Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşgeldinn cnm biz iyiyiz ödev yapıyoruz bir yandan,sen nasılsın cnmmm,seninde bugün bitiyo galiba askerlik didem gibi.

hoşbulduk canım kolay gelsin size. allah zihin açıklıgı versin. bizim belli degil canım. belki arefede geliriz. bizim patronun bir anı bir anını tutmaz. bende adet bekliyorum bugün akıntım çogaldı pedimi koydum. kendime gülüyorum be hevesliyim diyorum adet olmak için. inşallah olmam ama olucam hissediyorum kasıklarımda ve belimde agrı başladı 2 gündür. sende tatil hazırlıgı yapıyormuşsun ne güzel ya biz evde pineklicez ama hiç sikayetçi degilim. evimi çok özlüyorum birde nerdeyse 3 aydır dogru düzgün halıları filan kaldırıp büyük temizlik yapamadım. onun için hevesleniyorum kız ne güzel demi.

günaydın kıslar nasılsnız
gülümmm büyük geçmiş olsun canımmmm bu gün dersim vardı o yüzden erkenciyimm canımmmm benimmm

tşk canım çok saol,valla moralini bozmak istemem ama geçen ay benimde akıntım çoğalmıştı ve sonunda hasta oldum ama inş,sen olmazsında güzel haberini alırız,canım çalışan ev hanımlarının işi daha zor vallahi allah yardımcınız olsun,çifte mesai yapıyosunuz,e tabiki sorumluluğunu bilen ev hanımı olmak herkezin harcı deil bravo sana cnm.

öyle canım hem evde hemde işte pestilimiz çıkana kadar çalışıyoruz. moral konusuna gelince aslında moralim bozuk degil. eminim adet olacagıma hissediyorum adet olucam biliyorum bugün akşama kadar olmaz sa gece kesin olurum. onun için hazırlıklıyım olsamda kurtulsam diyorum hatta çünkü bu adet öncesi agrılar beni perişan ediyor. birde mutlaka başım agrır o daha fena çok şükür şimdilik başlamadı baş agrım eve gidince başlasın diyorum eger başlıcaksa.

canım ben halk oyunları öğretmenliği yapıyorum o yüzden haftasonlarıda çalışıyorum boş vaktim pekk yok anlayacağın

geldiiiiim,hoşgeldin canııım nasılsın,neşecim sende hoşgeldin çoookta tebrik ediyorum canımmm kızın olucakmış heh,anammm noliya bu topikteki herkezin kızı oluyo kız mevsimi galiba.

bende yeni geldim canımm doktordan şeker yüklemesi yaptılar o da temiz çıktı şükür ..sen napıyon yolculuk ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…