ferda yaw kalp atısları ıcın daha cok erken haa bı ıkı hafta daha beklersen keseyı gorebılırsın ancak.doktor kan tahlılınden bakıyor ama keseyı gormeden gebelık var demıyoruz demişti bana.sen bi ozelde kan testı yaptır 25 liramı ney hem mesaı saatı dısında da yapıyorlar.sonra bıraz bekler doktora oyle gıdersın.
sagol canım darısı başına inşallah. en yakın zamanda sende evladının minik kalp atışlarını içinde hissedersin inş.ayyyyy amin canım ya herdaaaaaaaaa gözün aydın canım hadi bakalım sende sonunda bizi bırakıp hamişler arasına girdin ha inş..... Sıra bizdedir artık yaa allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin canımmmmmmmm
hoşgeldin eflalcim nasılsın bayramın nasıl geçti bebiş ne alemdeSelam kızlar ay geçmişi okuyum dedim sayfalar oku oku bitmiyor selam verip devam ediyim bari, nasılsınız?
tatlım herkesin belirtisi farklı oluyorkızlarrrrrrrrrrrrr bekliyorum belirtilerinizi bu gün hasta olmam lazım
ben bu para olayını ilk hamileligimde araştırmıştım. ama bir şey bulamamıştım. bu parayı alabilmek için ne yapmak gerekiyormuş peki. nereye başvurucaz zamanı gelince iyi olur bu para hem bebegin masrafı çıkar hemde iyi kötü aile bütçesine bir katkıdırmaaşının 3/2 si x 4 ay izin süren + süt parası + doğum parası benim ki 3 civarı yapıyo maaşa göre değişiyor
hoşgeldin eflalcim nasılsın bayramın nasıl geçti bebiş ne alemde
tatlım herkesin belirtisi farklı oluyor
benim adet günümde hiçbir adet belirtim yoktu mesela
bikaç gün geçince göğüslerimde kaşıntı başlamıştı
ara ara sabah bulantım oluyordu
sende neler var peki
Hoşbuldum canım bayramdaidare eder yorucuydu yol yoruyor haliyle birde evdeki rahatlığını daha çok arıyor insan hamileyken annemlerle olduğum için sabrettim işte,bebişde iyi bir haftadır hareketini hissediyorum yarın kontrolüm var inşaallah, senin nasıl geçti bayram bebiş nasıl?
ebrar ben ilk astanberi okumaya calısştım tüm yzaılanları sonra cok cok gitmeye basladım bide baktım sende hamile kalmısın baktım nezaman kalmıssın diye ama bulamadım bari buraya yazayım dedim hamile kalan arkadaslara cok sevindim valla darısı tüm isteyenlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?