Oyoyoyy bazıları hiç hissetmiyor 5.aya kadar falan.Süperrr annesii ne güzeldir hissetmek.Çikolataya gerek bile yok.E karnı doydu oyun oynuyooo
pirenses ne okudun hacım sen ..serde mühendislik varmı
Yok yok hiçbişicik demedik bizzz.Geçti gitti valla canın istediyse gönderim içimde kalır şimdi nerdesn sen?
istanbuldayım tatlım alırım burdan özellikle şu çikolatalı olanlarına bayılıyom oyyyyyyyyyyy akşam alıym
ay yaaaaaaaaaa 2. dak kestiriym dedim bu kız içerde dans ediyo zannımca ya fıkır fıkır gıdıklanıyom
anladım bacımmmmmmmmmm benim daha erken başladıda ondan sordum kararlıyım kızları bıktırcam belirtileri yazarak.ahaha,regl belirtileri hep aynı olduğu için detaylı yazmama gerek yok dedim ama yazim:)Karnım ağrıdı,biraz akıntım vardı,göğüsler şişti tabi acıyordu,canım bi sürü şey istedi valla çöplük gibi sürekli ne bulduysam yedim.Bi kestane şekeri yemedim o ka
aynı kız bu zilliler ne diorm gece beni hiç uyutmadı bide o kadar gayretli ki uyandırana kadar vuruo
Anladımm keşke benimde hızlı ilerlese hayırlısı diyeyim sağlıkla gelsin de.anladım bacımmmmmmmmmm benim daha erken başladıda ondan sordum kararlıyım kızları bıktırcam belirtileri yazarak.
didemin herşeyi erken oldu erken öğrendi hamişliği cinsiyeti fln süperman gibi karııı meaşallah
bende bayılırım kestane şekerine:82:
aynı kız bu zilliler ne diorm gece beni hiç uyutmadı bide o kadar gayretli ki uyandırana kadar vuruo
cnmmm ben buay adet 5 kasımda oldum ve 3 cü günü yumurta kuvvetlendirici ot çayı içtimm. bayram haftası yumurtlama dönemiydi tahminimce çok kasık ağrım oldu2 gün. ve yumurtlama geçti adete 15 gün varken bende bel ağrısı göğüs şişliği veçook fena acıyolar. kasık ağrıları oluyo arada. bunlar başladı şuan tahmini adete 9 gün var ama 6 gündür de bu belirtiler var çok erken başladı buay adet belirtisi. geçen ay 14 gün gecikmeli adet oldum böle belirti olmadıydı. herhalde içtiğim otlardanmı bilmom..Anladımm keşke benimde hızlı ilerlese hayırlısı diyeyim sağlıkla gelsin de.
Senin durum nedir peki?Test yaptın mı?
ninni söyleyin sizde uyusunlar bacularımmm. ee bundan snra size uykular haram. doğurasıya
cnmmm ben buay adet 5 kasımda oldum ve 3 cü günü yumurta kuvvetlendirici ot çayı içtimm. bayram haftası yumurtlama dönemiydi tahminimce çok kasık ağrım oldu2 gün. ve yumurtlama geçti adete 15 gün varken bende bel ağrısı göğüs şişliği veçook fena acıyolar. kasık ağrıları oluyo arada. bunlar başladı şuan tahmini adete 9 gün var ama 6 gündür de bu belirtiler var çok erken başladı buay adet belirtisi. geçen ay 14 gün gecikmeli adet oldum böle belirti olmadıydı. herhalde içtiğim otlardanmı bilmom..
benim 2 sene önce 2 düşüğüm oldu. bidaha düşünmedik bebek1 sene snra ayam kırıldı fln rahim ameliyatı oldum ameliyat snrası 3 cü denememiz buay bakalım tutucakmı. dr. 6 ay içinde geebe kalırsın demişti. nasip artık
cnmmm ben buay adet 5 kasımda oldum ve 3 cü günü yumurta kuvvetlendirici ot çayı içtimm. bayram haftası yumurtlama dönemiydi tahminimce çok kasık ağrım oldu2 gün. ve yumurtlama geçti adete 15 gün varken bende bel ağrısı göğüs şişliği veçook fena acıyolar. kasık ağrıları oluyo arada. bunlar başladı şuan tahmini adete 9 gün var ama 6 gündür de bu belirtiler var çok erken başladı buay adet belirtisi. geçen ay 14 gün gecikmeli adet oldum böle belirti olmadıydı. herhalde içtiğim otlardanmı bilmom..
benim 2 sene önce 2 düşüğüm oldu. bidaha düşünmedik bebek1 sene snra ayam kırıldı fln rahim ameliyatı oldum ameliyat snrası 3 cü denememiz buay bakalım tutucakmı. dr. 6 ay içinde geebe kalırsın demişti. nasip artık
ben artık her gece masal anlatıorm ona masalım bitene kadar cok sakin oluor sonra bende uyuyorm tabi uyuduğumu hissedince çoçuğuma bi haller oluo
ben artık her gece masal anlatıorm ona masalım bitene kadar cok sakin oluor sonra bende uyuyorm tabi uyuduğumu hissedince çoçuğuma bi haller oluo
eeee yaramas olcak çocuk anne karnında belli olurmuş....... attım haaa.
az kalmış cnmmm doğunca poposuna 2 vuurur yaptıklarını ödetirsin
senin hamile kaldığın ay nolduydu bendeki gibi belirtilerin varmıydı kaç gün önce başladıı.
ebrarla didem yorum yapmıyoo geçen aydan tedbirlilerrr. ama inanın heveslenmiyom öğrenmek için soruyom.
eeee yaramas olcak çocuk anne karnında belli olurmuş....... attım haaa.
az kalmış cnmmm doğunca poposuna 2 vuurur yaptıklarını ödetirsin
senin hamile kaldığın ay nolduydu bendeki gibi belirtilerin varmıydı kaç gün önce başladıı.
ebrarla didem yorum yapmıyoo geçen aydan tedbirlilerrr. ama inanın heveslenmiyom öğrenmek için soruyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?