Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Slm kızlar nasılsiniz dün çok acayip bir duygu hissettim elimi karnıma koydum ve sanki orda varmış gibi öyle bir heyecan mutluluk bastı ki beni gecede rüyamda hamileydim ve uyandığımda gülerek uyandım ve sanki bu ay var gibi doğdu içime ama hiç bir belirti yok tabi son 5 gün

ebuş hosgeldiiin.valla benımde işim cokda gidemedim bı turlu..bugun cuma yaa rehavette var zaten.

afrcıııım nassın cıcım..haberler nasıl calısmalar nasıl ..haber alamadım senden

canım valla gün bekliyoruz işte ayın 3 ünde görecegiz ama geçen de dedimya böyle iğne batmaları oluyor bizde az önce ark. tatlı getirmiş yedim midem azıma geldi akşam kasıklarımda ağrı vardı pek ümidim yok pek çalışamadım bayramda idi benim gıdakla ma o zamanda daynanamlarda idik işte kaçamak falan hallettik bu gün cuma hamişler bize dua edin

sen hunimi dedin lazımmı gönderiym

günaydın canlarım geçmişi okuyordum. eflalim geçmiş olsun olsun canım. valla gülüm kepeklim bilmiyom ki 30 277 çıktı sonucum. bende çok şaşırdım. geçen ay az adet oldum ya belki üstüne görme olmuştur. ay ikiz olsa 100 bin kat daha sevinirim ama birinede razıyım valla bilmiyom doktora gitmeye korkuyorum hele bu hafta geçsinde artık önümüzdeki hafta maaşımı alınca gider gelirim. maşallah sumrununda ogluşu olacakmış. benimde ogluşum olacak allahın izniyle . sabah annem diyor teyzemde hamile şuan teyzenin oglu senin kızın olacak. hayır dedim benim oglum olacak onun kızı. allah hayırlısı nı versin ne diyelim. ayyy melis test yapsana paran varsa ben çatlarım yarına kadar belkide vardır bebişin. gül inşallah seninde bebişin vardır. sana bir şey diyeyim mi adet günün yaklaştıkça belirtilerin azalırsa bebegin olduguna dair bir işaret olabilir. inşallah

efilal kuzucum bizimde bebişler aynı haa dimii.naptın sen yakında gittin mi doktora.bacım biz tetanos vurulcaz mı.bişi dedi mi sana.

slm iyiyiz tatlım sen nasılsın
ay hadi bakalım ben diyom bu ay nüfus patlaması olcak inş.

pamukda iyi çözüm ama pamuk çıkınca fena oluyodur herhalde ortalık sular seller alıyodur.
terle iyi gelir adam işi biliyoo bol terletip hemen iyi edicek seni.
Yok kız olmuyormuş bir ucunu ıslatıp koyuyormuş o daha iyi çekiyormuş sıvıyı ayyy çok iğrenç oldu neyse vıcık vıcık bırakalım en iyisi bu mevzuyu:))

ay kurban olayım sana etmezmiyiz kız. allahım inşallah vardır senin gülün melisin esranın ve ismi aklıma gelmeyen tüm isteyenlerin bebişleri gelir veya gelmiştir inşallah. böyle dombili olursunuz inşallah

Canım doktora gidersen keseyi görebilirsin değerin yüksek.

ferdacımmm hayırlısı olsunn. inşallah ikizdir bacımm. benim belirtilerrr baya var adet belirtisi cnmm bunlar. bakalım şafak 9. ama senin değerlerde var bi yanlışlık demedi deme.

ay ya ben yine karıştırdım geçmişi öfffff kızlar esra ferda ebrar ceylin hoşgeldinizzzzzzzzz

Afr kolay gelsin sana canım, ebrar sağol canım geçer inşaallah, esra hoşgeldin hadi inşaallah hislerin de rüyanda doğru çıkar.

Sağol ebrarcim iyiyim canım benim hemde bu hislerim doğru çıkarsa çoook iyi olucam inşallah herkes hamile kalır ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…