Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Yok adetime 3 gün kala başladı 23'de olmam lazımdı,ama bugün hiç bişicik yok.
Efnanim tşk ederiz sana da hayırlı cumalar...

slm kızlar ben geldim eflalim dua ne güzel miş aminnnnnnnnnnn şu mübarek günde kabul eylesin

ya kızlar bi yastık atsanıza ya enerjim 0 a düştü uyumak istiyom

kız bizde inisülün direnci var ha hamilelikten herhalde bende yemek yiyince özellik su iki haftadır yastık yorgan arıorm ama bnm kızım beni artık geceleri yatırmıo içimin gectiğini hissediomus gibi hiç durmuo uynadırana kadar

kızlar ben kaçtımm biraz iş varda mutfakta biraz erken yapayım bugün yemeği falan sebzeler kötü olmadan AEOLUNN

ayyyy ama yeni fotonu gördüm face de nasıl büyümüş karnın ya bayıldım

Yok adetime 3 gün kala başladı 23'de olmam lazımdı,ama bugün hiç bişicik yok.
Efnanim tşk ederiz sana da hayırlı cumalar...
yaffff güselimm şöleeeee ayrıntılı yassan nolurdu sankimmmmm. adete 3 gün önce belirti başladı da ne başladı neren ağrıyo neren şişş canın ne istiyo :)))))) belirtilerin nilerdi.
cımbızla laf alıyom daaaaaaaaaaaaaaaaa ağzından bursalı güneş. kestaneleri meşhurdur.

Kızlar ben kaçar biraz çalışayım zaten kaçak şifreylen giriyom anlaşılınca oyacaklar beni :)

ahaha,regl belirtileri hep aynı olduğu için detaylı yazmama gerek yok dedim ama yazim:)Karnım ağrıdı,biraz akıntım vardı,göğüsler şişti tabi acıyordu,canım bi sürü şey istedi valla çöplük gibi sürekli ne bulduysam yedim.Bi kestane şekeri yemedim o ka

ay yaaaaaaaaaa 2. dak kestiriym dedim bu kız içerde dans ediyo zannımca ya fıkır fıkır gıdıklanıyom

kestane şekerimi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…