Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

olsun ferda zaten hemen gitsende gorceen bişey yok bi kara delik gibi bişe aha bu kese diolar bende anaam bu muymus dedım dı.az buyunce belkım pıt pıtlarını gorurusun inşallah..

efilal kuzucum bizimde bebişler aynı haa dimii.naptın sen yakında gittin mi doktora.bacım biz tetanos vurulcaz mı.bişi dedi mi sana.

Evet canım aynılar dün gittim doktora benimki izinli başak doktora gittim herşeyini gösterdi maşaallahı var, canım aşı işini bilmiyorumki kararsızım zaten sağlık ocağına kayıt yaptırmadım daha bir gitsem,benim doktro ayın 11 nde gelicek o zaman ayrıntılı ultrasona girerim artık maalesef burda renkli yok.

hoşgeldin ferdacım

gülümmm kızdın mı yoksam bana şaka yaptım kız
alıngan hamişimmmmm cimcimemmm kızarmıyım sana heççççççççççç bilom şaka yaptığınııı da cvp vermedim yarın vercektim cevabını bacummmmmmmmmmmmmm
anahhhhhhh ceylinimmi gelmişşşş onada kızdım oda açmadı teli

bende anlamadımki
ebrar cım eğer herkesin bi tutarsa buay baya hamiş olucak 4 kişi falan

olsun yaa hepimiz şişko olalımmmmmm

Sağol ebrarcim iyiyim canım benim hemde bu hislerim doğru çıkarsa çoook iyi olucam inşallah herkes hamile kalır ne deyim
walla canım dün yine aklıma geldi namazda hepinizin ismini söyleyerek dua ettim allah kabul etsin inş.

Kızlar ben yoruldum gidip yatıcam yatmadan geçmez bu hastalık hoşçakalın yine gelirim ben özleyin beni:))

Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın...

Hoşbuldum didemcim
Inşallah eflalim inşallah tutar ama bu ay düne kadar hiç böyle düşünmüyordum ne diyim ve hiç çalışma sırasında filan aklımda çocuk filan yoktu yaaa ışte...

Kızlar ben yoruldum gidip yatıcam yatmadan geçmez bu hastalık hoşçakalın yine gelirim ben özleyin beni:))

Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın...

vışşşşşşşşşşşşşşşşşş edebiyat yapıyo hastalık buna yaramış hadi yat sen ama terli giyisileri üzerinde kurutma sık sık değiştir canım

anaaa korkutma kız beni yarın nasıl cevap vercen haa

esoş hosgeldin hadi inşallah içine dogmustur bu sefer.

ay su gunleri geri sayan bi cizelge yapsanız keske ben unutuyorum kımın kac gunu kaldı :))

ferdacımmm hayırlısı olsunn. inşallah ikizdir bacımm. benim belirtilerrr baya var adet belirtisi cnmm bunlar. bakalım şafak 9. ama senin değerlerde var bi yanlışlık demedi deme.

valla bende anlamadım neden bu kadar yüksek çıktıgını size raporu gösrecektim amma kaldırmışlar basılmış yazıyor. bakalım hayırlısı artık ne diyeyim. eflalim doktora gitmek istiyomda alltan bakarlar diye korkumdan gitmek istemiyorum. sana hiç altan baktılarmı keseyi filan görmek için.

neyi canım beşizlerimi altızlarımı kaçırmıym ağzımdan

acı biber geliyooooooooooooooo dicem ama sen fanatiğisinki fayda etmez sana...... töbe deeeee töbe deeeeeeeeeeeeee. :84: :84: ayyy bi tutarsa beşizzz valla gelirim evinize yerleşirim hem bana hem beşizlere bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…