Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

herkezelere günayyydınnn hayırlı sabahlar hanımlarrrrrrr,nasılsınız bakalım_
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun.
kızlar allah yardımcınız olsun.
bugün pazartesi sendromu artı bide tatil sonrası zor gelir şimdi size.
özellikle de eşime......

günaydın tatlım hoşgeldinnnnn
sen geldin ben bi yarım saat kaçıyom bayram öncesi biriktirdiğim işler var onlara bakıcam geliim birazdan

hoşgeldin melisacım biz iyiyiz sen nasılsın
ne var ne yok nasıl geçti bayramınız
ay ewet hiçbirimiz sevmedik sitenin bu halini

KIZLAR YENİDEN MERABA
ortalığı temizledim geldim . ebrarım sorma ya bende dün az az kum dökmeye başladım misafirlerden kendime bakamadım üşüttüm herhalde. ilaçla duruyom. ayyy çok kötüyümyaaa yorgunluk baş ağrısı. tatil de miller dinlendi ben amele gibi gece gündüz çalıştım. dahada yetişmedi kalemler. 125 adet eksik.
sumrucum didemimm kepeklim nabersiniz iyisiniz okuduğuma göre. meliscim sen nasılsun.

ay kizlar bende cok kötüyüm ya. enfeksyon kapmisim. esim antibiyotik aliyo ve ilsikiye girmistik persembe. ay beni sonra bi kasinti tuttu dedim gecer aktim cuma günü ahala ayni aradim doktorumu ögleye kadar acikmis doktor. eczaneden krem aldim valla iyi geldi cuma gecesi falan hic uyuyamadim kasintidan. artzik doktor olmayinca netten baktim esim antiboyatik ullndigi icin olmus büyük ihtimal. kullandigi antibiyotik spermden gecebiliyormus ve bendeki iyi bakterileri öldürmüs ondan olmus. valla öldüm öldüm. simdi iyim biraz. bir gün kaldi. insallah tamamen gecer

kepeklimmm ebrarımm ve didemimm canlarım çocuklar kahvaltı istediği için yazamadım kusura bakmayın ben çıkıyim şimdi gelicem sonra öpüldünüzzz

canım bende üşüttüm sanırım o yüzden başladı yine sancılarım ama inş. çabuk geçer
bu halde devam ederse çok kötü olur benim için sanada çok geçmiş olsun bidenem
inş. çalışmaların karşılıksız kalmaz:)))

günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok
canımm hoşgeldin
biz iyiyiz tatlım sen nasılsın sende ne var ne yok bakalım

selam kızlar .............gelin artık ........... masumpisi geçmiş olsun hangi şikayetle gittin doktora ..benimde sancılarım çok oluyo ara ara ama önemsemiyorum normaldir diye ..belirtilerin yaz tamam ?

cnm kananmam oldu ve rahimde sancı bebeğimde cok asağıda olduğu için doktor acılma ağrısı olmasndan korktu ama cok sükür iiz şimdi

ay ben bu yeni şekle alışamadım yavvvv çok kötü olmuş.
geçmiş olsun masum pisi.inşallah bidaha olmaz.
kardeşiminde erken sancıları başladıydı 10 gündür hastanede yatıyodu 8 aylık doğmasın die bebek ağrılarını dindirdiler suyu geliyodu oda kesilmiş. bugün çıkıyo hastaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…