ayy didemm alemsinn yaa allah iyiliğini versin çok güldümm erkekmiydi doktorunn
Kızlar ben de çıkıyorum size iyi akşamlar kib. öpüldünüz hepinizzzzzzzz byss
abooooovvvverkek hemide 35 yaşında hemide bekar hemide çoook yakuşuklu
abooooovvvvkocişinn dumasınn kıızzz
Kızlar selam...
Hosbulduk canım.
Napıyorsunuz? Nese hosgeldin bu arada..
böle yeşül yeşül gözleri maşşallahhhh
kız kocam a göre adam yumuşak kibar konuşuyo ya direk yumuşak damgasını yedi yani benim doktor o yüzden sallamıyo benim koca
canım bu erkeklerin hepsi aynı, kendilerine göre daha yakışıklı vede kibar birisini görünce hemen yapıştırıyolar damgayıı kıskanıyolarr işte kıskaaanııyooolaaarrr
canım kaçmadıımm kaçmadıımm arkadaşla telefonda konuşuyoduk teselli ettim onu biraz kayınvalidesi kayınpederi ve görümcesi geliyomuş ağlıyoo telefonda yaaa o kadar kötüler ki kızcağız onlar gelip gittikten sonra zayıflıyo hastalanıyo her seferinde sinirden stresten yaa çok üzüldüm walla :Snapıym ya geyik yapıyoduk neşeyle ama kaçtı yanlız bıraktılar beni :84: :84: :84:
Kimse yok yani..
Okudum son sayfayı doktorunun yakısıklı, genc oldugunu felan :) ehe
Sen neler yapıosun.
canım kaçmadıımm kaçmadıımm arkadaşla telefonda konuşuyoduk teselli ettim onu biraz kayınvalidesi kayınpederi ve görümcesi geliyomuş ağlıyoo telefonda yaaa o kadar kötüler ki kızcağız onlar gelip gittikten sonra zayıflıyo hastalanıyo her seferinde sinirden stresten yaa çok üzüldüm walla :S
onur un soyadı ne internetten bakıcam kız merak ettim gözümüzbi yakışıklı görsünnhe yavvvv kıskanıyolar benim yakışıklı onurumu
he yavvvv kıskanıyolar benim yakışıklı onurumu
yok ya ders falan alacak gibi değil yapısı öyle iştee çok fazla takıyo kafasına ve kimseye bişey diyemiyoo ağzını açammıyo hep içine atıyo kayınavlidesi de gerçekten çekileek gibi değil ama arkadaşım da çok sessiz eziyolar resmen onukız o niye hasta oluyo gelenleri hasta etsin sen söle gelsin ben ona ders veriym
kız didem vallahi hastalığımı unuttum heh yazılarına koptum yani,bişe söylimmi dün nişantaşında adamın biri bana adres sormuştu sonra eşime anlatıyorum o sırada eşim bende ayrılmıştı bi 10 dk kadar yoktu yanımda şal bakıyodum ben mağazada söyledim eşime dedim çocuğun biri bana adres sordu hemide çok yağuşukluydu filan eşimin yüz ifadesini görmeniz lazımdı hemen kendinde bi kusur aradı yazık,saçımmı dökülmeye başladı benim zaten bide göbek yaptım dimi bu aralar dedi yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?