ben yine kocamla konuştum moralim bozuldu
pazartesiye kadar adet olmazsam test alıp sabahı yapıcam.ablamıda dr götürcem o gün dönüşte alırım artık.oda son haftalarına girdi bakalım ne dicek dr.
ama hafta sonu kuzenimin düğünü var kızlar ya çok ayakta durmaktan hasta olursam.
aman cnm bak ne guzel hamilelik süphen var sakın kendini yorma sen kenara otur dinlenpazartesiye kadar adet olmazsam test alıp sabahı yapıcam.ablamıda dr götürcem o gün dönüşte alırım artık.oda son haftalarına girdi bakalım ne dicek dr.
ama hafta sonu kuzenimin düğünü var kızlar ya çok ayakta durmaktan hasta olursam.
yüksekmiş canım öyle duydum. nasıl oluyor bilmem ama yumurta yok bir şey nasıl oluyorsa ama oluyormuş işte. arkadaşım öyle hamile kaldıvalla bu ay bende şüphelenecem kendimden ama bişey sorayım sizlere de ona göre şüphelenirim
kızlar regliden 1-2 gün önce hamile kalma olasılığı nedir
http://lbdf.lilypie.com/jpQip2.png ahanda bu kodu alıyon kullanıcı profilindeki çizelge bölümüne kopyalıyon güle güle kullan tatlım
resmimi gördünüz mü kocacıgımla öpüşme anımız imkayı atıp başımızı yaktıktan sonraki an
Gördüm gördüm ne güzelmiş dedim:)) yakıyoz üstüne birde çocuk yapıyoz biz yanmayı seviyoz:))
ben burdayım eflalim hoşgeldin
aşk sarhoşum güle güle kullan canım benim
didemmm çok duruldun bugün sen yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?