Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin bugün çok çalışıyom ya her tarafımdan çalışkanlık akıyor

saol canım ya keşke hep evde otursak gitmesek işe ya ben sevmiom artık çalışmayı eskiden de evde yapamazdım hep dolu olmak isterdim

esracımm kayınpederin öldümüüü çok üzüldüm allah rahmet eylesin yattaığı yer nur dolsun cnmm. çok çekti adam.
didem tox. nabersiniz. ayy ferdaya şaşırdımya aklıma gelmezdi hiç böyle haber alcağım. çok mutlu oldum.

nasıl olsun valla bızde gıttık ya memleketlere yorulduk valla.ama annemı gordum mutlu oldum geldım.senin cizelgede oglumuz gelıyor yazıyor sen gormusmuydun cınsıyetı .ben mı unuttum .masallah :))

Oh ne güzel zaten annelerimizde olmasa çekilmez:)) canım ben 15 haftalıkken öğrenmiştim seninkide kızmış heralde ne zaman öğrendin bayramdan önce mi?

Kızlar geçmişi okudumda geldim yeni gelenler hoşgeldiniz esra başınız sağolsun geçmiş olsun canım.

iis canım sen nasılsın ferda aş sarhoşu die yazan dimi ayy çok güzel allah tamamına erdirsin olmayanlara da nasip etsin

hoşbuldum tatlım
kramplar normal alışıyosun bi süre sonra doktora söyle istersen magnezyum versin sana o rahatlatıyor

hoşbuldum tatlım sende hoşgeldin bizde herşey aynı sende ne var ne yok

Ay kızlar çok iş yapamadım ama yoruldum heralde karnım belim ağrıyor, evi süpürmem lazım ütü yapılacak çamaşır asılacak ama kim yapacak:))) eşim yat dedi bişey olursa falan filan deyip durdu beni zorla yola götürürken bişey olursa demiyordu gıcık:))

rodinia eflalim hoşgeldinizzzzz

Hopşbuldum canım nasıl geçti bayramın neler yaptın, ay ben ne temiz kalpliyim zoraki gittimya kaynanamgil de pek kalmak istemiyordum onlar grip oldular mı sonra eşimde oldu tabi ben çoğunlukta annemlerde kaldım hatta biraz hasta olur gibi oldum ödleri koptu hasta olacak bizim yüzümüzden diye eişimin de başının etini yedim ben bir hasta oluyum sana sorarım diye, kaynanmgidede sürekli söylendim hamile hamile o kadar yola çıktım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…