Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

SLM gençlik naber nasılsınız?regl olduktan sonra moralmen çöktüm giremedim 2-3 gündür...herkes napıyo benden sonra regl olan veya hamiş olan varmı ?

Evet ebrar sanad tavsiy ederim hep kolay doğum hikayelerini oku sakın olumsuz bişey dinleme kimseden.

Hoşgeldin feyza nasılsın şimdi?

Ben çıkıyorum kızlar hoşçakalın.

Hoşgeldin feyza nasılsın şimdi?

teşekkürler eflalim iyiyim canım nasıl olim alıştık artık galiba...tedaviye bi müddet ara veriyorum 5-6 ay...dr lada konuştum oda uygun buldu bu fikrimi...yine olmazsa o zaman rahim filmi aşılama vs. devam etcez hayırlısı bakalım rabbimden ümidimi kesmiyorum...onun ol diyeceği vakit bellidir...o zamanı bekliyorum inş...

sen nasılsın nasıl gidiyo?

meraba kızlar nasılsınız,yazılarınızı arada takip ediyorum ama yazamıyorum,hastalığımı henüz atlatamadım,üstüne üstün bide boyun tutulması yaşıyorum,sağ tarafıma eğik geziyorum adetim bitti çok şükür sabah ilk çalışmamıza başladık bismillahla,inş bakalım bu ay uğur ve sağlık getirir diye umuyorum,benim için dua edin lütfen,hepinizi çok özledim kendinize iyi bakın.
beni merak edenler için yazıyorum.

kızlaaar sıtede bı problem vardı..giremedım kac saattır..
melısacım gecmıs olsun yaa.üşütüyorsun demekkii.dikkat et yaw kendıne..bugun cuma dıye guzel dualar ettık tum bebek bekleyenlere..inşallah bua senınde bebegın bekletmeden geliir. :)))

Feyza doktorun kim? Ben de Gülçin Hanım'a gidiyorum Kocaeli'nde. Ne tedavisi oldun ve ara verdin? Ben şuan Progestan kullanıyorum. 3 ay bunu denicez bakalım, hayırlısı inşallah.

merhaba sevde benim doktorum Leyla EREN özel marmara hastanesinde...Gülçin hanım hangi hastanede görev yapıyo duymadım daha önce...sen kocaeli'ndemi oturuyosun?
ben 1.5 senelik evliyim 9 aydır tedavi oluyorum...pko luyum...ilk başlarda prolaktinim yüksekti 3 ay onun için tedavi oldum...sonra yumurtlayamadığımı öğrendim 3 ay adetlerim düzene girsin diye progestan kullandım...3 aydırda klomen + ovitrelle çatlatma tedavisi gördüm...progestanada devam ettim ayrıca...her ay yumurtlama oldu çok iyi gelişti 2-3 tane yumurtam büyüyodu ve çatlıyodu ama hamile kalamadım...dr rahimde tüplerde vs bi tıkanıklık olabilir dedi bu ayda kalmazsan rahim filmi bakıcaz demişti ama ben hemen rahim filmi düşünmüyorum...en azında bir kaç ay ara vericem olmazsa o zaman devam etcem tedaiye...birazda bitkisel kürleri falan denicem bakalım hayırlısı...

sen ne tedavisi oluyosun seninde aynımı progestanı sana neden verdi...doktorundan memnunmusun?

Merhaba feyzanaz. Ben de Konak Hast.de Gülcin Hanıma gidiyorum. Arkadasım tavsiye etti. Ben 5 aylık evliyim. Evlendikten kısa bir süre sonra gittim. Tahlil yaptırdım. Genel bir tahlil istedim. Bebek istiyoruz diye. Herşey normal gözüktü testlerde. İlk 3 ay hamile kalamadım. Sonra Eylül ayında 40 gün adet olamadım. Test yaptırdım negatif. Kist varmış meğerse. Doktor bir ay doğum kontrol hapı verdi kist için. Bu ay tekrar gittim. Progestan verdi. Dün içmeye başladım. Bakalım bir faydası olacak mı? İnşallah olur. Yumurtlamaya yardımcı oluyormuş sanırım. 3 ay bu ilacı deniyeceğiz olmazsa artık başka yöntemlere başvurucaz. Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda versin. Bu arada evet İzmitteyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…