Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ah o 25 lira olsa daha ne isterim. bugün geçti zaten allah nasip ederse yarın ya ssk ya gider yaptırırım beleş beleş yada avans alır çarşamba özel hastaneme giderim ne yapalım artıkın.

ilk defa gördüm burayı deminden beri yazdıklarınızı okumaya calısıyorum en bastan beri hamileler varsa belirtilerinizdde neler vardı yazarmısınız

sagol canım darısı başına inşallah. en yakın zamanda sende evladının minik kalp atışlarını içinde hissedersin inş.

Selam kızlar ay geçmişi okuyum dedim sayfalar oku oku bitmiyor selam verip devam ediyim bari, nasılsınız?

Ay ferda hamilemisin ne zaman öğrendin ne kadarlık çok sevindim canım.

Selam kızlar ay geçmişi okuyum dedim sayfalar oku oku bitmiyor selam verip devam ediyim bari, nasılsınız?
hoşgeldin eflalcim nasılsın bayramın nasıl geçti bebiş ne alemde

kızlarrrrrrrrrrrrr bekliyorum belirtilerinizi bu gün hasta olmam lazım
tatlım herkesin belirtisi farklı oluyor
benim adet günümde hiçbir adet belirtim yoktu mesela
bikaç gün geçince göğüslerimde kaşıntı başlamıştı
ara ara sabah bulantım oluyordu
sende neler var peki

maaşının 3/2 si x 4 ay izin süren + süt parası + doğum parası benim ki 3 civarı yapıyo maaşa göre değişiyor
ben bu para olayını ilk hamileligimde araştırmıştım. ama bir şey bulamamıştım. bu parayı alabilmek için ne yapmak gerekiyormuş peki. nereye başvurucaz zamanı gelince iyi olur bu para hem bebegin masrafı çıkar hemde iyi kötü aile bütçesine bir katkıdır

Hoşbuldum canım bayramdaidare eder yorucuydu yol yoruyor haliyle birde evdeki rahatlığını daha çok arıyor insan hamileyken annemlerle olduğum için sabrettim işte,bebişde iyi bir haftadır hareketini hissediyorum yarın kontrolüm var inşaallah, senin nasıl geçti bayram bebiş nasıl?

eflall hosgeldın canım nabersın..

ferda bende yenı arastırıyorum ama sırketın muhasebecısıyle konusmak lazım.ben kamuda calıstıgım ıcın maasım zaten yatacakmıs o yuzden benım oyle bır ucretım yok.sende bı gorus bbakalım ne dıyecekler muhasebeden

ebrar ben ilk astanberi okumaya calısştım tüm yzaılanları sonra cok cok gitmeye basladım bide baktım sende hamile kalmısın baktım nezaman kalmıssın diye ama bulamadım bari buraya yazayım dedim hamile kalan arkadaslara cok sevindim valla darısı tüm isteyenlerin basına

ah canım ne güzel hissediyon artık demek
ya bende hisssetmek istiyorum hareketlerini hadi bakalım yarın güzel haberlerle dönersin inş.
benim de ilk 2 gün yorucuydu daha sonra evde ev işleriyle meşgul oldum

saol canım benim rabbim tez zamanda sana da nasip eder inş.
ben geçen bayram sonrası öğrendim bebişimi

delimm burdakilerin çoğu bende dahil olmak üzere bu siteye geldiklerinde hamile deillerdi
yani site bize ugurlu geldi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…