acı biber geliyooooooooooooooo dicem ama sen fanatiğisinki fayda etmez sana...... töbe deeeee töbe deeeeeeeeeeeeee. :84: :84: ayyy bi tutarsa beşizzz valla gelirim evinize yerleşirim hem bana hem beşizlere bakarsın.
allahım sen şu güle şöyle beşer beşer altışar altışar bebiş ver yarabbimmmmmmmmmmmm ebrar amin de kız
allahım sen şu güle şöyle beşer beşer altışar altışar bebiş ver yarabbimmmmmmmmmmmm ebrar amin de kız
patron gelmese görürdün bacummm gevezeyi akşam erkenden uyudumdaaaa biraz sölemesi ayıp kendimdeyim bugünkızlar bu ne ya bugün çok gevezesiniz
gel canım gel ben sana huni alırım beşizlerinede bakarım
valla bende anlamadım neden bu kadar yüksek çıktıgını size raporu gösrecektim amma kaldırmışlar basılmış yazıyor. bakalım hayırlısı artık ne diyeyim. eflalim doktora gitmek istiyomda alltan bakarlar diye korkumdan gitmek istemiyorum. sana hiç altan baktılarmı keseyi filan görmek için.
patron gelmese görürdün bacummm gevezeyi akşam erkenden uyudumdaaaa biraz sölemesi ayıp kendimdeyim bugün
oyyyy hazırla beşikleri bezlerii benimm sütyenlerimiii ayrıca ek emzircek anaları e ben 2 sine ancak yeterim
kos kos sumru kavga varrrr. hiç aklımdan çıkmıyo bu sözünn çok gülmüştümm.şşş kavga etmiiin yine... ds gül ayrıl ayrıııl.. :83:
bak hala amin dioooooo allahımmmmmmmmmmmm sen bu ebrarla didem karısınaaaa 2 ci bebeklerinde 6 tız ver aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ahanda cuma bugün duam kabul olur inşallahaminnnnnnnnnnnnnn
kos kos sumru kavga varrrr. hiç aklımdan çıkmıyo bu sözünn çok gülmüştümm.
bak hala amin dioooooo allahımmmmmmmmmmmm sen bu ebrarla didem karısınaaaa 2 ci bebeklerinde 6 tız ver aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ahanda cuma bugün duam kabul olur inşallah
güle değil bana amin deyin ben kabul ediyorummmm :)))
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)
ne oluyo lan burda:) ferda faceden buldu çağırdı beni:) kim kime düştü anlatın bakem:)
# esraersoy+
# ebrar63
# dscopur+
# rodinia
# afr
# kepekliekmek
# urbetemhem
# gül78
# aşk sarhoşu olmak istiyor+ ve diğer hatun kişilikler hepiciğinizi öptüm ulaaan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?