bende anlamadımki
ebrar cım eğer herkesin bi tutarsa buay baya hamiş olucak 4 kişi falan
olsun ferda zaten hemen gitsende gorceen bişey yok bi kara delik gibi bişe aha bu kese diolar bende anaam bu muymus dedım dı.az buyunce belkım pıt pıtlarını gorurusun inşallah..
efilal kuzucum bizimde bebişler aynı haa dimii.naptın sen yakında gittin mi doktora.bacım biz tetanos vurulcaz mı.bişi dedi mi sana.
alıngan hamişimmmmm cimcimemmm kızarmıyım sana heççççççççççç bilom şaka yaptığınııı da cvp vermedim yarın vercektim cevabını bacummmmmmmmmmmmmmhoşgeldin ferdacım
gülümmm kızdın mı yoksam bana şaka yaptım kız
bende anlamadımki
walla canım dün yine aklıma geldi namazda hepinizin ismini söyleyerek dua ettim allah kabul etsin inş.Sağol ebrarcim iyiyim canım benim hemde bu hislerim doğru çıkarsa çoook iyi olucam inşallah herkes hamile kalır ne deyim
hoşbulduk fıstık boşver geçmişi yaw
huniye ihtiyacın olmadığına eminmisin
var canımmmmm sen hazırlamaya başlabak cumaaaa bugünn sakın ağzından kaçirim deme
boşverdim ama lafa yetişemiyom bugün iyiyim şu gülle didişmek istiyom ama kaçırıyom hep
Kızlar ben yoruldum gidip yatıcam yatmadan geçmez bu hastalık hoşçakalın yine gelirim ben özleyin beni:))
Ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın...
alıngan hamişimmmmm cimcimemmm kızarmıyım sana heççççççççççç bilom şaka yaptığınııı da cvp vermedim yarın vercektim cevabını bacummmmmmmmmmmmmm
anahhhhhhh ceylinimmi gelmişşşş onada kızdım oda açmadı teli
hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayetişemiyon demi hızımaaaaaaaaaaa. ay hiiççç gülcem yoktuuuu
ferdacımmm hayırlısı olsunn. inşallah ikizdir bacımm. benim belirtilerrr baya var adet belirtisi cnmm bunlar. bakalım şafak 9. ama senin değerlerde var bi yanlışlık demedi deme.
neyi canım beşizlerimi altızlarımı kaçırmıym ağzımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?