Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay kurban olurum ben senin melegine maşallah süphanallah. allahım bana da göster o günleri her halde öyle kıpır kıpır görsem yavrumu oturur aglarım eminim. ne kadar güzel bir şey maşallah maşallah.

maşallah kuzuyaaa yaa büyüyolar annesi allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ay sağolun kızlar darısı herkesin başına olmayanlara tez vakitte bebiş olanlarada büyüdüğünü görmek nasip etsin Rabbim.

Ay ama çok tatlıydı ya uzatmış bacakları atmış ayak ayak üstüne sanki güneşleniyor:))

slm kuşlarımm nasılsınız bakalım
eflalcim maşallah kuzumuzaallah sana bağışlasın meleğini ay negüzel bi görüntüdür kimbilir
kız resmini alsaydın o haliyle yesin onu teyzeleri

MERAK EDEN DOSTLARA...
dün bebeğimi görmeye gittim.çok büyümüş dedi dr.
çok sağlıklı maşaallah dedi.
vede patttt diye oğlumuz hayırlı olsuuun deyiverdi.:)
şaşırdık bi anda.anlaşılan ben mavilere dönüyorum.pipisini gösterdi oğluşumun.
rabbim sağğlıkla herkesin kucağına almayı nasib etsin

gözün aydın reyyann allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin reyyancımm
anaaaaaa seninki de mi değişti yaa şimdi oğlanmıymış ay hadi hayırlısı
ama neden böyle oluyor anlamıyorum yaa
önce kız snra erkek diyor

canım gözün aydın çok sevindim belli etmesine rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

ya aşk sarhoşu olmak istiyor cnmmmm ordamısın sana soru sormuştum okumadın galiba,belirtin neydi varmıydı filan ay anlatsana yaaa merkalandım burda.

canım gitme bir yere ne olur kal bizimle hep seni düşünüyorum allah bagışlasın oglumun arkadaşı olacak reyyan ne olur gitme lütfen kal bizimle

ya aşk sarhoşu olmak istiyor cnmmmm ordamısın sana soru sormuştum okumadın galiba,belirtin neydi varmıydı filan ay anlatsana yaaa merkalandım burda.

burdayım görmemişim canım kusura bakma. Benim en büyük belirtim yorgunluktu canım ve gögüz uçlarımdaki acıydı. Akıntım filanda vardı ama adet olmadan öncede oluyordu hatırlıyonmu hatta cumartesi konuştuk seninle dedim pedimi koydum bekliyorum akıntım çogaldı diye. Başka belirtim yoktu yine belim ve kasıklarım agrıyordu ama şiddetli degildi gögüs uçlarını bir sıksana canın acıyormu

gözün aydın reyyann allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hoşgeldin reyyancımm
anaaaaaa seninki de mi değişti yaa şimdi oğlanmıymış ay hadi hayırlısı
ama neden böyle oluyor anlamıyorum yaa
önce kız snra erkek diyor

canım gözün aydın çok sevindim belli etmesine rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

reyyancım hadi gözün aydın cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
bu arada hoşgeldin cnm nasılsın?

sağolun çok teşekkürler.amin amin amin.süpriz yaptı kuzum işte,ben dahil herkes kız sanıyorduk,dr da hemen deyiverdi.ebrarcım dr daha önce bana kız falan dememişti ki hiç,o didemde olmuştu sanırım.bizx kendimiz kız diye seviyorduk

Reyyancım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Bizlere de bu günleri görmek nasip olsun:)
Eflalim çoook sevindim bebişini gördüğüne Allah sanada tüm hamişlerede sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin:)
Dün doktordaydım 2 doğum yaptırmıştı 3. kapıdaydı 1 saat sonra doğuracakmış sana dua edecem dedi:)
Pisicik arkadaşına söyle, 3 lü testi beklesin arkadaşın benim bir arkadaşıma da 2 doktor aldır dedi sonra benim doktoruma gitti doktor senin inancın yokmu Allah daha beter eder bekle bişisi yoktur dedi 3lü test temiz çıktı maşallah dana gibi oğlu şimdi:) Bu erkekleri bende anlayamıyorum dün doktorda 1 kadın vardı yazık 20 yaşında bile değil terlikle gelmiş parası yok diye düşünürken doktorçağırdı kadın içerde çığlık çığlığa bağırıyordu, sonra dışarı çıkardılar onu yüzü sapsarıydı, beni çağırdılar eşi içerdeydi doktor devlet hastanesine gidin diyordu arabamız yok dedi adam taksi tutun dedi doktor ben dedim ki eşim kapıda sizi bırakacak taksi tutmanıza lüzum yok dedim. neyse sonra ben doktorun yanına girdim teşekkür etti, meğer kadın düşük yapıyormuş ve vakit kaybetmeden kürtaj olması lazımmış çok kanaması var kadını bile kaybedebilirler diye anlattı doktor. Paraları ve sigortaları yokmuş hastane 475 tl istemiş. Ben muaynemi oldum çıktım aaa bi baktım eşim kapıda gitmedinmi dedim adam demişki gerek yok biz hallederiz babamı ararım alır bizi eşim demişki yolumun üstü senin karın benim kardeşim hemen gitmezsek karını kaybedersin demiş adam ben hallederim demiş. Ve ne oldu biliyor musunuz? Aradan 15 dakika geçmesine rağmen o gerizekalı adam hala hastanede nasıl gideceklerini planlıyordu. Kimbilir ne oldu? Çok sinir oldum var ya it herif sana insan eli uzanıyo karın ölse daha mı iyi git işte paranda yok ama işte cahil insanlar

melisa,bayram dönüşü kayıınvalidemlerle geldik eşimn ısrarı üzerine.onlarla ilgiileniyom hep,bide çok şükür bulantılar nerdeyse tamamen geçti.ama bayram dönüşü soğuk kapmışım,çok kötü hastayım boğaz grip falan,kaynanam bakıyor hep bize,yemekler falan yani.
aşk sarhşu çok şaşırdım neden beni düşündün ay canımsın,benim kimseyle bi sorunum yok,sadece çok girmiyorum artık,zaten çok zamanımı alıyor oturdum mu kalkamıyorum başından,bi yönden de iyi yani.

Hahhahaha haberi ilk ben aldım çift çizgiyi gördüğünü ilk ben öğrendim:) Didemin de, seninde bebişinizin hayatlarında ufakda olsa yerim var yaşasınnnnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…