Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

pardon tatlım ya karıştırdım sanırım ben sana da kız demişti sandım da ondan şaşırdım
neyse oğluşun hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

anaa aşk sarhoşu sen hamilemisin yaaa,hayırlı olsun canım,rabbim kucağında görmeyide nasib etsin sanada hepimize de

pardon tatlım ya karıştırdım sanırım ben sana da kız demişti sandım da ondan şaşırdım
neyse oğluşun hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

yok canım önemli değil,ben kendimi hep kız diye sartlandırmışım da ondna oldu herhalde:)
kız olsa ismi de hazırdı şimdi erkek isimleri düşünecez artık

Kızlar benim pc kapanıyor sürekli artık açıkken ne yazarsam .
Oğlumun boyunu kilosunu hesapladım ultrasondaki değerlere göre hesaplanabiliyormuş çok mutlu oldum 19 cm 260 gr mış.

Ay reyyan şükür kavuşturana nerdesin kuzum dur geçmişi okuyum ben hayırlı olsun oğluma arkadaş geliyor demek ay ben seninki kızdır diyordum yanıldım:))

Amin ebrar hepimizinkini.

kızzzzzzzzzzzlarrrrr şimdi haber geldi anam nolmuş biliyonuzmu ayol bugünde şok üstüne şok yaşıyoruz yaaa.arkadaş şimdi hamile olduğunu öğrenmiş hemide 3aylıkmış anammmmmm

Darısı başına melisa.

kızzzzzzzzzzzlarrrrr şimdi haber geldi anam nolmuş biliyonuzmu ayol bugünde şok üstüne şok yaşıyoruz yaaa.arkadaş şimdi hamile olduğunu öğrenmiş hemide 3aylıkmış anammmmmm

nASIL YANİ YAAAA.... nASIL FARKETMEMİŞKİ? ya kızlar bende köyde kötü oldum doktora gittim doktor gebe olabilirsin dedi yok dedim adetim biteli 1 hafta oldu sonrada eşimle ilişki yaşamadık diye hcg isteyecekti ben öyle diyince vaz geçti aklıma takıldı gebe olsam dün ultrasyonda doktor görürdü dimi yumoşumu gördü sonuçta?

ya kimsenin burdan ayrılmasına dayanamıyorum ayrılıkları hiç sevmiyorum küslügüde öyle herkezi tek parça burda görmek istiyorum o yüzden. Hem sen maşallah dini konuda bilgili burdan olmasada özelden soracagımız şeyler olabilir bize yardım edersin.

Yaaa evet sizden ayrı olunca canım çok sıkılıyo eve de bağlatcam pc:) Bu arada sumru bayramdan önce yoktu haberi olan varmı?

aminn eflelim amin.
vallahi zeynepcim ne biliyim nasıl anlamamış,ama hormon bozukluğu yüzünden 2 yada 3 ayda bir adet oluyordu o yüzden anlamamış demekki,bende dün sen hamile gibisin aynı belirtileri filanda anlatınca dedim git bi test yaptır oda gerek yok falan demişti demekki onunda içi rahat etmemişki bügün gitmiş dr ve sonuç yani.
şoktayımmmm.ve asla istemiyordu,bana bile sen aptalmısın be napcan 3.cüyü diyodu ama bakın şimdi benim 1 senedir yok onun hemen tutmuş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…