saol tatlım yaa inş. bişey olmaz yarın bide tahlil yaptırmaya gidecem hasta olursam mahfolurum
didem canım özledik tabi seni
neyi varmış gülün grip olmuştu en son
evet tatlım gripti ben konuştuğumdada inşallah iyileşmiştir bende sizi özlüyom yaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar , nasılsınızz???
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ben geçtiğimiz haftalarda çok kötü hastlandım, bir hafta yattım geçmedi doktora gittiim sinüzite çevirmiş mecburen antibiyotik kullandım kendi doktoruma falan da sordum zararı olmayacak bişeymiş, kullanmazsan daha kötüye gider dedi mecburen kullandım. SEnin inşallah o kadar ilerlemezz çookk geçmiş olsunay yazık gülüme inş. düzelir
didemm dua et bende hastalanmayayım yaa
boğazım ağrımaya başladı yaa
ay yazık gülüme inş. düzelir
didemm dua et bende hastalanmayayım yaa
boğazım ağrımaya başladı yaa
geçmiş olsun canım dikkat et kendine, ben geçtiğimiz haftalarda çok kötü hastlandım, bir hafta yattım geçmedi doktora gittiim sinüzite çevirmiş mecburen antibiyotik kullandım kendi doktoruma falan da sordum zararı olmayacak bişeymiş, kullanmazsan daha kötüye gider dedi mecburen kullandım. SEnin inşallah o kadar ilerlemezz çookk geçmiş olsun
inaşşallah inşalahh benim de migrenim var yaa ne kötü dimi :2: istersen bi minoset falan iç daha kötü olmadanya canım 2 gündür baş ağırısı var da ben hep migrenden diye düşünmüştüm
ama bugün boğazım ağrımaya başladı ya inş. geçer olmam yaa
didem merhaba nasılsın??? geçmişe baktım biraz haberleri aldım) gözünaydın mı diyim ne diyim bilemedim hayırlısı olsun canımm oğluşun yerine dünyalar tatlısı bi kız annesi olursun ))
yok be didem o kadar soğuk deil
hala yağmur falan yok burda hırkalarla idare ediyoruz
ama benim ev en üst kat diye soğuk biraz bende hafta sonu kadın çağırdım evi temizlettim
tabi içim rahat etmedi bende biraz bişeyler yaptım sanırım ondan boğazım ağrıyor
bence artık değişmez canımm sen zaten çok erken öğrenmiştn o haftalarda doktorların karıştırma olasılığı daha çok oluyomuş diye biliyorum, sanırım bundan sonra değişmez, hayırlısı bakalım darısı başımaaaaa artıkkkkkhoşgeldin canımmmm ya kusura bakmayın arada yazamıyorum
evet ya oğluş kız oldu bi dahaki randevuda ne olur bilmiyom
bence artık değişmez canımm sen zaten çok erken öğrenmiştn o haftalarda doktorların karıştırma olasılığı daha çok oluyomuş diye biliyorum, sanırım bundan sonra değişmez, hayırlısı bakalım darısı başımaaaaa artıkkkkk
yok be didem ben nerde dinlenmek nerde bu akşam yemeğe misafir var git şimdi bide onla ugraş
allah yardımcım olsun
neyse kızlar ben gidiyorum dua edin bana öpüyorum hepinizi
iyi akşamlarrrr yarın görüşürüz
izin alamadım çünkü müdür bey çıkmışşşşşşşşşş gıcık herif
güle güle canımm dikkat et kendineeyok be didem ben nerde dinlenmek nerde bu akşam yemeğe misafir var git şimdi bide onla ugraş
allah yardımcım olsun
neyse kızlar ben gidiyorum dua edin bana öpüyorum hepinizi
iyi akşamlarrrr yarın görüşürüz
izin alamadım çünkü müdür bey çıkmışşşşşşşşşş gıcık herif
ayy didemm alemsinn yaa allah iyiliğini versin çok güldümm erkekmiydi doktorunnay inşallah değişmez o sevinçle doktora senin ağzını yerim yerim bal damlıyo dedim allahtan kocam yoktu yanımda arkadaşlar vardı susturdukar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?