kızlar ben yine geldimmm,ama baya ilerlemişsiniz hee
kızlar ben dayanamıorm uyumaya geciorm herhalde 4e kadar fln uyanmam öpüorm hepiniziiii:85:
kızlar ben yine geldimmm,ama baya ilerlemişsiniz hee
saol cnm çok zor günler geçirdim.şükür bunada. cnmm sen yap tabi test günün geldi geçti benim çok dahaaaa ama geçersede 20 gün beklicemm yapmıycam. otttt olarak. aslan pençesi+civan perçemi+hayt tohumu+altın otu+kırk kilit otu karıştırdım robottan geçirdim günde 2 kez içtim yumurta dönemine kadar ama geçen aya göre baya hissettim yumurtladığımı gıt gıt gıdakkkkkkkkkkk dedimmm.Oyoyooyy detay budur işte süpersinHeyecanlı bekleyiş var yani çok az kalmış ben test yapmadan duramıyorum da sen hiç yapmadın mı bu süre içinde test?Bu arada nasıl bir çay bu içeriği nedir?İşe yarıyorsa ben de deneyeyim bu ay tutmazsa.Çok kötü şeyler yaşamışsın çokk geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın çok zor.Umarım hamişsindir sağlıkla gelsin bebişin
Tv de belgesel demi izledim tam anımsayamadım ama...Şey duymuştum bebişler bizler bütün gün hareket halinde olduğumuz için sallanıyorlar ve uyuma modunda oluyorlar genelde.Ne zaman ki biz yatağa uzanıyoruz hareket bitiyor sallanma bitiyor onların uyanma zamanı geliyormuş.Başlarda doğduklarında geceleri uyumamalarının nedeni de anne karnındaki bu olaymış:)Çok ilginç gelmişti bana
saol cnm çok zor günler geçirdim.şükür bunada. cnmm sen yap tabi test günün geldi geçti benim çok dahaaaa ama geçersede 20 gün beklicemm yapmıycam. otttt olarak. aslan pençesi+civan perçemi+hayt tohumu+altın otu+kırk kilit otu karıştırdım robottan geçirdim günde 2 kez içtim yumurta dönemine kadar ama geçen aya göre baya hissettim yumurtladığımı gıt gıt gıdakkkkkkkkkkk dedimmm.senin varmı çoluk çocuk varmıı ne kadanlık evlisinnn ay meraklandım bak şincik
doğunca çocuğu sürekli sarsarsak uyur o zaman aaaa ben yöntemi buldum
anladım cnmm gönüs acın ne zaman başladıııı sorulara bak ahiret sorusu gibi. bu belirtiler ne zaman başladı adetten önce gün ver bana cnmmm.cnm ben zaten reglme 5gun kala öğrendm hamile oldum teste cıktı hemen kan testi yaptırdım ondada cıktı. bende mide bulantısı vardı hep böel yediğim şelerden keyif alamıyordum kasık ağrısı böle ama adet olucakmısım gibi deil kramp seklinde böle ara ara giren özellikle sol kasığıma ve cok gergindim herseye kızıyordum o dönem hoş hala öyleymde
Sarasma yaff salla salla
Ama bence sallama yataklarında uyusunlar valla bi alışınca çok fena oluyorlar annem az çekmemiş benden
kız patronun gelince senin çenen şişiyodur anam ya ne çok konuşuyon abooo senin beşizlerde sana çekerse huni bile kurtarmaz
saol cnm çok zor günler geçirdim.şükür bunada. cnmm sen yap tabi test günün geldi geçti benim çok dahaaaa ama geçersede 20 gün beklicemm yapmıycam. otttt olarak. aslan pençesi+civan perçemi+hayt tohumu+altın otu+kırk kilit otu karıştırdım robottan geçirdim günde 2 kez içtim yumurta dönemine kadar ama geçen aya göre baya hissettim yumurtladığımı gıt gıt gıdakkkkkkkkkkk dedimmm.senin varmı çoluk çocuk varmıı ne kadanlık evlisinnn ay meraklandım bak şincik
ayyyy zor iş be amannnn gül beş taneyle napcak acaba :86: :86: :86: :86: bunu çok sevdim gülll bak kırmızılı karıya benziyo
bak hala beşiz diyooooooooooooo uykucu. heya patron geldimi yanıyomm az az ona çene yapıyom ama siz kadan deil. hayret bi saate gelirim dedi gelmedi. bizi sizin başınıza bıraktı:82:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimHmsss ben çok sabırsızım dayanamıyorum neyse alışıcam paracıklar çöplerdeKarışım baya değişikmiş du bakalım denerim belki tşk ederim.
08.12.07 de evlendik bu zamana kadar istemedik,bir aydan beri korunmuyoruz.İlk denememiz bizim
anammm tıpkının aynısı elbisesi yok bunun sadece.. senin uykun yokmuyduuu bırak beşi 6 yıııı allahımmmmmmmm duy sesimiii didem karısına sen bilirsin kaç verceğini
cnmmmm sölediğin yeri bilmom ama çok yapan alim gönderimmi sana pyaz kokardagelesiye . köfteyi bilmem istersen gönderimkız nere gitti bu adam
ay ya gül kaleiçinde bi şişköfte piyaz yapan yer var böle cadde üstünde köhne biyer di nasıl güzel yapmışlardı canım istedi şimdi
hoşbuldum kızzlar napıyosunuz bakalım,takmışsınız ül ablayı kafaya bakıyorumda noluyo heee,didemim gece dopinkini fazla vermişler bacım senin galiba maşallah düne göre iyisin.
ama ben bugün iyi deilim çok uykum var acaba uyusammı yaa.
ah canım arkadaşım beniiiimmmm senin uykunda benim olsun totalden halledeyim ben,yazık olmasın sana kıyamam yoğsam.uyu uyu bu kız işyerind nerde sürünecek uyuyacak diye düşünmeden yatta uyu bizimde uykumuz var az kaldı gözümü mandalla tutturucam ama uyuyabiliyomurmuyum hayır sen uyu rahat uyu ben uyuyamıym revamı bu :86: :86: :86: :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?