Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sevindim iyi olduğuna gül abla inş daha iyi olursun,bende iyi olmaya çalışıyorum işte hamd olsun yinede,bugün valiz hazırlicaz davetiye filan dağıtıcaz ooooo çok işim var çokkk.

HAYIRDIR NE DAVETİYESİ CNMM
konuyu kaçırdım herhalde düğünmü var ve nereye gidiyonuz.

günaydın didemcimmmm nasılsın iyimisin.
ceylin vardı gittiya kaçırdım görmedi yazdığımı
yaa dün doktorun verdiği ilaçlardan biri dokunuyo bana akşam acillik oldum tansiyonumu fırlattı. içeriğini bi okudun tansiyon hastaları dikkatli kullansın yazıyo dr. bana sormadan verdi ilacı ölcekdim nerdeyse.
içmicem bugün artık

iyiyim tatlım
aman dikkat et ben ilaçları asla prospektüsünü okumadan kullanmam tatlım dikkatli ol

HAYIRDIR NE DAVETİYESİ CNMM
konuyu kaçırdım herhalde düğünmü var ve nereye gidiyonuz.

teyzemin oğlunun düğünü varda onun davetiyesi cnm,valizde bizim için bayramı şehir dışında geçirceğizde onun hazırlığı var biyandan,bide alış verişe çıkmadık henüz inş 2 arada bir derede o işide halletmeye çalışcaz,zaten waikiki ya götürürüm her zamanki gibi:98:

iyiyim tatlım
aman dikkat et ben ilaçları asla prospektüsünü okumadan kullanmam tatlım dikkatli ol
herzaman bende okurdum dün üzüldümya okumadan içtim sinirimden.
neyse ucuz atlattım

ohhh maşallah işin çokmuş senin allah kolaylık versin. hava atmadanda edemiyoz yaneee waikiki konusunda. ben pek gvenmiyom ürünlerine yazın bi penye aldım sünüdü yıkayınca halbuki 30 da yıkamıştım. kaliteli deil bazı ürünleri.

aaaa aman allah korumuş gül abla önde reçeteyi okusaydın keşke,ben mesela midemden rahatsız olduğum için dr her defasında onu dile getirir oda ona göre ilaç verir dokunmasın diye.
bencede kullanma yani.

didemimmm cnm senin tatil yokmu bugün iştesin?

yok kuşum bugün tatil yok bize sorma zati sinir küpü gibiyim uykum var gözlerim kapanıyor

bi daha yapma böle gül
kızlarrr ben evme gitmek istiyorum sabah işe gelirken resmen yollar boştu

ama doğrusu bu be gül abla ben her zaman ordan giyinirim,ama evet bazı ürünleri özellikle penye tipi olanların bazen ağzı burnu kayıyo ama genelde kaliteli oluyo,aşk olsun yaneeee sizemi hava atıcam,:84:sen naptın bitirebildinmi hazırlık filan malum senin yoğun misafir akımın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…