Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

melisim ceylinim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay kızlar ya bu erkekler hep böyle olmak zorundamı

Ferda canım kan testi sonucun nasıl çıktı kızzz

çok şükür pozitif çıktı canım hatırladıgın için sagol darısı başına inşallah. bu arada topic beni tebrik etmişti teşeekkür etmeyi unutmuşum sagol canım allah razı olsun. darısı tüm isteyenlerin başına. saglıcakla gelsin yavrularımız.

melisim ceylinim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ay kızlar ya bu erkekler hep böyle olmak zorundamı

çok şükür yani didemim hiç görmiceksin sanmıştım yani,hoşbuldum canım benim,nasılsın bugün?
aşk sarhoşu olmak istiyor canım benim sen hamilemisin ayy ne kadar güzel,kaç haftalıkmış peki ay gününmü geçmişti,ay belirtin neydi çooook merak ettim yaa,vallahi burda herkez hamile olduğundan yeni hamiş haberi almayalı baya olmuştu.

ay ya ne meraklı karısın
görmemmi seni tatlım iş çıkıyo bazn yazamıyorum ben iyi değilim yav kocayla didiştim ve onu boğmak istiyorum erkek milletinini köküne turp suyu diyorum ve biiiiptir diorum

ay ya ne meraklı karısın
görmemmi seni tatlım iş çıkıyo bazn yazamıyorum ben iyi değilim yav kocayla didiştim ve onu boğmak istiyorum erkek milletinini köküne turp suyu diyorum ve biiiiptir diorum

:84::84:ayy çatladım kız vallahi neden böyle olduysamyarın son günümya benim ondan belkide:)
noldu tatlım ya neden üzerlerki bu erkek milleti hamile eşlerini ayol ne zannediyolar kendilerini bilmemki,yada bizmi öyle zannettiriyorum kızlar.bişeymi sandılar acaba kendilerini.

Kızlar pc kafayı yedi yine doktordan geliyorum yazıcam herşeyi amam kapanıyor.

elimde kalacak bigün o olacak şimdi sanada anlatıp canımı sıkmıym dün beni fazlasıyla sinirlendir di aman ne hali varsa görsün
ben acıktım kuşum yemek yiyip glicem 10 dak. bekle beni

Melisa senin son günün ya varmı bi değişiklikkkkk gelecek gibi mi yoksaaaa ki inş. Gelmeyecek gibi mi allahım inş. Gelmez yaaaaa sende hamiş kalırsın

Yine bir macerayla karşınızdayım malum doktorum izinli olduğu için başka doktora randevu aldık hastaneye gittim girdik odaya birde ne görelim bu doktorunda ameliyat günüymüş bilgi işlem hata yapmış belirtmemiş tabi bunlar tel numarası olanları arayıp haber vermiş benim randevuyuda eşim hastanede bilgi işleme aldırınca tel numarası kaydolmamış bize haber vermemişler tabi ben yine şoktayım sekreter dedi yanda başka doktor var isterseniz o bakacak tabi o da erkek dışarı çıktık eşime dedim nasıl olsa tahlil vericek ultrasona göndericek alttan muayane etmiycek gidelim ani bir kararla girdik içeri doktor demezmi geç içerde bakalım ultrasonla tabi eşim bişey diyemedi neyse yattım kuzumu gördüm şükür kocaman olmuş ayak ayak üstüne atmış doktor keyfi yerinde dedi ellerini bacaklarını kollarını böbreklerini gösterdi tek tek parmaklarını saydı her şeyi tastamam gayet güzel bir bebek dedi tabi ben heyecandan ağzım açık kaç kilo boyu kaç diye soramadım kağıtta yazar dedim amam yazmamış ya işte böyle kan idrar verip geldim.

eflalim meleğinin iyi olmasına sevindim canım kilosunu boyunu en kısa zamanda öğrenirsin inşşş canım

demiş kocası git aldır o sıvıyı o çoçuk düşsn ölümlerden ölüm begensn demiş

arkadaşına söyle canım kesinlikle sıvı filan aldırmasın. bu testlere de inanmasın benim de bir arkadaşıma dediler. 2 li testten sonra özürlü olabilir sıvı aldır diye araştırdı etrafındaki hemen hemen tüm hamilelere aynı şeyi söylemişler kimse aldırmamış. hatta çok saglıklı dogum yapanlar olmuş. sonra 3 lü test yaptılar hiç bir şeycık çıkmadı allaha şükür. 3 lü testide yaptırsın canım. bak hiç bir sorun çıkmayacak eminim. doktorların bir dedigi bir dedigini tutmaz çok da inanmamal lazım. bende o günleri görürsem yaptırmıcam bu testleri. özürlüde olsa allahın takdiri allahın dedigi olur. yapacak bir şey yok. su da aldırmasın çok tehlikeli bebgi çok saglıklı olabilir ve su aldırıdıgı için bebgi kaybedebilir allah korusun. sonra ömrü billah pişman olur.

tamam didemcim afiyet bal şeker olsun.
valla afr cım normal adet ağrılarım var 1 haftadan fazla ama belirti sayarsam çokkk çıkar,ne biliym bakalım yarın görcez nolduğunu pekte heyecanlı deilim açıkcası ne biliym.
senin gününe varmıki daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…