Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neşe anlatsana kilosu boyu falan nasılmış iyi dimi kızımız
kilosu 320 gr , boyunu da söyledi ama unuttuumm yaa :S ama tam 19+5 günlük yani çok sağlıklı şükürler olsun, böbrekleri, beyni, kalbi, kulakları hepsini gördüm işte uzun uzun inceledi doktor yalnızca bisorun var bebeğim çoookk aşağıda kafası o kadar aşağıdaki, doktor ayakta durduğun bi işte mi çalışıyosun diye sordu biliyomusun :2: bol bol yatıp dinlenmen lazım dedi Allah esirgesin çok aşağıya yerleşmiş bel ağrılarımda o yüzden o kadar fazlaymış

kasık ağrılarımın ve bel ağrılarım sebebi bebğin çok aşağıda olmasıymış, çok fazla ayakta durmaman lazım dedi öyle işte canımm

oh oh maşallah ..canımm çook geçmiş olsun.bende bugün bel ağrılarımı söyledim doktora o da bana aynısını söyledi dinlen diyolarda nasıl olacak bide onu söyleseler..benim bebeğimde 520 gr olmuşş

bende yeni geldim canımm doktordan şeker yüklemesi yaptılar o da temiz çıktı şükür ..sen napıyon yolculuk ne zaman ?

anladım canım ablamda yaptırmıştı ama onunki kötü çıkmıştı,ama bir sorun olmadı tekrarlamamıştı bile,şimdi doğumu geldi nerdeyse,bende valiz hazılicam daha işte cnm yarın akşam kısmetse,sınavım var yarın ondan sonra çıkıcaz inş.

seninkine de maaşallah canımm of yaa evde bari yormayalım kendimizi çok ütü yapıyorum ben ya artık onu da yapmıcamm

hımm lise mi okuyosun ?hayırlı yolculuklar canım amasya akşamları soğuk olur bilirsin dikkat et

seninkine de maaşallah canımm of yaa evde bari yormayalım kendimizi çok ütü yapıyorum ben ya artık onu da yapmıcamm

sen bayramada gitcen dimi? orda yorma bari kendini..
canım bebeğin boyunu ultrason kağıdında fl yazan yeri 0.7 ile çarparak hesaplayabilirsin

hımm lise mi okuyosun ?hayırlı yolculuklar canım amasya akşamları soğuk olur bilirsin dikkat et

evet cnm hemde nasıl soğuk oluyo sende bilirsin artık oraları,olsun ama evimiz sıcacık cnm inş hasta masta olmadan geliriz.
neşecim senin yolculuk nereye.
kızlar bu arada misafirim gelicekti pat diye çıkarsam anlarsınız...görüşemesekte canlarım,bayramınızı şimdikten kutluyorum dilerim sağlıklı ve çoook mutlu bir bayram tatili yaşarız.öpüyorum sizleri.

sanada iyi yolculuklar ve iyi bayramlar canım ..mutlu sağlıklı git gel inşallah

kızlar ben çıkıyorum işlerim var biraz eşim gelcek bugün dışarı çıkcaz önce biraz alışveriş sonrada sinemaya falan gitcez sabaha da yolculuk var inaşallah,
çookk öpüyorum sizleri hayırlı bayramlar diliyorum hepinize kendinize bebişlere çççook iyi bakınn :79: :79: :79: :79: :79:

iyi bayramlar canımmm çook öpüyorumm görüşürüz gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…