Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

pazartesiye kadar adet olmazsam test alıp sabahı yapıcam.ablamıda dr götürcem o gün dönüşte alırım artık.oda son haftalarına girdi bakalım ne dicek dr.
ama hafta sonu kuzenimin düğünü var kızlar ya çok ayakta durmaktan hasta olursam.

sende çok ayakta durma bi zahmet tatlım inşallah gelmez kırmızılar

aman cnm bak ne guzel hamilelik süphen var sakın kendini yorma sen kenara otur dinlen

inş cnm izin verirlerse tabi şimdi bütün büyükler orda genç olarak ortada dönecek bi ben kaldım yani ablamda karnı burnunda zaten.hayırlısı napiym artık.inş bişey olmaz.

Ben geldim kızlar uyuz bilgisayar kapanmazsa az takılıyım size.
Oy ben hasatayım ya burnum durmuyor hiç silmekten soyuldu bir yöntem deyin bana dünden beri meyve manyağı oldum.

valla bu ay bende şüphelenecem kendimden ama bişey sorayım sizlere de ona göre şüphelenirim
kızlar regliden 1-2 gün önce hamile kalma olasılığı nedir
yüksekmiş canım öyle duydum. nasıl oluyor bilmem ama yumurta yok bir şey nasıl oluyorsa ama oluyormuş işte. arkadaşım öyle hamile kaldı

Huuu nerdesiniz yahu?

Hoşbuldum didem geçmişte okudunmu bebeğin boyunu kilosunu öğrenemdim diye üzülmüştüm netten araştırdım ultrason kağıdında ayzan değerlerden hesaplanıyormuş hesapladım 19 cm 260 gr oğluşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…