minik kuzumuz nasıl dün akşam 9dan sonra sohbet coşmus yoktum simdide cok sakin site
haticecim çok geçmiş olsun kızlar noluyo herkese böyle yaw
gülüm kardeşine de çokkk geçmiş olsun aman ya ne bu böyle herkeste bi sorun var
kızlar sormayın ben daha 6 aya yeni giriorm doğarsa yasamaz ki allah korusun tabi benmki stresten kaynaklı bi olaydı beni verem ettiler her zamanki gibi bende ağladım ağladım sonra cok kasmısım kendimi ertesi gün kanamam geldi ve rahmmde cok siddetli sancım vardı bebişte asağdaydı erken doğum olabilir ded, doktorum antalyada bi doktra gttm iğnelerle fln durdurdulr
aman çok kötü olmuş yaa
canım bundan sonra çok dikkatli ol sende herşeyin canı cehenneme
önemli olan sen ve bebeğin
sorma cnm yaaaa hormon yiye yiye dertsiz insan kalmadı. kardeşimin diğer oğlanda erken doğdu ondada 1 ay hastanede yattı ağrıyı durdurmaya çalıştılar 2 hafta fln eksik doğdu. bu daha erken başladı ama şükür kesilmiş ağrıları en azından 3 hafta fln daha beklese bebek için iyi olcak.
hatıce yaw hayır olsun demek sen üzüntüden oldun boyle.hayırdır ne oldu yıne..bayrama gıderken bı isim muhabbetı vardı o mu devam ediyor yoksa.bacım hıc oyle dogarsa yasamaz falan dıye dusunme sen, ınsallah saglıkla sıhhatle vaktınde gelır bebegın..bu kadar uzdugune saglıgını sıkıntıya soktuguna deger mı az bosverebılsen keske..
ölede hayatım sorunlar hiç bitmio ki ama yrn hepsini halledeceğim ve bndan sonra kimseyi takmıorm artık bende anneyim kendi bebeğim var onun sorunları vs.leri hiç kimse umrumda deil zaten dua edin yrn büük bi gün benm için atlatayım çarşambadan itibaren kapatıorm kendimi bütün cevreye laflara sözlere bebeğime adıcam kendimi minik prensesime:)) neyse kızlar ayyy size ne dicem ben neler aldım neler var ya bayılırsınız anltsam bide doktorumuz 7. aydan sonra hazırlıklı olun deynce :)
hakkında hayırlısı olsun ınsallah..cok ii düşünmüşsün sende annesın bundan sonra bebegını dusun sadece..yaa neler aldın bızede soyle..hatta fotograflarını cekseydın koyardın buraya..bende ankaraya anneme gıtmıstım ya bayramda ay oda bı dolu bısey almıs bebısımıze bı tulum takım almıs zıbınlar almıs :)
kızlar hepinizi çok özledim. geçmiş bayramınız mübarek olsun. sizlere bir haberim var bende hamileyim ama çoook korkuyorum. korkularım sevincime bile engel koyuyor.
kızlar hepinizi çok özledim. geçmiş bayramınız mübarek olsun. sizlere bir haberim var bende hamileyim ama çoook korkuyorum. korkularım sevincime bile engel koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?