Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Aşk sarhoşu sen neden konuş muyorsun bu aralar hayırdır

canım benim konuşmuyorum çünkü sohbete katılmadan önce geçmişi okuyayım diyorum ama hepimiz öyle gevezeyiz ki geçmişi okuyana kadar akşam oluyor zaten işlerde yogun birde moralim bozuk sizinde canınızı sıkmak istemiyorum sohbetlerinizi okuyup keyiflenmeye çalışıyorum ama zor oluyor keyiflenmek.

bende çıkıyorumyaaa kimse yazmıyo ölee bekliyom burda. neysee byeee

canım çok geçmiş olsun 2 gündür sadece geçmişi okuyacak kadar vaktim oluyor. şimdi iyisin inşallah msn de yoksun bende merak ediyordum seni ama geçmiş ögrendim hasta oldugunu allah acil şifalar versin sana ve melisaya

aşk sarhoşu olmak istiyor+, ebrar63, melisax ve didem karısı ben geldim çok kalamıycam dünya işim var Sabah geldiğimde kimseler yoktu Nasılsınız bakalım geçmişi okuyamıyorum hepinize selamlar:)

canım benim ben burdayım hep ama yorum yazamıyorum geçmişi oku oku bitmiyor. moralim bozuk ama kimseyle dertleşmekte istemiyorum. çünkü kimseyi üzmek istemiyorum bunalım takılıyorum 2 gündür allahtan bugün öyle bir geçer zamanki var osamanım var yani tek tesllim o

melisa cımm naberr sen nasıl oldun bacımm zatürreyemi çevirdi öle bişi yazmışsın ballı süt iç bol bol birebir balgama öksürüğe cnmm ihmal etme.

yok be gül abla allahım korusun ne zatürresi ayol,faranjittim oda bronşite çevirmiş galiba dedim ay bi türlü iyileşemedim ya sen nasılsın inş iyileşiriz tez zamanda noluyo bize anlamadım herkez hastalandı topikte nazarmı vardır ne.

slm kıslar nasılsınız
yarın okursunuz artık ben bişi sorcam sizlere kıslar doğum kontrol ilacı kullanıyorum yaklaşık 10 gündür ve 22 kasım gibi reglimi bekliyorum ama bu günlerde çok feci şekilde gögüslerim kaşınıyor ve kasıklarım ağrıyor bu yumurtladığıma mı işaret daha önceki aylarda göğüs kaşıntım olmamıştı da fikri olan varsa cevap versin lütfen
çok tşk ederim şimdiden

günaydın güzeller nasılsınız ben antalyadayım annemin sıcak ve şefkatli kollarında dün görüşemedik ne var yok

Günaydın kimse yok ben daha internete giremem kaynatam geliyor öğlen( sinirlerim tepemde hazırlık yapıyorum yarın yola çıkıcaz( yine ağlama krizim tuttu sabahtan beri neyse kızlar memlekete gidince annemlerden yazarım inşaallah hoşçakalın.

Masum sen burdamısın ismin görülmüyor altta

Didem biz varız isimler görülmüyor sanırım ben çok oturamam kızlar yazdığım gibi size selam verip çıkıyım dedim.

kuzum sabah sabah ağlama aman boş ver hiç onlar yokmus gibi davran uyu yolda ne bileyim öle sinirlerini bozma bebeişe yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…