıkardıklarını bi daha yiyyyemiyo :sss sende mi öğretmensin ??
kaçıncı sınıf okutuyosun? nerdesn ??evet canım ya çok yoruluommm
iyi akşamlar canım bende yanma hiç olmadı şimdiye kadar ama süt çok iyi geliyo diyyolar yanmaya, denedin mi hiç, geçmiş olsun bu aradaoo öğretmen ler buluşmuş..hayırlı akşamlar.yaw midem çok kötü yaa bide yanma var bu günlerde sizde de oluyormu.çok kötü hemde yaaa
iyi akşamlar canım bende yanma hiç olmadı şimdiye kadar ama süt çok iyi geliyo diyyolar yanmaya, denedin mi hiç, geçmiş olsun bu arada
ilaçlar yapıyomuş midede yanma, soğuk süt iç bakalım inşallah sana da iyi gelirryaa bak dolaptaki süt bozulmadanbi içeyim o zaman:)
sağol canım yaa.üşütmüşüm herhalde.yanmada çok oluyor bende
vitaminleri iç canım bence ihmal etme, elevit mi ne içiyosun ?açıkçası vitaminleri bile birkaç gündür içmyiroum.ılık içecem sütü
vitaminleri iç canım bence ihmal etme, elevit mi ne içiyosun ?
bayramdan sonra mı kontrole gitcen canım cinsiyetini öğrenmedin galiba henüz?haklısın da ne bileyim yaa,iyice saldım.yok megadyn ismi
ben vitamin olarak elevit ve calcimax diye bi magnezyum-kalsiyum ilacı var onu kullanıyorum, geçn hafta da kan hapına başladım canım 3 ilaç yaniaslında doğrudüzgünde beslenemiyom da,inşaallah bişey olmaz bebişime.senin kullandığın başka bişey varmı
canım bişey olmaz inşallah korkma bundan sonra yiyebilirsin bende 13 haftaya kadar çubuk kraker yiyodum nerdeyse hiç süt içmedim yoğurt yemedim bulantılarım vardı canım istemiyodu, ama sonra yemeye bşlıyosun , bebiş besleniyodur Allahın izniyle merak etme sen.aslında doğrudüzgünde beslenemiyom da,inşaallah bişey olmaz bebişime.senin kullandığın başka bişey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?