eee kaçgün önceden başladı belirtile adete yakınmı çok öncedenmi gün verirmisin cnmm. uzmanlaşmaya çalışıyomda kendi üzerimde.
didemimmm yok öleee hemen küsmem artıkımm o dönemi geçtim.
efnanimm allahrazı olsun aminn cnmm çok tşk. düşüncen için hayırlı cumalar dua et bizede rabbim evlat versin bacım
ya kızlar bi yastık atsanıza ya enerjim 0 a düştü uyumak istiyom
Allah hepimizin muradını versin kızlar hoşuma gitti kopyala yapıştır yaptım sizlerle paylaşmak istedim
Allah hepimizin muradını versin kızlar hoşuma gitti kopyala yapıştır yaptım sizlerle paylaşmak istedim
ya kızlar bi yastık atsanıza ya enerjim 0 a düştü uyumak istiyom
kız bizde inisülün direnci var ha hamilelikten herhalde bende yemek yiyince özellik su iki haftadır yastık yorgan arıorm ama bnm kızım beni artık geceleri yatırmıo içimin gectiğini hissediomus gibi hiç durmuo uynadırana kadar
Muhasebe oyoyoyy stres maximumda kolayla gessin.
Yastık mıı boşver yastğı en güzelinden bi yatak yollıyalım bis sana
ayyyy ama yeni fotonu gördüm face de nasıl büyümüş karnın ya bayıldım
yaffff güselimm şöleeeee ayrıntılı yassan nolurdu sankimmmmm. adete 3 gün önce belirti başladı da ne başladı neren ağrıyo neren şişş canın ne istiyo :)))))) belirtilerin nilerdi.Yok adetime 3 gün kala başladı 23'de olmam lazımdı,ama bugün hiç bişicik yok.
Efnanim tşk ederiz sana da hayırlı cumalar...
yaffff güselimm şöleeeee ayrıntılı yassan nolurdu sankimmmmm. adete 3 gün önce belirti başladı da ne başladı neren ağrıyo neren şişş canın ne istiyo :)))))) belirtilerin nilerdi.
cımbızla laf alıyom daaaaaaaaaaaaaaaaa ağzından bursalı güneş. kestaneleri meşhurdur.
yollasana allah aşkına nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar ben kaçar biraz çalışayım zaten kaçak şifreylen giriyom anlaşılınca oyacaklar beni :)
ahaha,regl belirtileri hep aynı olduğu için detaylı yazmama gerek yok dedim ama yazim:)Karnım ağrıdı,biraz akıntım vardı,göğüsler şişti tabi acıyordu,canım bi sürü şey istedi valla çöplük gibi sürekli ne bulduysam yedim.Bi kestane şekeri yemedim o ka
ay yaaaaaaaaaa 2. dak kestiriym dedim bu kız içerde dans ediyo zannımca ya fıkır fıkır gıdıklanıyom
kestane şekerimi ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?