saol canım iyiyim biraz daha artık çok şükür bebiş de iyi herhalde artık tekmelemeye başladı teyzesi darısı tez zamanda başına canım benim seninde az kalmış demi inş.gelmez kırmızılarda müjdeyi alırız
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gülüm canım hiç sorma başladı ama eger bebktense hiç şikayetim yok. inşallah sende bir kaç gün sonra bizlere müjdeli haberler vericeksin allahın izniyle. belirtilerin aynı hamilelik belirtileri
Benim bildiğim kadar hamile kalınca rahim yukarı çekiliyormuş ve parmağına değmiyormuş
ya kızım geliyon konuşmadna gidiyon sana cvp vercem diye k... Mı yırtıyom burda sen bakmadan gidiyon döverim haaa seniiiiiiiiiiiiiiii :86: :86::86: :86:
canım napayım kimse benle konuşmuyo eskiler bile beni unutmuş bi sen gül melisa ve esra bide ebrar işte bi de yeniler daha çok siz onlarla konuşuyosunuz diye bişey yazmıyom fransız kalmışım aranızda ondan kızma banaaaaaaaaaaaa bende bi selam verip çıyom işte napayımmmmmmmm
valla dövecem seni neye farnsız kaldın kız sohbet yapıp oturuyoz işte katıl sende deli etme beni özlüyom zaten
canım napayım kimse benle konuşmuyo eskiler bile beni unutmuş bi sen gül melisa ve esra bide ebrar işte bi de yeniler daha çok siz onlarla konuşuyosunuz diye bişey yazmıyom fransız kalmışım aranızda ondan kızma banaaaaaaaaaaaa bende bi selam verip çıyom işte napayımmmmmmmm
handan tatlım ya bişey sorucam vajinnada sancı oluyormu ara ara
gitme evhan gitme affet biziii
evet oluyo hemde nasıl sanki idrar zoru olmuş gibi yada orda gaz birikmiş gibi bi sancı oluyo sonra geçiyo kramp gibi bide beyaz akıntı başladı bendeee
gitme evhan gitme affet biziii
canım benim tamam tamam affettim nasılsın tatlım görüşmeyeliiiiiiiiii kızın olcakmış çok sevindim kısmetse benimde kızım olacak inşallah
betül bugün okul yokmu tatlım evdemisin
evet boş günüm diğer günler yoğun bu gün boşşş
aman iyi dinlen bugünde tatlım ya
kızlar ben çıkıyorum bankada işlerim var ordan da hastaneye gidicem artıkın duanızı eksik etmeyin ne olur. banka işi çıkmasına sevindim en azından hastane için izin almaya gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?