sevindim iyi olduğuna gül abla inş daha iyi olursun,bende iyi olmaya çalışıyorum işte hamd olsun yinede,bugün valiz hazırlicaz davetiye filan dağıtıcaz ooooo çok işim var çokkk.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
günaydın didemcimmmm nasılsın iyimisin.
ceylin vardı gittiya kaçırdım görmedi yazdığımı
yaa dün doktorun verdiği ilaçlardan biri dokunuyo bana akşam acillik oldum tansiyonumu fırlattı. içeriğini bi okudun tansiyon hastaları dikkatli kullansın yazıyo dr. bana sormadan verdi ilacı ölcekdim nerdeyse.
içmicem bugün artık
HAYIRDIR NE DAVETİYESİ CNMM
konuyu kaçırdım herhalde düğünmü var ve nereye gidiyonuz.
herzaman bende okurdum dün üzüldümya okumadan içtim sinirimden.iyiyim tatlım
aman dikkat et ben ilaçları asla prospektüsünü okumadan kullanmam tatlım dikkatli ol
teyzemin oğlunun düğünü varda onun davetiyesi cnm,valizde bizim için bayramı şehir dışında geçirceğizde onun hazırlığı var biyandan,bide alış verişe çıkmadık henüz inş 2 arada bir derede o işide halletmeye çalışcaz,zaten waikiki ya götürürüm her zamanki gibi:98:
günaydın didemcimmmm nasılsın iyimisin.
ceylin vardı gittiya kaçırdım görmedi yazdığımı
yaa dün doktorun verdiği ilaçlardan biri dokunuyo bana akşam acillik oldum tansiyonumu fırlattı. içeriğini bi okudun tansiyon hastaları dikkatli kullansın yazıyo dr. bana sormadan verdi ilacı ölcekdim nerdeyse.
içmicem bugün artık
aaaa aman allah korumuş gül abla önde reçeteyi okusaydın keşke,ben mesela midemden rahatsız olduğum için dr her defasında onu dile getirir oda ona göre ilaç verir dokunmasın diye.
bencede kullanma yani.
didemimmm cnm senin tatil yokmu bugün iştesin?
herzaman bende okurdum dün üzüldümya okumadan içtim sinirimden.
neyse ucuz atlattım
ohhh maşallah işin çokmuş senin allah kolaylık versin. hava atmadanda edemiyoz yaneee waikiki konusunda. ben pek gvenmiyom ürünlerine yazın bi penye aldım sünüdü yıkayınca halbuki 30 da yıkamıştım. kaliteli deil bazı ürünleri.
herzaman bende okurdum dün üzüldümya okumadan içtim sinirimden.
neyse ucuz atlattım
ohhh maşallah işin çokmuş senin allah kolaylık versin. hava atmadanda edemiyoz yaneee waikiki konusunda. ben pek gvenmiyom ürünlerine yazın bi penye aldım sünüdü yıkayınca halbuki 30 da yıkamıştım. kaliteli deil bazı ürünleri.
bi daha yapma böle gül
kızlarrr ben evme gitmek istiyorum sabah işe gelirken resmen yollar boştu
ah canımm ya kıyamam sana üzülme bak bugün son gün yarın yatıp bol bol dinlenirsin öyle düşün şunun şurasında ne kalmış be gülüm.
siz bilmiyonuz biyandanda ödev yapıyok kızımla yaaaa
oh maşallah size annesi ne güzel birliktemi yapıyonuz ödevleri
günaydın benim gibi çalışan kader arkadaşlarım ve melis çim nasılsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?