sağolun çok teşekkürler.amin amin amin.süpriz yaptı kuzum işte,ben dahil herkes kız sanıyorduk,dr da hemen deyiverdi.ebrarcım dr daha önce bana kız falan dememişti ki hiç,o didemde olmuştu sanırım.bizx kendimiz kız diye seviyorduk
pardon tatlım ya karıştırdım sanırım ben sana da kız demişti sandım da ondan şaşırdım
neyse oğluşun hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
anaa aşk sarhoşu sen hamilemisin yaaa,hayırlı olsun canım,rabbim kucağında görmeyide nasib etsin sanada hepimize de
Kızlar benim pc kapanıyor sürekli artık açıkken ne yazarsam .
Oğlumun boyunu kilosunu hesapladım ultrasondaki değerlere göre hesaplanabiliyormuş çok mutlu oldum 19 cm 260 gr mış.
kızzzzzzzzzzzlarrrrr şimdi haber geldi anam nolmuş biliyonuzmu ayol bugünde şok üstüne şok yaşıyoruz yaaa.arkadaş şimdi hamile olduğunu öğrenmiş hemide 3aylıkmış anammmmmm
melisa,bayram dönüşü kayıınvalidemlerle geldik eşimn ısrarı üzerine.onlarla ilgiileniyom hep,bide çok şükür bulantılar nerdeyse tamamen geçti.ama bayram dönüşü soğuk kapmışım,çok kötü hastayım boğaz grip falan,kaynanam bakıyor hep bize,yemekler falan yani.
Aşk sarhşu çok şaşırdım neden beni düşündün ayCanımsın,benim kimseyle bi sorunum yok,sadece çok girmiyorum artık,zaten çok zamanımı alıyor oturdum mu kalkamıyorum başından,bi yönden de iyi yani.
kızzzzzzzzzzzlarrrrr şimdi haber geldi anam nolmuş biliyonuzmu ayol bugünde şok üstüne şok yaşıyoruz yaaa.arkadaş şimdi hamile olduğunu öğrenmiş hemide 3aylıkmış anammmmmm
hahhahaha haberi ilk ben aldım çift çizgiyi gördüğünü ilk ben öğrendim:) didemin de, seninde bebişinizin hayatlarında ufakda olsa yerim var yaşasınnnnnn:)
ya kimsenin burdan ayrılmasına dayanamıyorum ayrılıkları hiç sevmiyorum küslügüde öyle herkezi tek parça burda görmek istiyorum o yüzden. Hem sen maşallah dini konuda bilgili burdan olmasada özelden soracagımız şeyler olabilir bize yardım edersin.
anaa aşk sarhoşu sen hamilemisin yaaa,hayırlı olsun canım,rabbim kucağında görmeyide nasib etsin sanada hepimize de
Patronum bilgisayarımda oturduğu için yazamıyorum 2. Dak kalktı haber veriym dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?