Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

oy maşallah kuzuma evet tatlım ya ben sölemeyi unuttum benimde ultrason kağıdımın yanında yazıyo hepsi

bu koca durulttu beni bende onu oyucam

hay allahım ya vallahi seni çok kırmış herladeki hiç keyfin yok yani bugün hepsini almış senden çok belli.
özel deilse özet geçsene yaaa.dağıtırsın kafanı ay özledim eski didemi ay.güldürmedinde zaten beni bugün.hey gidi günlerrr hey sen bilmem çift sıfır ken ne ka gülerdik beeee

canım arkadaşım benimmmmm ben çok gıcık olmuşum bana tahammül edemiyomuş doğumdan sonra çalışma mevzuları açıldı yine kavga ettik ilgi alaka sıfır yine böyle evliliğe bide çocuk yaptım ya aptalım ben zaten sorunluyduk hiç uyuşamadık birbirmize şimdi bide bebek

Ala ala gündüz o kadar yazmıştım aşk sarhoşuyumu tebrik bile etmiştim ikiz mi acep demiştim yazdıklarm gidivermiş.Dscopur iyisin dimi biraz daha?

hımmm anladım cnm üzülme yaa,bu erkek milleti hep böyle duygusuz işte anlamıyolar hiç biri sen sıkma canını onu bile anlamaz belki.

oy maşallah kuzuma evet tatlım ya ben sölemeyi unuttum benimde ultrason kağıdımın yanında yazıyo hepsi

Ya canım boyu kilosu açıkca yazmıyordu bunda fl, bpd, ac, değerleri varya onlaradn hesaplanıyormuş boşuna üzlüyormuşum:)) yoksa normalde açıkca yazması lazım hastanede odasında baktıya adam anca bu kadar oldu bunada hamdolsun gördümya paşayı.

Canım sen eşine ne üzlüyorsun bize akıl verirdin hep üzülme eşin size bakmak zorunda onun aklına giren vardır günah almak istemiyorum ama konuyu ilk okuyunca o geldi aklıma belki annesi toruna bakmak istiyorsa senin çalışmanı söylüyordur kocana.

hımmm anladım cnm üzülme yaa,bu erkek milleti hep böyle duygusuz işte anlamıyolar hiç biri sen sıkma canını onu bile anlamaz belki.

aman bugün toparlarım kendimi yarın tam gaz gelirim merak etme sen alıştım ben buna yarında aşkım diye peşimde gezer

Canım bende ne zaman sinirlensem benimkine niye evlendim birde çocuk yaptım diyorum Rabbim affetsin bebeklerimize bişey olmasın gavura kızıp oruç bozmak bizimkisi.

Melisa ya senin şu avatardaki çok tatlı bayılıyorum oğluşumda böyle olsa babası gibi birde gözleri yeşil olursa ohh yakışıklı olur oğlum.

paşa iyi ya sen ona bak boşverrrr
ha ha öle bişey diyebilirmi tatlım bizim o kadar samimiyetimiz yok yani eşimede baskı filan yapmazlar evlerimizin arasında 3 sokak var ayda 1 ancak giderim ben oraya zaten onlar biz yaşlandık artık diyorlardı eşimin bi tarafı sıkıştı şimdi sorumluluk artacak altından naısl kalkacağını düşünüyor

Canım bende ne zaman sinirlensem benimkine niye evlendim birde çocuk yaptım diyorum Rabbim affetsin bebeklerimize bişey olmasın gavura kızıp oruç bozmak bizimkisi.

aynen tatlım allahım çocuklarımıza bi zarar gelmesini engellesin sağlıkla allalım kucağımıza kocalarında aklını başına devşir yarabbim

aman bugün toparlarım kendimi yarın tam gaz gelirim merak etme sen alıştım ben buna yarında aşkım diye peşimde gezer

Aynen öyle birazcık trip atıver,konuşmayıver 2 saat sonra yanında biter aşkım diye.Ben de hala regl olamadım benimkine de kızdım saçma sapan bişidenAradığımda toplantıdaydı ,toplantı bitmiş yemeği de bi güzel yemmiş ben aradım ,unuttum aramayı seni geri dedi küsümmmm şimdi

Ne güzel canım maşaallah benimki ne dese babası yapar sinir oluyorum karışır herşeye bak buna şükret mesala çünkü çok gıcık oluyor ailesinin karışması. Benimkide beni tövbe çalıştırmaz mümkün değil pes ettim artık zaten.

amannnn tatlım aynı etiket bunlar kızım doğsun biz yapacağımızı biliriz ona

aynen tatlım allahım çocuklarımıza bi zarar gelmesini engellesin sağlıkla allalım kucağımıza kocalarında aklını başına devşir yarabbim

Aminnnnnnnnnnnnnn başka ne denir:))

çalışmak dert evde olmak ayrı dert tatlım benim içinde zaman ne gösterecek bakalım yaşayıp görücez babaya anaya bağlı erkekler çok zor allah yardımcın olsun canım ya

bugün eve gidicem kıçımı devirip yatıcam hiiiç bişey yapmaya niyetim yok valla yatacam bütün akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…