Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slmmmmmmm kızlar ya hayırdır reyyann neden girmeyecegim yazmayacagım diyorsun ben anlamış degilim konuya dahil olmak istemem ama sende biliyorsun ki allah küsen kulunu affetmez görüşünüz aynı yada farklı olabilir ama bu sizin küsmenize konuşmamanıza sebep olamaz dini konular yüzünden yada başka sebepten dolayı bu kadar süren bi ark. bitirmamali bence bu konuyuda burda tadında kapatalım isterseniz sizde birbirinize sakın darılmayın kızarım bak haaaa:95:

ben kimseye darılmadım kırılmadım kızlar nerden çıkardınız sadece reyan nasıl görüşünü paylaşıyosa bende didemde görüşünü paylaştı ama reyan bizim uyarılarımızı yanlış anladı. kimse kimseyi kötü bilmesin lütfen hepimiz kardeşiz. herkes kendinden meshuldür.

ebrarım naber cnmm görüşemedik bacımm birazdan patron gelir sen yoksun artık dimi bugün son. sana iyi bayramlar dilerim cnmm kendine çoook iyi bakj yorma fazla.

cidden saçmalanıyor beni sinir bastı benim imanımı inancımı sorgulamak kimseye kalmaz ben diyorum ki bu konu burda konuşulmasın ama konu uzayıp gidiyo nasıl anlamak istiyorsa öyle anlayabilir herkez yapabileceğim bişey yok sadece bu burda konuşulacak bi konu değillllllllllllllllll bunuda kavgasını edecek değilim
öğrenmek istediğim yada yanlış bildiğimi düşündüğüm birşey olursa öğrenmem gereken kişilerden öğrenirim
imanımız biyere gitmiyo kaybetmiyoruz herkezin inancı kendine bu konuda gelen yorumlara artık benimde tepkim sert olacak biz dinsiz olarak lanse ediliyoruz madem ki öylede olsam bu benim sorunum
oh bee bu ne ya

slm kızlarr ben geldim
gülüm ewet canım görüşemedik bugün
bugün bitince çok şükür 9 gün yokum
ay çok mutluyum dinlencem evde olcam
bayram diye pek dinlenemem belki ama olsun evimde olcam

slm kızlarr ben geldim

ben yarında çalışıyorum daha yaaa yazık bana

slm kızlarr ben geldim

oh negüsell dinlen bizim misafirler 2 ye katlandı görümcelerde çoluk çocuk gelcekler.
esas huni bayramda lazım olcak bana.

ana kız görümcen nirden çıktı be yaa
allah yardımcın olsun canım ne diyelim
aman be didem yarında gün boyumu orda olcan

ana kız görümcen nirden çıktı be yaa
allah yardımcın olsun canım ne diyelim
aman be didem yarında gün boyumu orda olcan

saol cnmmm. kocası erken geldi almaya eee bizede gelceklermiş. napalım tanrı misafiri.
bende çalışıyom kız yarın hemide akşama kadannn sen gibi devlete dayayamadık arkamızı

kızlar bende bi sürü siyah nokta çıktı yüzümde ne yapsam ya sıkmayıda hiç sevmem neden oldu anlamadım

aman be kızlar arkamızı devlete dayadıkta noldu
bi tek tatillerden yararlanıyoruz işte maaşa baksan asgari ücret
yine de çok şükür

aman be kızlar arkamızı devlete dayadıkta noldu
bi tek tatillerden yararlanıyoruz işte maaşa baksan asgari ücret
yine de çok şükür

tatlım işten çıktığın saat belli haftasonun var valla ben asgari ücrete bile razıyım bi bayan olarak kendine ayıracak vaktin kalmıyor böylede

aman be bu hamilelikte dur bakalım daha neler yaşıcaz didemim
walla hiçbişeyi takmıyorum 3 kilo almışım 3 ayda o bile umrumda deil

aman be bu hamilelikte dur bakalım daha neler yaşıcaz didemim
walla hiçbişeyi takmıyorum 3 kilo almışım 3 ayda o bile umrumda deil

sen 3 ayda 3 kg ben 4 ayda 5 kg aldım ve son 1 haftada dahada kilo aldım gibi geliyor bana sanki yüzüm şişti popom genişledi duba gibi olcam sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…