Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

acı biber geliyooooooooooooooo dicem ama sen fanatiğisinki fayda etmez sana...... töbe deeeee töbe deeeeeeeeeeeeee. :84: :84: ayyy bi tutarsa beşizzz valla gelirim evinize yerleşirim hem bana hem beşizlere bakarsın.

gel canım gel ben sana huni alırım beşizlerinede bakarım

allahım sen şu güle şöyle beşer beşer altışar altışar bebiş ver yarabbimmmmmmmmmmmm ebrar amin de kız
cnmmmm ne isytiyon dile ne dilersennn yeterkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bettuamı ediyon ne ediyonn etmeeeeeeeeeeeeee ebrarrrr amin deme sendeee. bak üstünüze kalırım

kızlar bu ne ya bugün çok gevezesiniz
patron gelmese görürdün bacummm gevezeyi akşam erkenden uyudumdaaaa biraz sölemesi ayıp kendimdeyim bugün

gel canım gel ben sana huni alırım beşizlerinede bakarım

oyyyy hazırla beşikleri bezlerii benimm sütyenlerimiii ayrıca ek emzircek anaları e ben 2 sine ancak yeterim

Canım evet benim ilk üstten bakılınca görülmedi doktorum alttan baktı hiçde bişey olmaı kokmana gerek yok rikli olsa benim doktor asla bakmazdı hatta dış gebelik sanmış kadın panik olmuş görünce gördüm gördüm diye benden çok sevindi kadın tam tepeye tutunmuş çok güzel demişti, vajinal ultrasondan korkma ucuna jel sürmüştü hiç acımamıştı,düşük riskide yokmuş zaten netten araştırabilirsin.

şşş kavga etmiiin yine... ds gül ayrıl ayrıııl.. :83:
kos kos sumru kavga varrrr. hiç aklımdan çıkmıyo bu sözünn çok gülmüştümm.

aminnnnnnnnnnnnnn
bak hala amin dioooooo allahımmmmmmmmmmmm sen bu ebrarla didem karısınaaaa 2 ci bebeklerinde 6 tız ver aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ahanda cuma bugün duam kabul olur inşallah

abooooooooooooooooo
tamam kuşum tamam amin demedim vazgeçtim sen sinirlenme yeter

anammmmmmmmmm kız abla o ne öyle 6 falan naısl taşısınlar herkese teker teker versinnnnnn istedikçe bi daha versinnnnnnnn

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:)
Ne oluyo lan burda:) Ferda faceden buldu çağırdı beni:) kim kime düştü anlatın bakem:)
# esraersoy+
# ebrar63
# dscopur+
# rodinia
# afr
# kepekliekmek
# Urbetemhem
# GÜL78
# aşk sarhoşu olmak istiyor+ ve diğer hatun kişilikler hepiciğinizi öptüm ulaaan:)

ay bayılıyorum senin tarzına yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…