Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

haticecim çok geçmiş olsun kızlar noluyo herkese böyle yaw
gülüm kardeşine de çokkk geçmiş olsun aman ya ne bu böyle herkeste bi sorun var

saol kepeklimm ben yaşlandım iyice hiç derdim bitmiyoo :)))) sen nasılsın cnmm bulantıların geçmemiş üzüldüm senin midende sorun var galiba. yada kimisi 9 ay bulantı çekiyo öylemi olcak. amann 9 ayda çekilmezki. allah yardımcın olsun cnm

kızlar sormayın ben daha 6 aya yeni giriorm doğarsa yasamaz ki allah korusun tabi benmki stresten kaynaklı bi olaydı beni verem ettiler her zamanki gibi bende ağladım ağladım sonra cok kasmısım kendimi ertesi gün kanamam geldi ve rahmmde cok siddetli sancım vardı bebişte asağdaydı erken doğum olabilir ded, doktorum antalyada bi doktra gttm iğnelerle fln durdurdulr

haticecim çok geçmiş olsun kızlar noluyo herkese böyle yaw
gülüm kardeşine de çokkk geçmiş olsun aman ya ne bu böyle herkeste bi sorun var

sorma cnm yaaaa hormon yiye yiye dertsiz insan kalmadı. kardeşimin diğer oğlanda erken doğdu ondada 1 ay hastanede yattı ağrıyı durdurmaya çalıştılar 2 hafta fln eksik doğdu. bu daha erken başladı ama şükür kesilmiş ağrıları en azından 3 hafta fln daha beklese bebek için iyi olcak.

aman çok kötü olmuş yaa
canım bundan sonra çok dikkatli ol sende herşeyin canı cehenneme
önemli olan sen ve bebeğin

hatıce yaw hayır olsun demek sen üzüntüden oldun boyle.hayırdır ne oldu yıne..bayrama gıderken bı isim muhabbetı vardı o mu devam ediyor yoksa.bacım hıc oyle dogarsa yasamaz falan dıye dusunme sen, ınsallah saglıkla sıhhatle vaktınde gelır bebegın..bu kadar uzdugune saglıgını sıkıntıya soktuguna deger mı az bosverebılsen keske..

aman çok kötü olmuş yaa
canım bundan sonra çok dikkatli ol sende herşeyin canı cehenneme
önemli olan sen ve bebeğin

ölede hayatım sorunlar hiç bitmio ki ama yrn hepsini halledeceğim ve bndan sonra kimseyi takmıorm artık bende anneyim kendi bebeğim var onun sorunları vs.leri hiç kimse umrumda deil zaten dua edin yrn büük bi gün benm için atlatayım çarşambadan itibaren kapatıorm kendimi bütün cevreye laflara sözlere bebeğime adıcam kendimi minik prensesime:)) neyse kızlar ayyy size ne dicem ben neler aldım neler var ya bayılırsınız anltsam bide doktorumuz 7. aydan sonra hazırlıklı olun deynce :)

Gülcüm sımdı kac haftalık kardesın.neden boyle erken oldugunun bı sebebını bulabıldıler mı pekı..
benimde muhtemelen hamılelık oncesı gastrıdım vardı bu bulantıları o tetıklıyor demıstı doktor.insallah zamanla bıraz daha azalır da sakinleşiriz.

doğru walla yediğimiz hiçbişey doğal deil ki
geçen annem diyor ya hiç sorunsuz bi gebelik yok artık hep bu yediklerimizden diyor

isim olayını çözdük hayatım cok sükür esim imana geldi aman bunların derdimi biter biri bitse öteki başlar ama gecti hiçbiri umrumda deil hatta kötü bi atasözü var ya yazmıım simdi hani bişiden asağı kasım pasa die:) bundan sonra kocam kızım ve ben kimseyi duymuyorm

hakkında hayırlısı olsun ınsallah..cok ii düşünmüşsün sende annesın bundan sonra bebegını dusun sadece..yaa neler aldın bızede soyle..hatta fotograflarını cekseydın koyardın buraya..bende ankaraya anneme gıtmıstım ya bayramda ay oda bı dolu bısey almıs bebısımıze bı tulum takım almıs zıbınlar almıs :)

hatice yarın ne var kız merak ettim niye büyük gün napcan :))
ya kızlarr ben hala hiç bişey almadım bebişimeeeee ((

aaaa ferdaaaaaaaaaaaa cok sevındııııııım..
Allah hayırlı ugurlu etsıın..sabah beri dusunuyordum bayramda test yapacak iki kişi vardı dıye..
Canım Aallah sana ve bebegıne saglık versın ınsallah.
boyle guzel bı haber almıssın neden korkuyorsun hayırdır.

ay ben kızıma kot pantolon aldım bayramlık:) ama böle doğar doğmaz giyeceği bişi minicik oyuncak bebeğe giydirmişlerdi mağazada sonra elbiseler aldım hele bi corap aldım kilotlu arkasında pomponu var bitersiniz valla benkızım olsun giydirip giydirip koyucam fotolarını teyzeleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…