Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kızlar ya müge anlınin programını izliyorum kan dondurucu şeyler var yaaa bir buçuk yaşındaki çocuğun öldürüldüğünü duydum çoook kötü oldum yaaa

Ay kızlar ya müge anlınin programını izliyorum kan dondurucu şeyler var yaaa bir buçuk yaşındaki çocuğun öldürüldüğünü duydum çoook kötü oldum yaaa

beende izliom canım ya ama sonra insan kötü oluo kardeşim ünvtede saniye başı arıom açmazsa çok kötü oluom isnsan etkilenio

Evet ama ben bu programı izlemeden önce polyana gibi insanları hep kendim gibi sanıyordum izledikten sonra insanların nasıl olduğunu anladım

ay hele sen hiç izleme deli şey onlara bakıp bakıpta üzülme sakın

yokkk kııı üzülmüom tamam hafta sonu newyorkta 5 minareye gittim eşim çıkınca dediki sen ağlamadın hayret dedi bende kızım üzülmesin die dedimm ilk başlarda kabul edemeişti eşim ama kaç haftadır üstüme düşüodu bunuda duyunca bide deimki ona bi video izleidm anne üzülünce bebek toplanıo hiç hartket etmio anne mutluykeen rahat yatıo dedim bide hastaneye gittik ayak ayak üstüne idi ya artık üzmüom rahat bak kızımız dio bu hep böle didem evliliğimizn ilk yılınıda mahvetmişti hamileliğimin ilk ayınıda sonra dank edio kafaya

Herkese slmlar,hala regl olamadım yine test yaptım yine negatif.Offff offf ,idrar da çıkmayan kan da çıkar mı bilemedim içim sıkılıyorrr

Yok betülcüm etkilenmiyorum da biz evlat hasreti ile yanıp kavrulurken milletin hiç acımadan o çocuklara kızması... Işte öyle nasıl insandır bunlar anlayamadım ve hiç bir zamanda anlayamam ben o insanları

Yok betülcüm etkilenmiyorum da biz evlat hasreti ile yanıp kavrulurken milletin hiç acımadan o çocuklara kızması... Işte öyle nasıl insandır bunlar anlayamadım ve hiç bir zamanda anlayamam ben o insanları

öle kızım 4 tane çocuk var adam üzülmedi bileeeeee

Merhaba prenses biz hiç tanışmadık daha önce ama bence bir iki gün bekle olmazsa kan testi yaptır ve inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…