Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Herkese merhaba kıslar nasılsınız...bende yarın yolcuyum bakalım...eşimin memleketine gidiyoruz...özliycem sizi...şimdiden heppinizin bayramını kutluyorum...

cnmm herkes memlekete gidiyo bi ben evdeyim bende misafir ağırlıycam senindemi bayrama denk geldi yumurtlaman benimde aynı.
evde misafirde olcak napıcaz bakalım

iyileşmeye çalışıyorum gül abla çok saol,sen nasılsın yaa kulaktan rahatsızmışsın galiba,benim oğlumdada sık sık olur kulak iltihabı dr su kaçmasın eğer su kaçarsa sürekli tekrarlar demişti duş sırasında vazelini pamuk koyuyorum kulağına,sende dene istersen.
bu arada dün beni sormuşsun abla çook teşekkür edrim aklına geldiğime çok sevindim.öpüyorum seni inş bayrama dinç ve sağlıklı girersin.:92:

evet doktora gittim antibiyotik falan kullandım ama tam geçmedi aslında...ilaç kullanmaktan korkuyorum çünkü her ay bebek şüphesi oluyo...yaa bebeğe ara vercem yada kulak tedavisine...ama şu sıralar pek ağrımıyo iyleşiyo heralde o yüzden umursamıyorum

sormaya senin msn yokmu bacı msn ver bize arada topicte kimse olmuyo gül ebrar ben msn de sohbet yapıyoz ve yıkılıyo ortalık
sen ver msn adresi ekleyelim biz

cnm ebruyla esrada istemişti hatta ebruyu eklemiştim ben evdekiler silmişler bizim msnmiz bir olduğu için evde,ozaman şöyle yapıyim ben kendime ayrı bitane msn açıp sadece orda siz olursunuz,ozaman bişey demezler,tmm cnm açtığımdada ben özelden yazarım sana.

cancazım,kendince haklısın tabbi burda girilmese güzel olur bu konulara,AMA önemli bir konuya dikkat çekmek isterim ki,siyaset konusunda elbette doğru söyledin,çıkılma ziçinden vede karışktır,AMAA DİN konusuna gelince DİNDE HERŞEY NETTİR KUZUM,ASLA İÇNDEN ÇIKILMAYACAK ŞEYLERİ YOKTUR.BENİMŞİMDİYE KADAR BURAYA YAZDIĞIM DİNİ KONULARLA ALAKALI ŞEYLERİN HEPSİ DİNİN ESASLARI OLAN ŞEYLERDİR HEPSİ NETTİR. VEDE.MÜSLÜMANIM DİYEN HERKESİ İLGİLENDİREN ŞEYLER.ha armızda başka dinden insanlar varsa onları rahatsız etmememk için susarım.LAKİN bu benim hatta müminim diyen herkesin bir görevidir,

bu görüşüne katılmıyorum,din dediğimiz şeyi hep namazdan oruçtan ibaret görmüş kimi insnalar ve o yüzden hep kçmışlar,oysa bir baksalar ki yaşantının her anında islamı görüyorsun.ve iyi anlayabilseydik islamı zaten herşey mükemmel olurdu.

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ

daha daha iyiyim canım çok şükür.sağol.sütün çok faydası var mideye.

tamam tatlı kuşum aç aç bi msn sen

cnmm ben kulakdan çoooooooooook çektim her şeyini bilirim profosör olcaktımki kulak iyileşti ama uzmanlığı aldım kendimi bildim bileli kafamı denize sokmam yıkarken eyilirim pamuk vazalin le tıkarım her yöntemini yolunu bilirim. geçmesse bu sfere profösörlüğü alırım herhalde yaşlanıncada öğretim üyesi olurum 10 sen çektim sonra ameliyat oldum geçtiydi 14 sene sonunda yine başladı. inşallah uzun sürmez.

dün aklıma geldin merak ettim nerde bukız didim. siteye sık giremesemde herkes aklımda benim.
bayrama dinç girsemde sağlam çıkamam herhalde misafir düğün iş akşam çalışması :18: derken bilemiyom artıkım halimi:82:

cnmm herkes memlekete gidiyo bi ben evdeyim bende misafir ağırlıycam senindemi bayrama denk geldi yumurtlaman benimde aynı.
Evde misafirde olcak napıcaz bakalım

valla benim kaynanamın evinde o konuda bi sıkıntım olmuyoda eşimin bayağa sıkıntısı oluyo...çakarlar davayı diye utanıyo garibim...bende diyorum ne var sanki gayri meşru bişey mi yapıyoz ...ama ben yaparım yine bişeyler her zaman olduğu gibi kadının fendi erkeği yendi tabiri gereğince....

evde misafirde olcak napıcaz bakalım

ya gül abla ne takıyosun kafana belki sıkıyı görünce tutar bu sefer boşwewr dağıt kafanı,bak bende adet bitiminde bu yana 3.kere çalıştık pazarda memlekete gitcez işte artık tuttu tuttu yoksa bir daki ay,gerçi benim odam var orda yatağımda hemide şişme yatak götürüyom ben çift kişilik her gitmeme götürüp getiriyom iyi oluyo,ama duş almak sorun yahuu.

kaynanamın evinde bende hiç rahat edemem.bid banyo onların yatak odasının dibinde.çok kötü oluyo valla,utanıyom ben hep

demin bizimkine telde söledim bisürü ot içiyom yumurtlıycam bayramda didimmm nolcak didimmm misafir olunca boşver ben bayram seyran misafir dinlemem didiiii eyi didimmm. bu konuda beni erkeğin fendi yeniyo kanımca.:92:

sen akıllısın yatağın sırtında geziyon falla. akıl işde ne güsel. bizimkine duşuda söledim ev büyük kimse bizi duymaz ama duş didimmm nolcak didimmmmm oda boşverrrrrrrrrrr didi almayıveririz didi yuhhhh didimmmmmmmmmm. sırıttı

yazmaya çalıştıklarını ve yazdıklarını anlıyorum canım
dediğim gibi bu konulara burda girmesek iyi olur benim size söylediğim sadece bu herkez inanmak istediği gibi inanır öğrendiği kadar inanır insanları bilgilendirmek istemeni anlıyorum ki bu senin en doğla hakkın ama dediğim gibi burda olmasa daha iyi olur
insanlar istedikleri dine mensup olabilirler zaten bunu sorgulamakta bize düşmez insanların inançları kendilerinedir sonuç itibari ile
senden ricam bu konuyu burda kapatalım

görüşüme katılan olur olmayan olur,herkese saygı duyarım.sadece çizgimi belli emek istedim o kadar

reyancımm burdakilerin hepsii senle aynı görüşde tabi herkes sen sölemesende biliyo senin sölediğin konuları kendine göre herkesin eğitimi bilgisi deneyimi tecrübesi var bu konularda.
senin çizgin farklı diyende yok cnmm herkesin kendine göre çizgisi var. ama görümcemin örneğini sana verdim biraz anlam çıkar kendine die cnmm. kimseyi sözleriyle yargılayamayız sen bunu düşünüyon böle yanlış düşünüyon die.
ders elbette verilir isteyene sorana akıl danışana verirsin ama bilmiyo yada çizgisi farklı muamelesi yaparak deil cnm.
didem haklı burda yeri deil. zaten sorusu olan özele yazar sorar benim yaptığım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…