Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

iki hafta falan dha sürer hralde ama sonra geçecek inşallhh bak ben hatırlamıyorm bile bi ara sürekli çubuk kraker yiyodum yaaa şükür geçtiii

ayy ben zorla yiyom o geri çıkıo hayda sonra yine aç oluom olsun bebişim sağlıklı olsun daa

oo öğretmen ler buluşmuş..hayırlı akşamlar.yaw midem çok kötü yaa bide yanma var bu günlerde sizde de oluyormu.çok kötü hemde yaaa

oo öğretmen ler buluşmuş..hayırlı akşamlar.yaw midem çok kötü yaa bide yanma var bu günlerde sizde de oluyormu.çok kötü hemde yaaa
iyi akşamlar canım bende yanma hiç olmadı şimdiye kadar ama süt çok iyi geliyo diyyolar yanmaya, denedin mi hiç, geçmiş olsun bu arada

iyi akşamlar canım bende yanma hiç olmadı şimdiye kadar ama süt çok iyi geliyo diyyolar yanmaya, denedin mi hiç, geçmiş olsun bu arada

yaa bak dolaptaki süt bozulmadanbi içeyim o zaman:)
sağol canım yaa.üşütmüşüm herhalde.yanmada çok oluyor bende

aslında doğrudüzgünde beslenemiyom da,inşaallah bişey olmaz bebişime.senin kullandığın başka bişey varmı

aslında doğrudüzgünde beslenemiyom da,inşaallah bişey olmaz bebişime.senin kullandığın başka bişey varmı
canım bişey olmaz inşallah korkma bundan sonra yiyebilirsin bende 13 haftaya kadar çubuk kraker yiyodum nerdeyse hiç süt içmedim yoğurt yemedim bulantılarım vardı canım istemiyodu, ama sonra yemeye bşlıyosun , bebiş besleniyodur Allahın izniyle merak etme sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…