Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saol cnm çok zor günler geçirdim.şükür bunada. cnmm sen yap tabi test günün geldi geçti benim çok dahaaaa ama geçersede 20 gün beklicemm yapmıycam. otttt olarak. aslan pençesi+civan perçemi+hayt tohumu+altın otu+kırk kilit otu karıştırdım robottan geçirdim günde 2 kez içtim yumurta dönemine kadar ama geçen aya göre baya hissettim yumurtladığımı gıt gıt gıdakkkkkkkkkkk dedimmm. senin varmı çoluk çocuk varmıı ne kadanlık evlisinnn ay meraklandım bak şincik

doğunca çocuğu sürekli sarsarsak uyur o zaman aaaa ben yöntemi buldum

kız patronun gelince senin çenen şişiyodur anam ya ne çok konuşuyon abooo senin beşizlerde sana çekerse huni bile kurtarmaz

anladım cnmm gönüs acın ne zaman başladıııı sorulara bak ahiret sorusu gibi. bu belirtiler ne zaman başladı adetten önce gün ver bana cnmmm.

dedim size bıktırcam sisi sorularımla

kız patronun gelince senin çenen şişiyodur anam ya ne çok konuşuyon abooo senin beşizlerde sana çekerse huni bile kurtarmaz

bak hala beşiz diyooooooooooooo uykucu. heya patron geldimi yanıyomm az az ona çene yapıyom ama siz kadan deil. hayret bi saate gelirim dedi gelmedi. bizi sizin başınıza bıraktı:82:

Hmsss ben çok sabırsızım dayanamıyorum neyse alışıcam paracıklar çöplerdeKarışım baya değişikmiş du bakalım denerim belki tşk ederim.
08.12.07 de evlendik bu zamana kadar istemedik,bir aydan beri korunmuyoruz.İlk denememiz bizim

ayyyy zor iş be amannnn gül beş taneyle napcak acaba :86: :86: :86: :86: bunu çok sevdim gülll bak kırmızılı karıya benziyo
anammm tıpkının aynısı elbisesi yok bunun sadece.. senin uykun yokmuyduuu bırak beşi 6 yıııı allahımmmmmmmm duy sesimiii didem karısına sen bilirsin kaç verceğini

bak hala beşiz diyooooooooooooo uykucu. heya patron geldimi yanıyomm az az ona çene yapıyom ama siz kadan deil. hayret bi saate gelirim dedi gelmedi. bizi sizin başınıza bıraktı:82:

kız nere gitti bu adam
ay ya gül kaleiçinde bi şişköfte piyaz yapan yer var böle cadde üstünde köhne biyer di nasıl güzel yapmışlardı canım istedi şimdi

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
daha yeni deniyonuz olur olur sabret meyi öğrencen cnmmm. yazık paralara.

anammm tıpkının aynısı elbisesi yok bunun sadece.. senin uykun yokmuyduuu bırak beşi 6 yıııı allahımmmmmmmm duy sesimiii didem karısına sen bilirsin kaç verceğini

:86: :86: :86: :86: :86: :86::86: :86: :86: :86: yeni favorim süper beeeeeeeee uyuyamıyom 2 patronda karşımda oturuyo ah bi uyusam

hoşbuldum kızzlar napıyosunuz bakalım,takmışsınız ül ablayı kafaya bakıyorumda noluyo heee,didemim gece dopinkini fazla vermişler bacım senin galiba maşallah düne göre iyisin.
ama ben bugün iyi deilim çok uykum var acaba uyusammı yaa.

kız nere gitti bu adam
ay ya gül kaleiçinde bi şişköfte piyaz yapan yer var böle cadde üstünde köhne biyer di nasıl güzel yapmışlardı canım istedi şimdi
cnmmmm sölediğin yeri bilmom ama çok yapan alim gönderimmi sana pyaz kokardagelesiye . köfteyi bilmem istersen gönderim

uyu uyu bu kız işyerind nerde sürünecek uyuyacak diye düşünmeden yatta uyu bizimde uykumuz var az kaldı gözümü mandalla tutturucam ama uyuyabiliyomurmuyum hayır sen uyu rahat uyu ben uyuyamıym revamı bu :86: :86: :86: :86::86::86:

melisim sormayaaaa akişam 8 de yattım zıbardım halen uykum varrrr. anam kış uykusunamı yatcaz napcaz.
bebişden olmasın bacımm 2 çocuk doğurdun bilirsin belirtileri.
gelen yok dimi daha kırmızıdan.

ah canım arkadaşım beniiiimmmm senin uykunda benim olsun totalden halledeyim ben,yazık olmasın sana kıyamam yoğsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…