Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

walla kepeklim benim iki günüm yoğundu sadece
birinci gün kayınvalidemlerde ve diğer ziyaretlerle geçti
2.gün anneme gittim akşama kadar ordaydım sonra evdeydim temizlik ve ev işleriyle geçti

hosgeldiin sumruuu..nasılsın kaac zamandır goremedım senı nerelerdeydın..gecen hafta hep bayramdaydık.senin nasıl gectı bayram ..size tatıl yoktu dimi.

kepeklim al benden de o kadar valla zor geldim işe eve gitmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hosbulduk canim ya. valla cok nete girdigim icin bilgisayarin hafizasi dolmus dediler. giremiyordum simdi yine ayni ama amaaaaan banane dedim artik. özledim sizi ve geldim. kizlar ya siz simdiye kadar kac kilo aldiniz? ben 4

yok ya burda tatail dogru düzgün bayram bile yok birde hafta icine denk geldiya hic birsey anlamadim. birde annem bel fitigindan hastanedeydi onun yanina gittik iste falan. baska birsey yaptigim yok valla. bol bol kilo aliyorum.

gecmiş olsun sumrucum ya annene.yurtdısınında boyle sıkıntısı var ıste.biz bayram seyran bahaneyle herkesi görüyoruz . kızlar benım hala bulantılarım devam ettiğinden kilo simdilik sabıtlendı bayrama gıderken 2 kılo almıs gozukuyordum sabah tartıldım gerı vermısım yarım kılo falan.

karnımda cıkmadı daha ..bayramda herkes sen bizimi kandırıyorsun nerde bebek diye kızdılar.biz 3 yıldır bebek yapmamıstık herkes hamıle olduguma ınanamamıstı zaten .şimdi gittiğimde tepkiler arttı.benim bebiş içime dogru buyuyor :)

kepeklim bendede kocaman bi karın oldu ve geceleri uyuyamıyorum uykularım alt üst oldu desem son 1 haftadır gece uykusu haram

ay kepeklim benim göbişte şimdiden kocaman valla
habire saklamaya çalışıyorum :)))

kepeklim bendede kocaman bi karın oldu ve geceleri uyuyamıyorum uykularım alt üst oldu desem son 1 haftadır gece uykusu haram

didem sorma ya bende dün gece pek iyi uyumadım kum döküyorum sanırım
sürekli lavaboya kalktım ve sıkışınca çok kötü sancım oluyordu kötüydü yani

ben bu sabah tartildim esimde dedim 4 kilo almisim diye esimde dedi e ama sen galiba kendine kilo aldin karnin fala hic cikmadi daha dedide. sonra gösterdim haaa birazcik var diyo :) tsk ederim kizlar. simdi iyi ama cuma günü cikti annem. jimnastige falan gidecek yüzme kursuna falan filan simdi yi cok sükür. ben korkuyorum valla cok asiri kilo alicam diye. hic dikkat etmiyorum aslinda etsem belki almam bu kadar ama asirida yemiyoum aslinda. okudumda bazi sitelerde 5inci ayin basina kadar alinan kilolar kendi kilolarinmis. ondan sonra bebegin kilosuymus. dogru yanlis bilmyorum persembe randevu var bakalim doktora sorcam

didem sorma ya bende dün gece pek iyi uyumadım kum döküyorum sanırım
sürekli lavaboya kalktım ve sıkışınca çok kötü sancım oluyordu kötüydü yani

tatlım kum döktüğünden değilde bebişin mesaneye baskı yaptığı için kalkıyorsundur lavaboya bende çok kalkıyorum ve tutmak imkansız yani azıcık tutsam sancı çekiyorum bende

tatlım bu kadar dert etme bende 4 ayda 5 kg aldım şimdi ne kadar oldum bilmiyorum haftaya gidicem doktora öğrenirim nasılsa ama ben kilo işini takmıyorum hiç takarsam daha fazla kilo alırım çünkü

Son düzenleme:
ayy tuvalet problemı var bendede gece en az ıkı defa kalkıyorum.yataktan tuvalete zor gidiyorum.nasıl sıkısıyorum o kadar anlamadım.

ayy tuvalet problemı var bendede gece en az ıkı defa kalkıyorum.yataktan tuvalete zor gidiyorum.nasıl sıkısıyorum o kadar anlamadım.

bu minişler mesaneye baskı yaptığı için bu durumdayız ay ama dün rezil oldum ben taç ın deposu benim eve yakın oraya gittik orda wc yok ben sıkıştım çok kötü oldum torıum açılmış alışveriş merkezi oraya dar attık kendimizi

tatlım kum döktüğünden değilde bebişin mesaneye baskı yaptığı için kalkıyorsundur lavaboya bende çok kalkıyorum ve tutmak imkansız yani azıcık tutsam sancı çekiyorum bende

bebeğin etkisi var tabi ki ama bikaç gündür sancım vardı böbreklerimde
sonra bizim aile hekimine sordum ki geçen yaptığım tahlillerde de lökosit ve eritrosit çıkmıştı
kesin kum döküyon dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…