karnımda cıkmadı daha ..bayramda herkes sen bizimi kandırıyorsun nerde bebek diye kızdılar.biz 3 yıldır bebek yapmamıstık herkes hamıle olduguma ınanamamıstı zaten .şimdi gittiğimde tepkiler arttı.benim bebiş içime dogru buyuyor :)
kepeklim bendede kocaman bi karın oldu ve geceleri uyuyamıyorum uykularım alt üst oldu desem son 1 haftadır gece uykusu haram
didem sorma ya bende dün gece pek iyi uyumadım kum döküyorum sanırım
sürekli lavaboya kalktım ve sıkışınca çok kötü sancım oluyordu kötüydü yani
ben bu sabah tartildim esimde dedim 4 kilo almisim diye esimde dedi e ama sen galiba kendine kilo aldin karnin fala hic cikmadi daha dedide. sonra gösterdim haaa birazcik var diyo :) tsk ederim kizlar. simdi iyi ama cuma günü cikti annem. jimnastige falan gidecek yüzme kursuna falan filan simdi yi cok sükür. ben korkuyorum valla cok asiri kilo alicam diye. hic dikkat etmiyorum aslinda etsem belki almam bu kadar ama asirida yemiyoum aslinda. okudumda bazi sitelerde 5inci ayin basina kadar alinan kilolar kendi kilolarinmis. ondan sonra bebegin kilosuymus. dogru yanlis bilmyorum persembe randevu var bakalim doktora sorcam
ayy tuvalet problemı var bendede gece en az ıkı defa kalkıyorum.yataktan tuvalete zor gidiyorum.nasıl sıkısıyorum o kadar anlamadım.
tatlım kum döktüğünden değilde bebişin mesaneye baskı yaptığı için kalkıyorsundur lavaboya bende çok kalkıyorum ve tutmak imkansız yani azıcık tutsam sancı çekiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?