Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

beni gerçektne anlayabilmiş olsaydın böyle bir tepki vermezdin canım.her neyse,hiç kimseyi şu dine gir şuna girme diye bişey yapmadım ben burda.benden günah gitti,hep insnalara bu konularda da sevecen olmak,olayın acı yönünü göstermemek istedim ama bazeninsna zorlayabiliyor,kusurumuza bakma artık,ben diyeceğimi dedim,umarım bu tepkinden dolayı seni yaradan o GÜZEL YARATICI sana kızmaz ve cezalandırmaz.
sen katılmayabilirsin bunlara bu da senin tercihindir.rahatsız olan başka arkaadaşlar varsA LÜTFEN ISRARLA SÖYLÜYORUM SÖYLESİNLER.ona göre bende gerekirse hiççççççççççç girmem ve de yazmam

yani tebrik ederim seni kardeşim sende yazdıklarımdan bunu çıkardın ya helal olsun.ben orda seni destekledim ama görmememiş olabilirsin.çook kırıldım doğrusu
HERNEYSE arkadaşlar ben kendimi çok rahatsız hissetmeye başladım,insanlar a dediğimi z anlıyor,ve hiçkimseyi de kırmak yargılamak istemedim asla.ama öyle anlaşıldım buda bir önyargıdır.herkesin kendi tercihi.
kalbi olarak da rahatsızlık vermye başladığı için artık çok fazla girmeyi düşünmüyorum topiğe.herkes hakkını helal etsin benden helaldir.

demin bizimkine telde söledim bisürü ot içiyom yumurtlıycam bayramda didimmm nolcak didimmm misafir olunca boşver ben bayram seyran misafir dinlemem didiiii eyi didimmm. Bu konuda beni erkeğin fendi yeniyo kanımca.:92:

Bizimkide evde aslan kesiliyo babasının evinde kuzu mübarek...

Fendi gidiyo efendiliği geliyo...

Ben çıktım işim var kızlar görüşemezsek hepinize iyi bayramlar
yola çıkacak olan arkadaşlarım hepinize iyi yolculuklar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

teşekkürler arkadaşlar bu güzel tavrınız için...
HERKESİ VİCDANIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.
BENDEN SON TAVSİYE HERKESE ,İLERDE PİŞMAN OLACAĞINIZ SÖZ VE DAVRANIŞLARDAN KAÇININ...herkes elbet ektiğini biçecek.elbet bu dünyanın karşılığını da göreceğiz..
tekrar söylüyorum kimseyi yargılamak gibi niyetim asla olmadı şimdiye kadar.sadece bana verilmiş bir görevi heryerde yapmak islamı heryerde yaşamak ve yaşatmak istedim hepsi bu.istemeyenler iççin de saygım sonsuz.ama hep duam da olacaklardır o insanlar.
RABBİM SEN ŞAHİTSİN BU CÜMLELERİME..İNSANLAR ANLAMAMIŞ ÇOK MU SANKİ...

Son düzenleme:

cnmmm ilacını kullan bırakma. bebek kulak ağrırsa daha zor. bence bebek olasıya iyice tedavi ol iltihap zarı deliyo cnm. oyüzden iyice geçmesi lazım

reyyancımmm canım benim farkındaysanız ben bu konunya katılmak istemedim ama senin girmem vede yazmam dediğin için açıkcası tepki gösterdim neden dersen burdaki topiğimizin adı gebelikle ilgili ve sizin açtığınız konu din ile ilgili burda herkez kendi ianancına göre doğru olanı yapıyodur,seni ben şöyle anladım insanların dış görünüşüne göre yargılayamayız insan açıktır ama dini bütün yaşar,insan kapalıdır belkide ibadetlerinin kendine düşen taraflarını yerine getirmez,kimide neye inancağını şaşırmış başı sadece yakıştığı için kapalı altıda şişhane çoook görüyorum ben öyle gezenleri ama işte yapcak bişi yok onlarında doğrusu bu,ama keşke böyle olmasalar,herkezin dini kendine din ve günah 4 duvar arasında kalır,ona bakarsanız benim eltim yabancı ama buraya geldiğinde müslüman oldu ama hala dışarda yaşıyo o yüzden ben kendi adıma söyliyim kimsenin dinine inancına örtüsüne karışmam kendi çocuklarım hariç.....allahım doğru yoldan sapıttırmasın....nolur kimse kimseye darılmasın....

Huuuuuuuuu kızlaaaaaar neler oluyo yaaaaaa...sakin olun kırmayın birbirinizi...fikir ayrılıkları tabikide olur ama herkes karşısındakinin fikrine saygı duymayı bilmeli...

Reyyancım boşver yaaa olur böyle şeyler...

Ben çıktım işim var kızlar görüşemezsek hepinize iyi bayramlar
yola çıkacak olan arkadaşlarım hepinize iyi yolculuklar kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

sanada iyi bayramlar bidenem tatil bugün başlıyo galiba seninn. bebişine ve kendine iyi bak dinlen bol bol.

kızlarrr benim biraz işlerim var hoşçakalın görüşemessk herkezin bayramını kutlar sağlıklı neşeli bir bayram geçirmenizi diliyorum allaha emanet olun.hoşçakalınnnn.

HERKES HAYIRLI BAYRAMLAR...
DİKKAT EDELİM İMANIMIZDAN OLMAYALIM
DAHA BİŞEY DEMİYORUM ARTIK.NE BİR KELAM EDERİM ARTIK NE BİŞEY DERİM...
ANLAYAN ANLAMIŞTIR ZATEN DEDİĞİMİ MELİSA KARDEŞ...
BENDEN BU KADAR GERÇEKTen kalbi rahatsızlık verdi bu konuşmalar...
vede beklemediğim tepkler aldım.ne diyim daha...
SAYGIM SONSUZ...

ben seni kırmak için yazmadım ama saol yinede cnmm bu sözlerine. senin yapmamızı istemediklerini biz yapmıyoz cnm ama sen böle yazarak yapmış oldun.
melisde yazdıklarımızı doğruladı bi düşün cnm bizmi seni kırıyoz senmi yanlış anlıyon bizi.

gül abla ve reyyancımmm canım bayram arefesinde birbirinizi lütfen kırmayın nekadar zaman geçirdik burda ne günlerimiz oldu burda acısıyla tatlısıyla ne kadar zevk aldık konuşurken, ne kadar çok güldük,hastalıklarımızda bile deretlerimizi baylaşarak iyileştik,yıkmayalım bu dostlukları....

çok geçmiş olsun gül 78.. Allah şifalar versin canım..

üzüldüm üzüldüm sadece bu...ama kendim içn değil...
hakkınızı helal edin..
bişey diyemiyorum artık gül,nasıl anlatabilirim daha..benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…