ben iyiyim tatlı kuşum sen nasılsın
anneme kavustum kız kötü olurmuyum sabah 8de hazır kahvaltı masasına uyndım ekmegi bile fırından almıs gelmiş kustum ama olsun yemegim önüme geldi mutlu ve huzurluym
Geldim kızlar yemeğin birini koydum,kayınvaldem gelmiyor kaynatam geliyor bizi almaya yarın sabah yola çıkıcaz sinir tepemde sabah eşimle konuşmadım babası geliyorya çok mutlu canım bilmem ne diye peşimde dolanıyor ya ben gitmek istemiyorum bana fikrimi soran yok eşime söyleyincede kızıyor nasıl ağlamıyım yine başaldım ağlamaya bıktım bunlardan.
Geldim kızlar yemeğin birini koydum,kayınvaldem gelmiyor kaynatam geliyor bizi almaya yarın sabah yola çıkıcaz sinir tepemde sabah eşimle konuşmadım babası geliyorya çok mutlu canım bilmem ne diye peşimde dolanıyor ya ben gitmek istemiyorum bana fikrimi soran yok eşime söyleyincede kızıyor nasıl ağlamıyım yine başaldım ağlamaya bıktım bunlardan.
Kızlar nolur sakinleşmeme yardımcı olun ağlamamı durduramıyorum.
erkeklerin hepsi aynı tatlım benimkide bunalımda şimdi şubatta annem geliyor diye şimdiden napıcanı şaşırdı
üzülme sen ağlama eşinle konuş ama neden sana sormuyorki
kız didem şubata daha çok var senin kocan neden bu kadar erken girdi bunalıma allahım ya. annenin ne zararı varmış sevgili kocana. sen onun annesi için böyle yapsan kıyamet kopar
erkeklerin hepsi aynı tatlım benimkide bunalımda şimdi şubatta annem geliyor diye şimdiden napıcanı şaşırdı
üzülme sen ağlama eşinle konuş ama neden sana sormuyorki
günaydım canlarım iyi olmanızı dilerim ama eflalimin morali bozuk seni çok iyi anlıyorum canım ama yuvanın huzuru için ve kocanı seviyorsan kocanın hatrını için bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış canım. gerçi biz ne kadar bazı şeyleri görmezden gelsekte inadına inadına burnumuza sokuyorlar allaha havale ediyorum bu insanları. aglama canım. sana yazık her kez kendi zevki sefasında sende tadını çıkaracak birşeyler bul. evladını düşün. sen aglarken kimbilir o içerde nasıl üzülüyordur.
kıyamam cnm ya üzülme sakın katlnıoruz mecbur kocalarımız için onlarnda bencillik var doğalarnda bizde de sabır katlncaz
günaydım canlarım iyi olmanızı dilerim ama eflalimin morali bozuk seni çok iyi anlıyorum canım ama yuvanın huzuru için ve kocanı seviyorsan kocanın hatrını için bazı şeyleri görmezden gelmeye çalış canım. gerçi biz ne kadar bazı şeyleri görmezden gelsekte inadına inadına burnumuza sokuyorlar allaha havale ediyorum bu insanları. aglama canım. sana yazık her kez kendi zevki sefasında sende tadını çıkaracak birşeyler bul. evladını düşün. sen aglarken kimbilir o içerde nasıl üzülüyordur.
anneme kavustum kız kötü olurmuyum sabah 8de hazır kahvaltı masasına uyndım ekmegi bile fırından almıs gelmiş kustum ama olsun yemegim önüme geldi mutlu ve huzurluym
Niye bunalıma giriyor annen napıyor ona kendi anaları altından ya, bana niye sorulsun babası istedi bitti ya nasıl dua ettim doktorum hayır yola çıkma desin diye yalnız kalsaydım diycektim ben gitmek istemiyorum çıkamaz deyin diye amma eşim yanımdaydı sinir oluyorum babası ben istiyorum sizi almak diyor ya o İSTİYORMUŞ ben istiyormuyum diye sormuyolar ama ben biliyorum yapacağımı artık güleryüz beklemesinler benden ben sakin durdukça her istedikleirni yaptıracaklarını sanıyorlar.
aaaa annem gelince bana en ufak uyuz bi harekette bulunamıyo ağzını açamıyo hep ben haklı çıkıyorum çünkü genel olarak annemler burdayken ben onun burnundan getiriyorummmm
keşke her hafta annem gelse
günaydın tatlım sen nasılsın
ohhhhh canımıza degsin yaşasın kocalara kötülük. uzakmı annen sana.
adet olacagımı biledigim için kötüyüm ama idare etmeye çalışıyoruz işte. erkek görünüşlü kız annesimi desek sana acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?