hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin bugün çok çalışıyom ya her tarafımdan çalışkanlık akıyor
büyümüştür canım bende c.tesi gidicem dr bakalım bizimki ne durumda
nasıl olsun valla bızde gıttık ya memleketlere yorulduk valla.ama annemı gordum mutlu oldum geldım.senin cizelgede oglumuz gelıyor yazıyor sen gormusmuydun cınsıyetı .ben mı unuttum .masallah :))
esracımm kayınpederin öldümüüü çok üzüldüm allah rahmet eylesin yattaığı yer nur dolsun cnmm. çok çekti adam.
didem tox. nabersiniz. ayy ferdaya şaşırdımya aklıma gelmezdi hiç böyle haber alcağım. çok mutlu oldum.
ii haberleşiriz canım benim hamile oldumu bilmeden önece bacaklarım çok ağrırdı ağrısından uyuyamzadım şimdi bişey yokk
hoşbuldum tatlımhoşgeldin didoş
gülüm sende hoşgeldin
ya kızlar bişey sorcam ben dün gece uykudan çok kötü bi bacak ağrısıyla uyandım
yani kramp falan deildi bacağın delinecek gibi ağrıyordu ve nerdeyse ağlıcaktım kalktın biraz ovaladım biraz yürüdüm
sakinleşince uyumuşum yeniden sizde de oluyormu böyle şeyler
kızlarr bişey sordum cevap veren yokmu
saol canım ya keşke hep evde otursak gitmesek işe ya ben sevmiom artık çalışmayı eskiden de evde yapamazdım hep dolu olmak isterdim
Selam kızlar bende geldim....
esracımm kayınpederin öldümüüü çok üzüldüm allah rahmet eylesin yattaığı yer nur dolsun cnmm. çok çekti adam.
didem tox. nabersiniz. ayy ferdaya şaşırdımya aklıma gelmezdi hiç böyle haber alcağım. çok mutlu oldum.
Selam kızlar bende geldim....
yok be gülüm kramp deildi ki ama dediğin gibi sorcam doktorahoşbuldum tatlım
kramplar normal alışıyosun bi süre sonra doktora söyle istersen magnezyum versin sana o rahatlatıyor
anladım tatlım çok saolCanım bende olmadı ama birçok hamilede oluyormuş magnezyum verir doktor.
rodinia eflalim hoşgeldinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?