Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aha gül geldi
gülüm hoşgeldin nasıl oldun canım

SELAM CNMMMM
iyim birazdaha kulağım ağrıyo arada. bol bol sıck bişiler içiyom. sizler napıyonuz kimseler kalmadımı burda eskilerden kimse girmiyo zaten azaldık iyice.
ebrarım sen nasılsın cnmm bebişleriniz nasıl hamilerrrr.

kirazcım ben hsg çektirdim acı duydum tabiki sonrasındada az sancım oldu ama bana dr. um çekilmeden 1 saat önce ağrı kesici verdi iç gel dedi yoksa çok ağrın olur dedi iyiki içmişim çook fazla ağrım olmadı.

hoşgeldin betülcüm
ayy iyi olmana sevindim gülüm
ben bugün pek iyi deilim uykum var bulantım varve 3 gündür başağrım varr

kızlarr kepeklim dün mail atmış onu gördüm şimdi
perşembeye kadar siteye giremeyebilirim demiş
yoğunluk varmış herkese selamı var

ebrarım tam geçti diyordun bulantıları yinemi başladı. dinlenemedinmi hafta sonu bacımm yorma kendini dikkat et.

betülcüm çok şükür diyelim
iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın

hiç sorma canım ya bugün tam çıktım okula gidiodum facia üstüm başım yine kustum böööö tekrar değiştirdim ya 2 gündür yoktu bişey hemen geldi geri ne güzel 2 gün çıkarmamıştım demiştim

ebrar kuzular ne kadar büyüdğ dimi maşallah çiftli rakamlara geçtik

yok be gülüm temizlik yaptırdım
halıları falan serdik eşimle dinlenemedim yani
bugün bulantım oldu süt içtim sabah ondan sonra başladı

neyse kızlar ben kaçar yarında olmıcam sanırım
tahlillerimi yaptırcam inş.
herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi

sana iyi akşamlar ebrar inş. tahlillerde bi sorun çıkmaz kendine ve bebişine dikkat etttt

doğruya bayram var çalıştığımdan telaş fln yok bilmom evden işe işden eve monoton git gel. evde olsam temizlik fln yapardım bilirdim bayram telaşını

melisa cımm naberr sen nasıl oldun bacımm zatürreyemi çevirdi öle bişi yazmışsın ballı süt iç bol bol birebir balgama öksürüğe cnmm ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…