Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya kızım geliyon konuşmadna gidiyon sana cvp vercem diye k... mı yırtıyom burda sen bakmadan gidiyon döverim haaa seniiiiiiiiiiiiiiii :86: :86::86: :86:

gülüm canım hiç sorma başladı ama eger bebktense hiç şikayetim yok. inşallah sende bir kaç gün sonra bizlere müjdeli haberler vericeksin allahın izniyle. belirtilerin aynı hamilelik belirtileri

canım benim taaa 6 . haftada bulantılarım başladı şimdi bile azda olsa var benim çok kötüydü günnde 4 5 kere çıkarıodum yani kafnı rahat tut

Kızlar ben yemege çıkıyorum hadi afiyet olsun sizlerede gelince görüşürüzzzzz byssssss

ya kızım geliyon konuşmadna gidiyon sana cvp vercem diye k... Mı yırtıyom burda sen bakmadan gidiyon döverim haaa seniiiiiiiiiiiiiiii :86: :86::86: :86:

canım napayım kimse benle konuşmuyo eskiler bile beni unutmuş bi sen gül melisa ve esra bide ebrar işte bi de yeniler daha çok siz onlarla konuşuyosunuz diye bişey yazmıyom fransız kalmışım aranızda ondan kızma banaaaaaaaaaaaa bende bi selam verip çıyom işte napayımmmmmmmm

valla dövecem seni neye farnsız kaldın kız sohbet yapıp oturuyoz işte katıl sende deli etme beni özlüyom zaten

gitme evhan gitme affet biziii

evet oluyo hemde nasıl sanki idrar zoru olmuş gibi yada orda gaz birikmiş gibi bi sancı oluyo sonra geçiyo kramp gibi bide beyaz akıntı başladı bendeee

ya şu anda kasıklarımın alt kısmında ve vajinamda acayip bişiler var ara ara bişey atıyo sanki ve felaket canımı acıtıyo ay ya sinir oldum beyaz akıntı bendede var tatlım hemde aşırı doktor normal dedi onun için

canım benim tamam tamam affettim nasılsın tatlım görüşmeyeliiiiiiiiii kızın olcakmış çok sevindim kısmetse benimde kızım olacak inşallah

evet canım ya ben çok seviom kızları tabiii hayırlısı ama inş değişmez bşz 5 kız kardeşiz ondan mı bilmem hayırlısı tabikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…