Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar ben de çıkıyorum size iyi akşamlar kib. öpüldünüz hepinizzzzzzzz byss

böle yeşül yeşül gözleri maşşallahhhh
kız kocam a göre adam yumuşak kibar konuşuyo ya direk yumuşak damgasını yedi yani benim doktor o yüzden sallamıyo benim koca
canım bu erkeklerin hepsi aynı, kendilerine göre daha yakışıklı vede kibar birisini görünce hemen yapıştırıyolar damgayıı kıskanıyolarr işte kıskaaanııyooolaaarrr

napıym ya geyik yapıyoduk neşeyle ama kaçtı yanlız bıraktılar beni :84: :84: :84:
canım kaçmadıımm kaçmadıımm arkadaşla telefonda konuşuyoduk teselli ettim onu biraz kayınvalidesi kayınpederi ve görümcesi geliyomuş ağlıyoo telefonda yaaa o kadar kötüler ki kızcağız onlar gelip gittikten sonra zayıflıyo hastalanıyo her seferinde sinirden stresten yaa çok üzüldüm walla :S

Kimse yok yani..

Okudum son sayfayı doktorunun yakısıklı, genc oldugunu felan :) ehe

Sen neler yapıosun.

yakışıklı genç ama gözlerinde problem var galiba önce erkek dedi şimdi kız diyo yavruma

napıym tatlım işdeyim hala evime gitmek isterken kayınvalideme gideceğimi öğrendim moralim bozuldu

kız o niye hasta oluyo gelenleri hasta etsin sen söle gelsin ben ona ders veriym

he yavvvv kıskanıyolar benim yakışıklı onurumu

kız didem vallahi hastalığımı unuttum heh yazılarına koptum yani,bişe söylimmi dün nişantaşında adamın biri bana adres sormuştu sonra eşime anlatıyorum o sırada eşim bende ayrılmıştı bi 10 dk kadar yoktu yanımda şal bakıyodum ben mağazada söyledim eşime dedim çocuğun biri bana adres sordu hemide çok yağuşukluydu filan eşimin yüz ifadesini görmeniz lazımdı hemen kendinde bi kusur aradı yazık,saçımmı dökülmeye başladı benim zaten bide göbek yaptım dimi bu aralar dedi yazık.

kız o niye hasta oluyo gelenleri hasta etsin sen söle gelsin ben ona ders veriym
yok ya ders falan alacak gibi değil yapısı öyle iştee çok fazla takıyo kafasına ve kimseye bişey diyemiyoo ağzını açammıyo hep içine atıyo kayınavlidesi de gerçekten çekileek gibi değil ama arkadaşım da çok sessiz eziyolar resmen onu

ya kızlar allah iyiliğinizi versin bugün çok güldümm melisa senin kocana da çok güldüm yaa yazık adama hemen kendinde kusur aramışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…