ay kızlar ya müge anlınin programını izliyorum kan dondurucu şeyler var yaaa bir buçuk yaşındaki çocuğun öldürüldüğünü duydum çoook kötü oldum yaaa
Ay kızlar ya müge anlınin programını izliyorum kan dondurucu şeyler var yaaa bir buçuk yaşındaki çocuğun öldürüldüğünü duydum çoook kötü oldum yaaa
beende izliom canım ya ama sonra insan kötü oluo kardeşim ünvtede saniye başı arıom açmazsa çok kötü oluom isnsan etkilenio
ay hele sen hiç izleme deli şey onlara bakıp bakıpta üzülme sakın
Evet ama ben bu programı izlemeden önce polyana gibi insanları hep kendim gibi sanıyordum izledikten sonra insanların nasıl olduğunu anladım
ben bi yemek yiyip geliyorum kızlar bu arada evhan yine sustun kızım yaaaaaaaaaaaaaa
Herkese slmlar,hala regl olamadım yine test yaptım yine negatif.Offff offf ,idrar da çıkmayan kan da çıkar mı bilemedim içim sıkılıyorrr
kannn testi yaptır canımmmm ya ne kendini sıkmaaa
Regl oluvercekmişim gibi geliyor,karar veremedim yalnız da gitmek istemedim hastaneye bilemedim
Yok betülcüm etkilenmiyorum da biz evlat hasreti ile yanıp kavrulurken milletin hiç acımadan o çocuklara kızması... Işte öyle nasıl insandır bunlar anlayamadım ve hiç bir zamanda anlayamam ben o insanları
afiyet bal şeker olsun size yok canım yaaaa konuşmalarınızı izliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?