Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hoşbuldum canım idare ediyorum yorgunum sen nasılsın nasıl geçti bayram?

nasıl olsun valla bızde gıttık ya memleketlere yorulduk valla.ama annemı gordum mutlu oldum geldım.senin cizelgede oglumuz gelıyor yazıyor sen gormusmuydun cınsıyetı .ben mı unuttum .masallah :))

Kızlar ben geldim ama dr bana ilaç vermedi gebelik istediğimi söylediğim için ilaç veremem dedi ışte 3.4 gün bol meyve tüket dinlen gecmezse kanda gebelik testi yaptır sonra gel ilaç verelim dedi

esracım inş. geçer canım ama bronşit se ilaçsız olmaz be gülüm
sadece gripse inş.geçer tez zamanda bide inş. hamilesindir :)))

slm kızlar fewrdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamilemisin kızzzz anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geçen hafta konuşuyoduk daha adeti bekliyodun nasıl öğrendin anacım çok tebrik ederim cnmmm çook sevindim inan. ayyy darısı başıma.

slm kızlar nasılsınız geçmiş bayramınızı kıtluyorum hepinizin var mı gelişmeler

Canım soğuk algınlığı dedi o ilaçlarda da ağrı kesici bulunuyormuş ve bu yüzden yasakmiş geçer inşallar ne yapım

Sağol betülcüm kız sen keşke bana yakın olsaydın şimdi ıngilizce 2- 3- 4 kitaplarını nasıl gecicem bu dönem üçünüde aynı anda aldım ama çok zorr

hoşgeldin didoş
gülüm sende hoşgeldin
ya kızlar bişey sorcam ben dün gece uykudan çok kötü bi bacak ağrısıyla uyandım
yani kramp falan deildi bacağın delinecek gibi ağrıyordu ve nerdeyse ağlıcaktım kalktın biraz ovaladım biraz yürüdüm
sakinleşince uyumuşum yeniden sizde de oluyormu böyle şeyler

hoşgeldin betülcüm iyiyiz canım sen nasılsın

inş. geçer tatlım

saol canım geldim memleketten dün bugün boş günüm çok iim ama orda bulantılarım yok gibiydi burda yine aynıyım yaa bu c.tesiş dr gidios çok mrk ediom büyümüştür baya 1 ay önce gitmiştim

saol canım geldim memleketten dün bugün boş günüm çok iim ama orda bulantılarım yok gibiydi burda yine aynıyım yaa bu c.tesiş dr gidios çok mrk ediom büyümüştür baya 1 ay önce gitmiştim

büyümüştür canım bende c.tesi gidicem dr bakalım bizimki ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…