Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

valla bu ay bende şüphelenecem kendimden ama bişey sorayım sizlere de ona göre şüphelenirim
kızlar regliden 1-2 gün önce hamile kalma olasılığı nedir

hahhhaha çooook güldüm laaaa:) deli:)
Ne diycem yaaaa kimse görmüyomu Sumruyu 15 kere sordum kimsenin haberi yokmu?

tatlım sumru dün bilare girdi allah şükür iyi bi sorun yok amma iş yerinde oda senin gibi internete giremiyormuş artık

Ayyyy aşağıdaki yazıya çooook güldüüüüm:)

Alıntı poti kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bir geldim pir geldim kizlar,ana sayfaya söyle bi göz gezdireyim dedim sinirlerim bozuldu,hanimefendinin biri sevgilisinden hamile kalmis,farkedememis,sismanladim zannetmis 3,5 aylik olmus,sevgilisiylede ayrilmis,ailesine söyleyemezmis,hoplayarak düsürsemiymissinirlerimi bozdu

bebek düşmez de fındık beyni hoplarken burnundan çıkabilir bence :)

Ayyyy

canım ama ertesi günü regli oldum ve yasmin kullıyordum ilacım bitmiş reglimi beklyordum yine de şüpheleneyim mi kendimden emin olamadım ve reglim normalden çok azdı ayrıca 3 gün sürdü ve bu gün 4.gün sağ kasığım ağrıyor anlamadım yha neyse

söyleyecek kelime bulamıyor o hoplasın biraz

ilaçtan olmuş olabilr ama yasminde kullanıyorsan hemen hamile kalman biraz zor tatlım

yok şuan hamile kalmak istemiyorum eşim yanımda olmayacak o döndükten sonra inşşşşşş iii o zaman şüphelenmiyorum bu ay kendimden çok saol canım

afr cımmm çok alemsin ayol kız didem sen anlat yaa parmak olayı yarım kaldı.
aşk sarhoşu cnm evet uçlarıda acıyo.ama en belirgin bende bu ay göğüslerim taş gibi oldu acıyolar++++++kasıklarım çok hassas ağrıyolar ara ara,ve ayağa kalkınca batışıyo.bel ağrısını hiç saymıyorum tabi.

cnmm adete kaç gün varrrrrrr
bu belirtiler bende 4 gündğr var slm buarada patron gelcek fazla yazamıycm hemen cvp verirmisin melisim
ceylinimm öptümmmmmmmmm hepinizi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…