Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

anladım bacımmmmmmmmmm benim daha erken başladıda ondan sordum kararlıyım kızları bıktırcam belirtileri yazarak.
didemin herşeyi erken oldu erken öğrendi hamişliği cinsiyeti fln süperman gibi karııı meaşallah

bende bayılırım kestane şekerine:82:

Anladımm keşke benimde hızlı ilerlese hayırlısı diyeyim sağlıkla gelsin de.
Senin durum nedir peki?Test yaptın mı?

Anladımm keşke benimde hızlı ilerlese hayırlısı diyeyim sağlıkla gelsin de.
Senin durum nedir peki?Test yaptın mı?
cnmmm ben buay adet 5 kasımda oldum ve 3 cü günü yumurta kuvvetlendirici ot çayı içtimm. bayram haftası yumurtlama dönemiydi tahminimce çok kasık ağrım oldu2 gün. ve yumurtlama geçti adete 15 gün varken bende bel ağrısı göğüs şişliği veçook fena acıyolar. kasık ağrıları oluyo arada. bunlar başladı şuan tahmini adete 9 gün var ama 6 gündür de bu belirtiler var çok erken başladı buay adet belirtisi. geçen ay 14 gün gecikmeli adet oldum böle belirti olmadıydı. herhalde içtiğim otlardanmı bilmom..
benim 2 sene önce 2 düşüğüm oldu. bidaha düşünmedik bebek1 sene snra ayam kırıldı fln rahim ameliyatı oldum ameliyat snrası 3 cü denememiz buay bakalım tutucakmı. dr. 6 ay içinde geebe kalırsın demişti. nasip artık

inşl cnm en kısa zamanda kalırsın bizede güzel haberler verirsn

Oyoyooyy detay budur işte süpersinHeyecanlı bekleyiş var yani çok az kalmış ben test yapmadan duramıyorum da sen hiç yapmadın mı bu süre içinde test?Bu arada nasıl bir çay bu içeriği nedir?İşe yarıyorsa ben de deneyeyim bu ay tutmazsa.Çok kötü şeyler yaşamışsın çokk geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın çok zor.Umarım hamişsindir sağlıkla gelsin bebişin

ben artık her gece masal anlatıorm ona masalım bitene kadar cok sakin oluor sonra bende uyuyorm tabi uyuduğumu hissedince çoçuğuma bi haller oluo

eeee yaramas olcak çocuk anne karnında belli olurmuş....... attım haaa.
az kalmış cnmmm doğunca poposuna 2 vuurur yaptıklarını ödetirsin
senin hamile kaldığın ay nolduydu bendeki gibi belirtilerin varmıydı kaç gün önce başladıı.
ebrarla didem yorum yapmıyoo geçen aydan tedbirlilerrr. ama inanın heveslenmiyom öğrenmek için soruyom.

ben artık her gece masal anlatıorm ona masalım bitene kadar cok sakin oluor sonra bende uyuyorm tabi uyuduğumu hissedince çoçuğuma bi haller oluo

Tv de belgesel demi izledim tam anımsayamadım ama...Şey duymuştum bebişler bizler bütün gün hareket halinde olduğumuz için sallanıyorlar ve uyuma modunda oluyorlar genelde.Ne zaman ki biz yatağa uzanıyoruz hareket bitiyor sallanma bitiyor onların uyanma zamanı geliyormuş.Başlarda doğduklarında geceleri uyumamalarının nedeni de anne karnındaki bu olaymış:)Çok ilginç gelmişti bana

evet tatlım geçen ay o kadar emindimki hamile olduğundan çıkmayınca ben bile aptala döndüm bu aya yorum yok

cnm ben zaten reglme 5gun kala öğrendm hamile oldum teste cıktı hemen kan testi yaptırdım ondada cıktı. bende mide bulantısı vardı hep böel yediğim şelerden keyif alamıyordum kasık ağrısı böle ama adet olucakmısım gibi deil kramp seklinde böle ara ara giren özellikle sol kasığıma ve cok gergindim herseye kızıyordum o dönem hoş hala öyleymde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…