kız didem vallahi hastalığımı unuttum heh yazılarına koptum yani,bişe söylimmi dün nişantaşında adamın biri bana adres sormuştu sonra eşime anlatıyorum o sırada eşim bende ayrılmıştı bi 10 dk kadar yoktu yanımda şal bakıyodum ben mağazada söyledim eşime dedim çocuğun biri bana adres sordu hemide çok yağuşukluydu filan eşimin yüz ifadesini görmeniz lazımdı hemen kendinde bi kusur aradı yazık,saçımmı dökülmeye başladı benim zaten bide göbek yaptım dimi bu aralar dedi yazık.
kız kim bu anammm
aman yarabbiimm akşam vaktii günaha giriyozz kızz hakkaateeenn pek bi yakuşukluuuu yaawww
yok ya ders falan alacak gibi değil yapısı öyle iştee çok fazla takıyo kafasına ve kimseye bişey diyemiyoo ağzını açammıyo hep içine atıyo kayınavlidesi de gerçekten çekileek gibi değil ama arkadaşım da çok sessiz eziyolar resmen onu
kız kim bu anammm
ya da duuurrr değiştirmeee benim için de bi randevuu allllaman yarabbiimm akşam vaktii günaha giriyozz kızz hakkaateeenn pek bi yakuşukluuuu yaawww
tatlım sen bence doktorunu değiştirr
ya da duuurrr değiştirmeee benim için de bi randevuu allll
kız bu adam kimmmmm
örgü bebek patiklerine bakıyorum yaaa hiç örgü örmeyi bilmiyoruuum beennkeşke bilseydim
ben hiç bişey öremyi bilmem patik çok ütopik bi hayal benim içinbende patik örmeyi bilmem valla
ben hiç bişey öremyi bilmem patik çok ütopik bi hayal benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?