tamam kuşum ben acıdım sana hadi.
yazmaya çalıştıklarını ve yazdıklarını anlıyorum canım
dediğim gibi bu konulara burda girmesek iyi olur benim size söylediğim sadece bu herkez inanmak istediği gibi inanır öğrendiği kadar inanır insanları bilgilendirmek istemeni anlıyorum ki bu senin en doğla hakkın ama dediğim gibi burda olmasa daha iyi olur
insanlar istedikleri dine mensup olabilirler zaten bunu sorgulamakta bize düşmez insanların inançları kendilerinedir sonuç itibari ile
senden ricam bu konuyu burda kapatalım
reyancımm burdakilerin hepsii senle aynı görüşde tabi herkes sen sölemesende biliyo senin sölediğin konuları kendine göre herkesin eğitimi bilgisi deneyimi tecrübesi var bu konularda.
senin çizgin farklı diyende yok cnmm herkesin kendine göre çizgisi var. ama görümcemin örneğini sana verdim biraz anlam çıkar kendine die cnmm. kimseyi sözleriyle yargılayamayız sen bunu düşünüyon böle yanlış düşünüyon die.
ders elbette verilir isteyene sorana akıl danışana verirsin ama bilmiyo yada çizgisi farklı muamelesi yaparak deil cnm.
didem haklı burda yeri deil. zaten sorusu olan özele yazar sorar benim yaptığım gibi.
demin bizimkine telde söledim bisürü ot içiyom yumurtlıycam bayramda didimmm nolcak didimmm misafir olunca boşver ben bayram seyran misafir dinlemem didiiii eyi didimmm. Bu konuda beni erkeğin fendi yeniyo kanımca.:92:
evet doktora gittim antibiyotik falan kullandım ama tam geçmedi aslında...ilaç kullanmaktan korkuyorum çünkü her ay bebek şüphesi oluyo...yaa bebeğe ara vercem yada kulak tedavisine...ama şu sıralar pek ağrımıyo iyleşiyo heralde o yüzden umursamıyorum
Ben çıktım işim var kızlar görüşemezsek hepinize iyi bayramlar
yola çıkacak olan arkadaşlarım hepinize iyi yolculuklar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
Ben çıktım işim var kızlar görüşemezsek hepinize iyi bayramlar
yola çıkacak olan arkadaşlarım hepinize iyi yolculuklar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
yani tebrik ederim seni kardeşim sende yazdıklarımdan bunu çıkardın ya helal olsun.ben orda seni destekledim ama görmememiş olabilirsin.çook kırıldım doğrusu
HERNEYSE arkadaşlar ben kendimi çok rahatsız hissetmeye başladım,insanlar a dediğimi z anlıyor,ve hiçkimseyi de kırmak yargılamak istemedim asla.ama öyle anlaşıldım buda bir önyargıdır.herkesin kendi tercihi.
kalbi olarak da rahatsızlık vermye başladığı için artık çok fazla girmeyi düşünmüyorum topiğe.herkes hakkını helal etsin benden helaldir.
slm kızlar nasılsınız ancak gelebildim sabahdan beri şirkete. Nevar ne yok.
Doktora gittim sabah kızlar kulak zarım delinmiş moralim çok bozuk zaten ameliyatlıydı bu kulağım yine delinmiş. Bidünya ilaç verdi kullanıcam geçmesse yine gidicm. Valla bıktım ardık bu sorunlardanya heray biyerimde bişi çıkıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?