ay kurban olurum ben senin melegine maşallah süphanallah. allahım bana da göster o günleri her halde öyle kıpır kıpır görsem yavrumu oturur aglarım eminim. ne kadar güzel bir şey maşallah maşallah.Yine bir macerayla karşınızdayım malum doktorum izinli olduğu için başka doktora randevu aldık hastaneye gittim girdik odaya birde ne görelim bu doktorunda ameliyat günüymüş bilgi işlem hata yapmış belirtmemiş tabi bunlar tel numarası olanları arayıp haber vermiş benim randevuyuda eşim hastanede bilgi işleme aldırınca tel numarası kaydolmamış bize haber vermemişler tabi ben yine şoktayımsekreter dedi yanda başka doktor var isterseniz o bakacak tabi o da erkek dışarı çıktık eşime dedim nasıl olsa tahlil vericek ultrasona göndericek alttan muayane etmiycek gidelim ani bir kararla girdik içeri doktor demezmi geç içerde bakalım ultrasonla tabi eşim bişey diyemedi neyse yattım kuzumu gördüm şükür kocaman olmuş ayak ayak üstüne atmış doktor keyfi yerinde dedi ellerini bacaklarını kollarını böbreklerini gösterdi tek tek parmaklarını saydı her şeyi tastamam gayet güzel bir bebek dedi tabi ben heyecandan ağzım açık kaç kilo boyu kaç diye soramadım kağıtta yazar dedim amam yazmamış ya işte böyle kan idrar verip geldim.
Yine bir macerayla karşınızdayım malum doktorum izinli olduğu için başka doktora randevu aldık hastaneye gittim girdik odaya birde ne görelim bu doktorunda ameliyat günüymüş bilgi işlem hata yapmış belirtmemiş tabi bunlar tel numarası olanları arayıp haber vermiş benim randevuyuda eşim hastanede bilgi işleme aldırınca tel numarası kaydolmamış bize haber vermemişler tabi ben yine şoktayımsekreter dedi yanda başka doktor var isterseniz o bakacak tabi o da erkek dışarı çıktık eşime dedim nasıl olsa tahlil vericek ultrasona göndericek alttan muayane etmiycek gidelim ani bir kararla girdik içeri doktor demezmi geç içerde bakalım ultrasonla tabi eşim bişey diyemedi neyse yattım kuzumu gördüm şükür kocaman olmuş ayak ayak üstüne atmış doktor keyfi yerinde dedi ellerini bacaklarını kollarını böbreklerini gösterdi tek tek parmaklarını saydı her şeyi tastamam gayet güzel bir bebek dedi tabi ben heyecandan ağzım açık kaç kilo boyu kaç diye soramadım kağıtta yazar dedim amam yazmamış ya işte böyle kan idrar verip geldim.
Ay ama çok tatlıydı ya uzatmış bacakları atmış ayak ayak üstüne sanki güneşleniyor:))
MERAK EDEN DOSTLARA...
dün bebeğimi görmeye gittim.çok büyümüş dedi dr.
çok sağlıklı maşaallah dedi.
vede patttt diye oğlumuz hayırlı olsuuun deyiverdi.:)
şaşırdık bi anda.anlaşılan ben mavilere dönüyorum.pipisini gösterdi oğluşumun.
rabbim sağğlıkla herkesin kucağına almayı nasib etsin
MERAK EDEN DOSTLARA...
MERAK EDEN DOSTLARA...
merak eden dostlara...
Dün bebeğimi görmeye gittim.çok büyümüş dedi dr.
Vede patttt diye oğlumuz hayırlı olsuuun deyiverdi.:)
Rabbim sağğlıkla herkesin kucağına almayı nasib etsin
ya aşk sarhoşu olmak istiyor cnmmmm ordamısın sana soru sormuştum okumadın galiba,belirtin neydi varmıydı filan ay anlatsana yaaa merkalandım burda.
gözün aydın reyyann allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hoşgeldin reyyancımm
anaaaaaa seninki de mi değişti yaa şimdi oğlanmıymış ay hadi hayırlısı
ama neden böyle oluyor anlamıyorum yaa
önce kız snra erkek diyor
canım gözün aydın çok sevindim belli etmesine rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
reyyancım hadi gözün aydın cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
bu arada hoşgeldin cnm nasılsın?
MERAK EDEN DOSTLARA...
burdayım görmemişim canım kusura bakma. Benim en büyük belirtim yorgunluktu canım ve gögüz uçlarımdaki acıydı. Akıntım filanda vardı ama adet olmadan öncede oluyordu hatırlıyonmu hatta cumartesi konuştuk seninle dedim pedimi koydum bekliyorum akıntım çogaldı diye. Başka belirtim yoktu yine belim ve kasıklarım agrıyordu ama şiddetli degildi gögüs uçlarını bir sıksana canın acıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?